Junioreiden SM-karsinnat pelataan elokuun lopussa – tässä ovat lohkojaot

Junioreiden SM-karsintalohkot julkaistiin. Kuva: Juhani Järvenpää.

Junioreiden SM-karsintalohkot julkaistiin. Kuva: Juhani Järvenpää.
Junioreiden SM-karsintalohkot julkaistiin. Kuva: Juhani Järvenpää.

Salibandyliiton kilpailuvaliokunta on vahvistanut yhteistyössä ikäluokkavalmentajien kanssa tehdyt joukkuerankingit ja juniorien SM-sarjojen sarjavastaavat ovat arponeet näiden perusteella lohkot elokuun SM-karsintoihin.

SM-karsinnat pelataan kahden viikonlopun aikana 20.-21.8. ja 27.-28.8.

A-Tyttöjen SM-karsintalohkot (27.-28.8.)
AT

B-Tyttöjen SM-karsintalohkot (20.-21.8.)
BT

C-Tyttöjen SM-karsintalohkot (27.-28.8.)
CT

B-Poikien SM-karsintalohkot (20.-21.8., karsinnan 2. vaihe 27.-28.8.)
BP

C1-Poikien SM-karsintalohkot (20.-21.8., karsinnan 2. vaihe 27.-28.8.)
C1

C2-Poikien SM-karsintalohkot (20.-21.8., karsinnan 2. vaihe 27.-28.8.)
C2

42 comments

  1. Erä-Viikingit, Esport Oilers, TPS, Josba, SPV, OLS, Classic, SB Welhot

  2. Eräviikingit, oilers, tps, koovee, spv, hifk, classic ja krp suoraan jatkoon

  3. Taas on B-pojissa mukana paljon joukkueita, jotka ottaa Sm-karsinnat vaan edullisena kauden aloittavana harkkaturnauksena…

  4. Onhan se noin, että osa vaan kokeilemassa ja kattomassa kovempien tasoa. Oisko sitten parempi, että alempien korien jengit pelaisivat jonkun esikarsinnan? Katsojana kun käy näitä kattomassa, niin turhauttavaa katella ihan läpihuuto 12-0 matseja!

  5. B-pojissa varsinkin, mutta myös muissakin ikäryhmässä on vain se hankala puoli, ettei joukkueen iskukykyä pysty varmaksi sanomaan joukkueen nimen perusteella. FoSun viimekauden B-pojat siitä hyvä esimerkki.

  6. Fisu on Fosunsa kanssa oikeassa, mutta olisi se tullut viime kaudella jonkin esikarsinnankin kautta ”ylös”. Mutta tämä on järjestelmä ja se siitä.

    Lappeenrannasta katsoen B-poikien M-lohko on kyllä mielenkiintoinen 🙂

  7. C1 pojissa on B lohkossa kaksi oululaista joukkeutta, samoin Been F lohkossa FBC, TPS ja Wirmo, mielenkiintoisia derbyjä.
    C1 pojissa on mielenkiintoiset M, N, O ja P lohkot, kaksi pääsee SM-sarjaan ja ”lohkokakkoset osuu” samaan koriin 2. vaiheessa, lisäksi 7/12 on Sisä-Suomen joukkueita.
    Onkohan muuten otteluohjelmat siten, että kolmen joukkueen alkulohkojen pelit on pelattu lauantain aikana.
    Tällöinhän lohkojen toiseksi sijoittuneet joukkueet voisi mennä sinivalkoisin siivin ”Illaksi kotiin”.

  8. Sanoisin, että B-pojissa on paljon mielenkiintoisia joukkueita, sillä liikehdintää on taas tapahtunut. En ihan hirveästi yllättyisi, jos suoraan sarjaan menijät eri jengejä kuin ensimmäisissä kommenteissa.

