Classicin naisille kolme vahvistusta – maajoukkuevahti siirtyy Ruotsista Tampereelle

Gitta Suominen edustaa ensi kaudella Tampereen Classicia. Kuva: Salibandyliiga

Gitta Suominen edustaa ensi kaudella Tampereen Classicia. Kuva: Salibandyliiga
Gitta Suominen edustaa ensi kaudella Tampereen Classicia. Kuva: Salibandyliiga

Tampereen Classicin naisten liigajoukkue vahvistuu entisestään. Maalivahdit Laura Loisa, 25, ja Anna-Maria Linnoinen, 28, sekä puolustaja Gitta Suominen, 28, liittyvät SM-hopeamitalistin riveihin.

Loisa siirtyy Tampereelle ruotsalaisseura Rönnbyn riveistä. Maalivahti on edustanut aiemmalla liigaurallaan SB-Prota, ja pelannut 128 runkosarjan ottelua. Palkintokaapista löytyy yksi SM-kulta, kolme SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Loisa kuuluu naisten maajoukkueen vakiokasvoihin, ja on esiintynyt 52 maaottelussa.

Linnoinen edusti viime kaudella Tampereen Kooveeta. Liigakokemusta on karttunut M-Teamin ja Kooveen paidassa kaikkiaan 91 ottelun verran.

Suominen liittyy tamperelaisten kokoonpanoon Jyväskylän Happeesta. Puolustaja on edustanut liigaurallaan Erä III:sta, Tiikereitä ja Happeeta. Runkosarjan otteluita on kertynyt 171 ja tehopisteitä 27+42=69. Suominen juhli Suomen mestaruutta keväällä 2007 Erä III:n kanssa. Maajoukkuepaidassa otteluita on kasaantunut 14, ja niissä on syntynyt yksi maali.

– Olen oikein tyytyväinen näihin sopimuksiin. Tytöt ovat kaikki erittäin sitoutuneita ja motivoituneita harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen. He ovat juuri sellaisia pelaajia asenteeltaan, joita joukkueeseen haluamme, Classicin naisten managerina toimiva Irina Peltola kommentoi.

Classicin uutinen

3 comments

  1. Tolla nipulla pitäs mennä kävellen mestaruuteen varsinkin kun muut kärkiporukat lähinnä heikentyneet.