Päävalmentaja jatkaa, Turula kovin hankinta – tässä on OLS:n sopimustilanne

Jami Herralan luotsaama OLS sijoittui viime kaudella runkosarjassa kahdeksanneksi. Puolivälierissä tuli seinä Classicia vastaan voitoin 4–1. Kuva: Jari Turunen

Jami Herralan luotsaama OLS sijoittui viime kaudella runkosarjassa kahdeksanneksi. Puolivälierissä noutaja tuli Classicin muodossa voitoin 4–1. Kuva: Jari Turunen
Jami Herralan luotsaama OLS sijoittui viime kaudella runkosarjassa kahdeksanneksi. Puolivälierissä noutaja tuli Classicin muodossa voitoin 4–1. Kuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliiga-joukkue OLS on vihdoin julkaissut ensi kauden joukkueensa. Kasassa on nyt pelaajasopimus kolmen maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan kanssa.

Uusina pelaajina OLS:n joukkueeseen liittyvät jo aiemmin uutisoidun Ville Turulan lisäksi seuran A-nuorista edustusjoukkueeseen nouseva Antti Suomela sekä maalivahtiosastoa täydentävä Janne Liusvaara. Kolmikosta selvästi kovin vahvistus on viime kaudella Ruotsin Superliigassa pelannut Turula.

Viime kauden joukkueesta poissa ovat varmuudella puolustajat Jani Lämsä (lopetti), Arttu Hakala (pääkaupunkiseudulle), Matias Veikkola (SPV) sekä hyökkääjä Tommi Visuri.

OLS:n päävalmentajana jatkaa kaksi edellistäkin kautta ryhmää luotsannut Jami Herrala. Muut valmennustiimin jäsenet ovat OLS:n A-nuoria valmentanut Eetu Vehanen sekä Kaapo Rossi. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Ville Vuotso.

– Hienoa, että saimme pidettyä rungon kasassa. Suurimmalla osalla pelaajista on jo liigakausia alla ja joukkue on tasaisempi kuin aikaisempina vuosina. Rinkimme on hieman kapeampi kuin edelliskausina, mutta uskon, että laatu korvaa määrän, Herrala kommentoi.

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

OLS:n sivujen uutisen mukaan neuvottelut ovat vielä muutaman pelaajan kanssa kesken. Lisäksi liigajoukkueen harjoitusringissä on mukana muutamia seuran omia A-nuoria.

– Hakalan ja Lämsän myötä menetimme aimo annoksen kokemusta ja tinkimätöntä asennetta niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Veikkolan lähtö kyllä rehellisesti sanottuna kirpaisee, olen kuitenkin valmentanut ”Matea” aina junioreista lähtien. Haluan toivottaa kaikille hyvää jatkoa ja menestystä tuleviin koitoksiin, Herrala pohtii lähteneitä pelaajia.

OLS:n sopimustilanne:

Maalivahdit:
Hannu Koivisto
Ville Mestari
Janne Liusvaara

Kenttäpelaajat:
Antti Nieminen
Olli Wikstedt
Mikko Saarnio
Lauri Tiira
Antti Suomela
Ville Turula
Matias Tiira
Olli Kinnunen
Joni-Arttu Sieppi
Petri Rantala
Niko-Petteri Holappa
Petri Niemelä
Niko Kvist
Juho Sorri
Tatu Kiipeli
Valtteri Parviainen
Petteri Kääriäinen

9 comments

  1. Joku etelän vetelä siellä taas huutelee. Sama porukka melkein ku viime vuonna. Kokemusta enemmän vain kertynyt
    Mielenkiintoista nähdä miten kausi menee…uskon että hyvä kausi tulee ja pleijjarit kutsuu.

  2. Hyvä nippu kasassa pohjosen pojilla. Niinkuin tietäjä2 sanoi niin runko pysynyt melkein kokonaan ennallaan ja äijät tuntee toisensa( jotkut useammmankin vuoden takaa), toisin kuin esimerkiksi Eräviikingeissä. Turula kova vahvistus ja maalivahtiosasto hyvässä kunnossa. Puolivälieriin niinku viime kaudella mutta ei pidemmälle, vaikka kukapa sitä tietää kyllä Islantikin napsii vaa voittoja valtavista vonkaleista hyvällä ja joukkueelle sopivalla pelityylillä.

  3. Hyvällä tsäkällä tämä porukka voi olla välierissä. Divarihuutelut kertovat enemmän huutelijoista kuin joukkueesta.

  4. Classic, Oilers, EV ja Happee, noi pitäisi tiputtaa välieristä. SPV:llä ja Tepsillä lienee myös jotain sanottavaa. Noiden jälkeen lienee tasaisempaa. Taitaa tulla aika kaksitasoinen sarja.

  5. Eikö Niemelä siirtynyt liminkaan ensi kaudeksi? Näin kylillä puhutaan….

  6. OLSin sivuilla lukee, että neuvottelut kesken 4-6 pelaajan kanssa/ nämä 4-6 ovat kesäringissä, mukaanlukien Ville Oksa. (varma tieto)