  9. C2:ssa 6 joukkuetta oulusta,hienoa vaikka voi olla että ols ainut joukkue mikä vois jatkaa eteenpäin.

  10. Nykäskylästä näyttää olevan tuossa C2 ikäluokassa kaksi ryhmää O2:lta, Happee ei saa tähän ikäluokkaan karsintaan joukkuetta ollenkaan, vaikka viime kaudella joukkue pelasi aluesarjaa. Ilmeisesti Duxin pelaajat suuntasivat Happee-fuusiosta huolimatta tuossa ikäluokassa pääosin O2:n väreihin. C1 ikäluokassa puolestaan Happeella kaksi ryhmää, MuurY:llä yksi ja O2:lla ei ollenkaan. B:ssä Happee saa kanssa sen 2 ryhmää, O2 yhden. Ihan ei siis noihin Oulun seudun lukuihin päästä. Eikä noista mukana olevista varmaan ihan kaikki joukkueet taida olla mukana ns. tositarkoituksella. C1:ssä ja B:ssä kovemmat ryhmät Happeelta onnistuessaan ihan potentiaalisia porukoita hoitamaan tiensä jatkoon.

  11. Kyllä tuo Westend Indians menee B-pojissa suoraan SM-sarjaan 100% varmasti. Erittäin kova nippu kasassa varsinkin 00-syntyneitä, kuten esimerkiksi ikäluokkansa kärkinimi Riku Mattila. Josba toki kova vastustaja, mutta ”Heimo” voittaa joukkueen kuin joukkueen Mattilan taitojen avulla!

  12. Joukkue on yksilöiden summa! Siinähän jotkut nojaa Mattiloihin ja toiset johonkin muuhun yksilöön. Katsotaan karsinnoissa. Se joka pelaa hyvin joukkueen vahvuuksilla, saa paikan auringossa. On tosiaan monia joukkueita joilla mahikset jatkoon. Tulee taas ratkaisemaan maalierot jonkin paikan. #tiukkojamatseja

  13. Joo joukkue ratkaisee, mutta jokainen pärjäävä joukkue tarvitsee hyviä yksilöitä! Lätkässä ei ois tällä kaudella tullut mitään menestystä ilman herroja Laine, Pulju, Aho. Liian usein Suomessa ajatellaan liiallisesti joukkueen kautta, siis ainakin mun mielestä. Esim. fudiksessa, missä on maalintekijät? Pelkillä perushyvillä jätkillä ei tehä maaleja…

  14. Inkkarien piti viime vuonnakin olla varmoja jatkoon menijöitä, mutta niin vaan divari kutsui. Eikä se nyt mitään voittokulkua näyttänyt divarissakaan olevan. Nämä inkkarien 00-pelaajat taitavat olla kova nippu jossakin alasarjoissa, Mattila taitaa olla porukan ainoa Pohjolaleiriläinen, muttei tänä vuonna enää porukkaan mahtunut. Tässä on pelit vielä pelattava ennen kuin sarjapaikan voi lunastaa.

  15. C1 pojissa suoraan jatkoon:
    OLS, NJ, Oilers, EV Blue, EV Black, M-Team (tai Steelers), Classic, SCU.

    Toisesta vaiheesta eteenpäin pääsevät onkin sitten jo vaikeampaa ennustaa.
    Todennäköistä ainakin on, että viime kauteen verrattuna joku uusi jengi pelaa tulevalla kaudella SM-sarjaa.

  16. C2 pojissa jatkoon mm: Ols, EräViikingit, GrIFK, HIFK. Oilers NG, Steelers, Karhut, Nokian KRP, ÅIF

  17. Happee aika varma jatkoon menijä c1 sm sarjaan! Pääsihän joukkue eliittisarjasta sm puolivälieriin ja joukkue vahvistunut siitä huimasti. Olen kuullut huhuja että joukkueessa pelaa jyväskylän ainoat kolme 02 pohjolaleiri kavereita jotka ovat kovia peli miehiä 🙂

  18. C2-sarja todella mielenkiintoinen, kovia joukkueita monta mutta jatkoon veikkaan EräViikingit, Nokian KrP, Oilers NG, TPS, HIFK, Steelers, OLS, ehkä myös jopa ÅIF.

