Video: Happeen ykkönen vahvassa vedossa – Kauko ohitti kovia nimiä historiatilastoissa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigan välierissä keskiviikkona. Happee voitti ottelun maalein 7-2.

Oilers hallitsi kamppailun avauserää, mutta erätauolle mentiin tilanteessa 1-1. Toinen erä oli kotijoukkueen heiniä maalein 2-0. Viimesessä erässä Happee osui neljästi ja Oilers kertaalleen.

Ottelun pistenikkari oli 2+2 nakuttanut Petri Kauko. Ketjukaveri Veli-Matti Hynynen taiteli pisteet 1+2 ja Juuso Heikkinen komppasi paunoin 1+1. Miro Tuomala torjui maalillaan 31 laukausta.

Ottelutilastot

Happeen kapteenina toimiva Kauko on tehtaillut pudotuspeleissä tehot 7+12, joiden ansiosta sentteri on tämän kevään pudotuspelien pistepörssin neljäntenä. Ennen tätä kevättä Kauko löytyi pudotuspelien kokonaispörssin sijalta 31. Eilisen tehoilla konkari ohitti Pasi Laitilan, Sami Nymanin ja Jani Heleniuksen kokonaispörssissä ja on jo sijalle 17 pistein 31+52=83. Timo Toivonen (84p.) ja Tuukka Kiviranta (90p.) ovat Kaukon edellä sellaisia pelaajia, joiden pörssiasemat ovat vielä tänä keväänä uhattuina.

Välieräsarja on nyt tilanteessa 3-2 Oilersin hyväksi. Sarja on toistamiseen katkolla perjantaina Tapiolassa.