Suomen tyttömaajoukkueeseen etsitään päävalmentajaa avoimella haulla

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Salibandyliitto hakee avoimella haulla uutta päävalmentajaa Suomen alle 19 vuotiaiden tyttöjen maajoukkueeseen. Sopimus kattaisi seuraavat kaksi vuotta kevään 2018 MM-kisoihin asti.

Päävalmentajan toimea hoidetaan oman toimen ohella. Suomen tyttömaajoukkue saavutti hopeaa toukokuussa pelatuissa MM-kisoissa Kanadassa.

Salibandyliiton tiedotteessa uudelta päävalmentajalta edellytetään kokemusta valmennustoiminnasta, lajikulttuurin tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, positiivista suhtautumista.

Avoin haku päättyy 10.6.

Linkki: Salibandyliiton uutinen

5 comments

  1. Matti Kaipio! Siis kaipion Matti varmasti paras ja pätevin tähän hommaan. Onneksi on jo hakenut hommaan joten no worries!

  2. Miten olisi PSS monivuotinen mitalivalmentaja Jori Nyrhivaara?

  3. Tää Kaipio on monta kertaa täällä käyny mainostamassa itseään millon minkäkin majun valmentajaks, nyttenkin ilmotti että on hakemus sisässä.

  4. odottavan aika on pitkä. toivotaan että hakijoita on jonoksi asti ja että päättävät elimet saavat sellaisen ryhmän kasaan, jolla päästään projektia aloittamaan. vaihtoehtoja olisi paljonkin, mutta ongelma lienee se, että ovatko varteenotettavat valmentajat tehtävää hakeneet?