  19. Aika varma 😉
    Kaksi noista kolmesta pelasi jo viime kaudella tuossa Happeen joukkueessa. Ja kolmaskin Happeessa, mutta ei tässä ikäluokassa.

    Osaako joku kertoa, onko C1 ErVi Black= SSV ja Ervi Blue = Mestarijoukkue ?
    Entäs pelkkä Erä lohkosta M ?

  20. C1:ssä EV Blue=ex-Erä Edustus, eli viime kauden C2 mestari EV Black=ex-SSV, Erä=Erä Sininen, jonka tähtäin on lähinnä divarissa.

  21. c1 ols -happee 17 – 1 viimekaudella joten happee ottaa sculta 20-0 turpaan

  22. Ei Happee tosta lohkosta suoraan jatkoon mene, mutta todennäköisesti jatkokarsinnoista.
    Suoraan jatkoon menneiden jälkeen jaettavaksi jää neljä paikkaa, ja yllä mainitun Happeen lisäksi vahvimmat ehdokkaat niille ovat M-Team/Steelers, Ponovo, Tps, Josba ja SPV.

  23. Happee ja TPS ovat samassa lohkoparissa jatkokarsinnoissa, samoin kuin Ponovo ja SPV. Jos pelit siis etenevät odotetusti ja suoraan jatkoon menijät ovat Veikkauksen tynkää esittämät. Joista voi kyllä olla samaa mieltä.

  24. Kiitokset korjauksesta C1 ikäluokkaa seuranneelle. En ollut katsonut mahdollisia jatkpareja ollenkaan.
    Uskon, kuitenkin, että nuo aikaisemmin mainitut ovat suoraan jatkoon menevät, joten kaksi joukosta Happee/TPS, tai Ponovo/SPV ei pelaa ensi kaudella SM-sarjaa.
    Jos nyt pitäisi veikata ovat putoajat TPS ja SPV.

  25. C1 sm menee suoraan josba eikä ols sanoisin sillä joukkueissa tapahtunut pieniä muutoksia ja josba voi olla ensi kaudella jopa kärkijoukkueita c1 sm sarjassa vaikka viimekaudella ei tullutkaan paljoa menestystä voitti se kuitenkin erän esim joka voitti mestaruuden

  26. Treenipelejä B-jun:
    15.6. SB Vaasa – Nibacos 19-2
    18.6. SB Vaasa – SPV 5-9
    18.6. SB Vaasa – SPV 8-7 rl.

  27. Tais olla Happeen pojat ainuita jotka voitti Scu:n viimekaudella ennen Sm-finaalisarjaa. Ja on sieltä Cstä pari Happeen poikaa siirtynyt Bhen,tosin pojat tais pelata Bssä ja C1ssä jo viimekaudella.

  28. Inkkarit ois viime vuonna mennyt SM-sarjaan mutta valmennukseen kaatui tämä. Divarissa valmennus söi motivaation pelaajilta ja tästä johtui tappiot.

  29. C2: minkähänlainen joukkue on Hifkillä? B pojissa on kova taso mutta löytyyköhän pelimiehiä myös 02 -ikäluokan pojissa?

  30. Onko Tähkän toinen poika vai 02? Sehän taitaa ratkaista onko millainen jengi;-)

  31. Mites noi Happeen värikoodit menee? Kumpi on ykkösporukka?

  32. B-pojat

    Suoraan jatkoon:

    Tiikerit, Eräviikingit, Steelers, Oilers, Happee (musta), TPS, Josba, Koovee, SPV, LASB, HIFK, OLS, M-Team, Classic, Rangers ja Welhot.