OLS:lle kova vahvistus – Turula palaa Suomeen Ruotsista

Ville Turula (toinen vas.) palaa Suomeen ja Salibandyliigaan. Kuva: perwiklund.se
Ville Turula (toinen vas.) palaa Suomeen ja Salibandyliigaan. Kuva: perwiklund.se

OLS ilmoitti tiistaina, että se on tehnyt sopimuksen Ville Turulan kanssa. Turula, 23, palaa Ouluun Ruotsin Superliigan Dalenin riveistä.

Ruotsin visiitti jäi tällä haavaa kauden mittaiseksi. Turulan mukaan omat sekä puolison opiskelukuviot vaikuttivat paluuseen. Dalen ylsi sarjassa välieriin, jossa se hävisi Linköpingille. Täten Turula sai palkintokaappiinsa Superliigan pronssisen mitalin (Ruotsissa ei pelata pronssiottelua, vaan molemmat hävinneet välieräjoukkueet saavat pronssia).

– Pääsin tutustumaan varsin erilaiseen pelikulttuuriin. Ruotsissa kaikki joukkueet pyrkivät pelaamaan pallokontrollia ja minimoimaan riskit. Palloa hierottiin paljon ja puskemaan ei lähdetty oikeastaan ollenkaan. Pelaajat oli keskimäärin isompia, nopeampia ja taitavampia kuin kotimaassa. Edellämainittujen syiden takia kentällä oli tunne, että tila oli kentällä vähissä, Turula kommentoi viime kauden kokemuksiaan OLS:n kotisivuilla.

Turula on edustanut aikaisemmalla liigaurallaan oululaisjoukkuetta, ja on pelannut 78 liigaottelua tehopistein 29+32=61. Divarissa pelejä on kertynyt 53 ja tehopisteitä 30+37=67. Myös puolustajana pelannut sentteri oli mukana Suomen U19-maajoukkueessa, joka juhli maailmanmestaruutta vuonna 2011.

OLS:n uutinen

One comment