Liigat

Classic vahvistuu entisestään – maajoukkuesentteri palaa Suomeen

03.06.
2016
Liigat
Joonas Pylsy on ollut viime vuosina tuttu näky miesten salibandymaajoukkueessa. Kuva: IFF

Joonas Pylsy on ollut viime vuosina tuttu näky miesten salibandymaajoukkueessa. Ensi kaudella sentteri nähdään keväällä Suomen mestaruuden voittaneen Classicin riveissä. Kuva: IFF

Joonas Pylsy, 26, pelaa ensi kaudella Tampereen Classicissa. Sentteri on edustanut viimeiset kaksi kautta sveitsiläistä Tigers Lagnauta.

Kumpikaan seuroista ei ole vielä julkaissut informaatiota siirrosta, mutta Pääkallo.fi:n tietojen mukaan siirto on varma. Pylsyn nimi löytyy myös IFF:n siirtolistalta. Siirtoa ei ole vielä kokonaisuudessaan sinetöity.

Pylsy esiintyi Sveitsin vuosinaan edukseen ja iski kahden kauden aikana runkosarjassa tehopisteet 44+41=85. Suomessa FC Vaajakosken kasvatti on edustanut aiemmin Jyväskylän Happeeta. Runkosarjan otteluita on kertynyt 124 ja tehopisteitä 69+64=133. Pylsy juhli Happeen kanssa Suomen mestaruutta keväällä 2014.

Vahvat otteet seurajoukkueissa ovat nostaneet Pylsyn maajoukkueen vakiokasvoksi viime vuosina. Maaotteluita on kertynyt nyt 13 ja niissä on syntynyt paunat 12+7=19. Pistetehtailun lisäksi Pylsy taitaa myös puolustuspään pelaamisen.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2016-17

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen