Storgårds siirtyy Oilersiin – ”Pari kautta sitten käytiin jo keskusteluja”

Erik Storgårds edustaa ensi kaudella Esport Oilersia. Kuva: Juhani Järvenpää

Erik Storgårds edustaa ensi kaudella Esport Oilersia. Kuva: Juhani Järvenpää
Erik Storgårds (etualalla) edustaa ensi kaudella Esport Oilersia. Kuva: Juhani Järvenpää

Menneellä kaudella Viikinkejä edustanut Erik Storgårds, 22, ilmoitti Twitterissä varhain perjantaina liittyvänsä ensi kaudeksi hopealle yltäneen Esport Oilersin liigamiehistöön. Espoolaisseura vahvisti ensi kautta koskevan sopimuksen myöhemmin perjantaina.

Puolustajana viihtyvä Storgårds on pelannut viisi kautta miesten Salibandyliigassa ja on edustanut koko aikuisuransa samaa seuraa (neljä ensimmäistä kautta SSV, viime kaudella Viikingit). Viikingit fuusioitui kauden päätteeksi Erän kanssa ja tunnetaan nykyisin nimellä EräViikingit.

– Pari kautta sitten käytiin jo keskusteluja Oilersin kanssa ja homma realisoitui nyt, kun Erä ja Viikingit yhdistyivät. Mielestäni todella hyvä ratkaisu ja erittäin innoissani olen seuraavasta kaudesta, Storgårds hehkutti Oilersin sivuilla.

– Vaikka olenkin hyökkäyssuuntaan pelaava puolustaja niin osaan hoitaa myös puolustusvelvoitteeni.

Myös espoolaisseuran toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kehui uutta pelaajahankintaa.

– Erik on mielenkiintoinen pelaaja, jolla on kehityskäyrä ylöspäin. Hyvärunkoinen puolustaja, jonka odotamme ottavan isoja askelia eteenpäin Oilers-nutussa.

Storgårds on pelannut urallaan 86 runkosarjan ottelua tehopistein 4+7. Palkintokaapista löytyy kaksi SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. U19-poikien maajoukkueessa puolustaja on pelannut neljä ottelua ja iskenyt niissä yhden maalin.

Linkki: Esport Oilersin uutinen

10 comments

  1. Alkaa näyttämään siltä, että pelaajat äänestävät jaloillaan uutta seurafuusiota vastaan. Tämä ensi kauden ”suurseura” ei välttämättä olekaan sarjan kovin voittajaehdokas, ei ainakaan jos edes osa siirtohuhuista pitää paikkaansa (1.-3. kentän pakeista 5/6 lähdössä pois!)

  2. Näkeehän ton jo, hommasta tulee kahden vuoden sisällä erä, kurre teki exitin, erä otti homman haltuun. Ei tässä mitään pahaa ole, mutta näkihän tämän jo kun avainhenkilöt nimettiin organisaatiossa. Mielenkiintoista nähdä miten junnuissa käy, kuinka moni viikkarin Junnu ”pääsee” eräviikinkeihin, uskoisin muiden seurojen hyötyvän.

  3. Ottaisin: Aro, Kosola, Salonen, Lankinen, Juselius, Jalonen, Tiitu (jos puolustaja)
    Olisin ottanut: Lax, Stenfors
    Ehkä: Kosket, Soini
    Muille ei enää käyttöä.

  4. Meyer pakkina myös hyvä! Ja sentterinä myös. Ihmettelen, jos ei nimeä julkaista. Tiitu myös aika varmasti mukana, ja kyllä se vieläkin osaa vasemmasta laidasta laukoa, oli sitten pakki tai hyökkääjä.

  5. Ja ei kait se Laten siirto edes ole vielä satavarma? Luin pääkallon uutisen uudestaan ja siinnähän puhuttiin vasta todennäköisyydestä! Ja mielellään otan vastaan yllätyksen, että nro.30 pukisi EVI:n paidan päälle ens kaudella…

  6. Stenfors Tepsiin lienee joku palstatotuus kun taitavat osapuolet edelleen olla tosi kaukana toisistaan. Menijöitä olisi mutta ei resursseja.

  7. EVP:n kanssa muuten sama lista, mutta vaihtaisin Kosolan/Jalosen Tapio Kinnuseen.

    Meyerin pitäisin sentterinä. Viime kaudella oli parempi sentterinä kuin pakkina, mutta asiaan saattoi vaikuttaa pakkiparien vaihtuminen loukkien yms. syiden vuoksi.

    Toivottavasti Stenfors päättää jäädä/siirtyä Evin paitaan.

  8. Eli Late on sittenkin meijän miehiä!! Ainakin mä luotan tähän… Mutta mutta katellaan näitä julkaisuja. Laasonen viimeisin. Eli ei nyt kaikki näytä jaloillaan äänestävän;-)

  9. Mikäli Stenfors on EV:n sopimuspelaaja, nostan tämän helsinkiläisjoukkueen Classicin ohi mestarisuosikiksi omissa arvioissa. Todella mielenkiintoinen olisi kolmen kärki liigassa: EV, Classic, vahvistunut Oilers. Happee tulee vähän perässä, mutta pystyy haastamaan. Tepsi ja Ölsä nousee Speven ohi. Sitten on loput, joista toivottavasti löytyy seuraava kasvutarina.