Seuralegendasta Divari-joukkueen pelaajavalmentaja

Peik Salminen (sin. #14) on Loviisan pitkäaikainen kapteeni. Kuva: Jari Turunen.

Peik Salminen (sin. #14) on Loviisan pitkäaikainen kapteeni. Kuva: Jari Turunen.
Peik Salminen (sin. #14) on Loviisan pitkäaikainen kapteeni. Kuva: Jari Turunen.

Peik Salminen ottaa vetovastuun miesten Divarissa pelaavasta Loviisan Torista pelaajavalmentajana. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

Sebastian Freudenthalin siirtyminen sivuun Loviisan päävalmentajan paikalta oli odotettu, mutta Salmisen pelaajavalmentajan rooli oli hienoinen yllätys, sillä hänen epäiltiin lopettavan uransa. Viime kaudellakin hän hyppäsi joukkueeseen mukaan vasta sesongin puolivälissä. Nyt on kuitenkin yksivuotinen sopimus sorvattuna.

– Tehtävä on innostava. On hauskaa tehdä asioita yhdessä koko Loviisan kanssa. Jokaista tarvitaan, jotta voisimme tulevaisuudessakin Loviisassa nauttia huipputason salibandysta, Salminen toteaa Torin nettisivuilla.

Salminen on juuri Dan Forsströmin ja Jimmy Svedin menettäneelle Loviisalle tärkeä palanen niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Salibandyliigassa 249 runkosarja- ja 39 playoff-ottelua pelanneen ja kolme SM-kultaa sekä yhden SM-hopean saavuttanut konkari on Loviisassa varsinainen seuraikoni ja kunnioitettu persoona. Tusinan maaotteluita pelannut Salminen on ehtinyt edustaa Toria jo kaikkiaan 111 Divari-kamppailussakin.

Tor ilmoitti sivuillaan julkaisevansa kokoonpanonsa vasta elokuussa.

Loviisan Torin uutinen aiheesta.

5 comments

  1. Joukkuueen tärkein runko jatkaa: Salminen, Niiranen, Hietala, Nordström, Hälförs, Taimisto ja Tolvanen. Lisäksi muutama 2-div jyrä tulossa. Maalivahti- ja hyökkäyskaluston luulisi olevan kunnossa. Mistä D1vari tason pakkeja?

  2. Viime kaudella Peik tuli myöhään mukaan olkapääleikkauksen takia.

  3. Onko Niiranen jo varma? Kylän huhuissa ei oo mukana,ainakaan vielä.

  4. Pelaajavalmentaja :DDDD kaikkea sitä näkee ja kuulee

  5. Loviisassa on kyllä asiat surkealla tolalla. Pelaajavalmentajalla divariin…ei tuo setti toimi edes 2.divarissa enää!