Video: Pelaajat törmäsivät tahallaan toisiinsa – outo ja nerokas vaparikuvio onnistui

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

IBK Lidköpingin tytöiltä (00/01) nähtiin erikoinen ja nerokas vaparikuviomaali. Lidköping johti ottelua 9-0 ja aikalisän jälkeen joukkue päätti kokeilla vapaalyöntikuviota, joka yllätti vastustajat täysin.

Joukkueen valmentaja Hans Josefsson kertoi Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa:

– Oli kauden viimeinen ottelu, joten päätimme kokeilla kuviota. Olimme leikitelleet ajatuksella kauden aikana ja kokeilleet sitä harjoituksissa, mutta niissä se ei ollut onnistunut.

– Ottelutilanteessa kuvio onnistui kuitenkin täydellisesti – vastustajat seisoivat jähmettyneinä ja katsoivat hämmentyneinä tuomareita sekä kaatuneita pelaajiamme. Maalin jälkeen vastustajan valmentaja vain hymyili ja pyöritteli päätään.

Lähde:
Geniala frislaget – motståndarna blir förstenade!

2 comments

  1. Kohtuullisen suora kopio Portugalin nuorten futismaajoukkueen vaparikuviosta jostain takavuosilta. Olisko ollut nuorten EM-vai MM-kisoissa. Siinä vaan jätkät jäi tuuppimaan toisiaan ja kolmas niittasi pallon niiltä sijoilta sisään. Mutta kieltämättä odottamaton kuvio.

  2. Ainoa mihin kiinnitin huomiota oli rightilta laukovan ponnaripään kammo pommi etuylähyvään. Paino pelivälineen sisään kirurgin käsillä. Sanon että olis menny ilman yleisöviihdettäkin sisälle.