Karhuille kaksi jatkosopimusta ja farmisopimus kakkosdivariseuran kanssa

Ville Salosen jatko Karhuissa on joukkueelle tärkeä uutinen. Kuva: Jari Turunen.

Ville Salosen jatko Karhuissa on joukkueelle tärkeä uutinen. Kuva: Jari Turunen.
Ville Salosen jatko Karhuissa on joukkueelle tärkeä uutinen. Kuva: Jari Turunen.

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta. Joukkueen riveissä jatkavat hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Niko Järvenpää. Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.

Karhujen kokeneeseen kaartiin kuuluva Salonen keräsi viime kaudella pelaamissaan 24 ottelussa 30 tehopistettä (12+18) ollen joukkueensa viidenneksi tehokkain pelaaja. Pääosan kaudesta puolustajan paikalla häärinyt Järvenpää puolestaan saalisti kolme (2+1) tehopistettä 26 ottelussaan.

Salosen sopimus on Karhuille todella tärkeä, sillä hän on pelannut pitkään Porissa. Hän on iskenyt Divarissa 156 pelissä pisteet 85+99=184 ja Salibandyliigassa 86 ottelussa 31+26=57. Salonen on Karhujen lisäksi pelannut FBT Porissa ja SalBassa.

Karhut on sopinut myös alustavasti 2.divisioonassa pelaavan FBT Pitun kanssa yhteistyöstä. Kauden kynnyksellä solmittavan farmisopimuksen myötä porilaispelaajilla on jatkossa entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä pelikentillä. Viime kaudella FBT Pitun riveissä pelasi jo kaksi Karhujen B-nuorissa kunnostautunutta pelaajaa rinnaisedustuksen turvin.

Karhujen sopimustilanne kaudelle 2016-17:

Maalivahdit (1)
Rasmus Österman

Puolustajat (5)
Aapo Tamminen, Joni Halminen, Riku Salo, Kalle Santanen, Niko Järvenpää

Hyökkääjät (4)
Saku Lahtinen, Juha Tikka, Benjamin Lepola, Ville Salonen

Karhujen uutinen aiheesta.