EräViikingit ponnisti Powerade-turnauksen voittoon

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

Pasilan Urheiluhallissa väännettiin viikonloppuna perinteinen Powerade-turnaus. Voiton turnauksesta pokkasi fuusiseura EräViikingit, joka viikkoa aiemmin voitti myös Czech Openin.

Turnaukseen osallistui neljä joukkuetta: EräViikingit, M-Team, ÅIF sekä Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Täby FC.

Harjoitusturnauksen voiton pokkasi EräViikingit, joka kaatoi finaalissa M-Teamin lukemin 6–4.

Powerade-turnauksen tulokset:

Perjantai
M-Team–Täby FC 7–7
EräViikinkit–ÅIF 4-3

Lauantai
M-Team–EräViikingit 7–11
Täby FC–ÅIF 7–8
EräViikingit–Täby FC 8–5
ÅIF–M-Team 4–12

Sunnuntai
Pronssiottelu: ÅIF–Täby FC 7-8 rl.
Finaali: EräViikingit–M-Team 6–4

Linkkejä:
Iiro Karesniemen turnauskuvia
Mika Hilskan kuvia turnauksen finaalista
ÅIF:n yhteenvetoa turnauksesta
EräViikinkien raportti finaalista

10 comments

  1. No oli syytäkin voittaa. Sivuhuomiona peliasut on aika tylsät ja persoonattomat. Toisaalta ihan linjassa nimen ja logon kanssa. Kiireellä tehty ja huonolla maulla.

  2. Eihän tuo taso päätä huimaa, mutta toisaalta antaa varmasti ennakkosuosikeille mahdollisuuden kokeilla kaikenlaisia kenttäkoostumuksia.

    Turnausjärjestäjänä tosin tekisin jotain muutoksia turnauksen konseptiin. Paikalle pitäisi saada ensin kovia joukkueita, Eräviikinkien lisäksi, ja.sen jälkeen ehkä yleisöäkin.

  3. Miltä sjarmo kuullostaa 10€ sisäänpääsy? Siinnä mun mielestä eka muutos. Åif paikkasi oilerssia, jos en väärin muista kattoneeni, mikä ois sitten muuttanut asetelmaa paljon

  4. Ainakin finaalissa oli mukavasti yleisöä. 10€ on kyllä kova hinta sisäänpääsystä, mutta lajin arvostustahan on näilläkin palstoilla huudeltu. Ken arvostaa, se on valmis maksamaan.

    Vaihtopenkit oli tuotu taas katsomon puolen reunaan. Saisivat olla toisella puolen, niin pääsisi katsastamaan myös vaihtopenkin toimintaa.

    Tykkäsin tapahtumasta. Kesätauon jälkeen hyvä kauden aloitus!

  5. 10€ on noista peleistä liikaa. 15€ perhelippu olisi OK, mikäli olisi tapahtuma missä lapsillekin jotain.

    Aika turha nykyisillä turnausjärjestelyillä on edes ehdotella, että lähdetäänpä Pasilaan istumaan päiväksi (2 aikuista, 2 alle kouluikäistä lasta).

    Sinänsä lajiniiloille ihan kiva kauden avaus. Nettiin vielä reaaliaikainen tulosseuranta maalintekijöineen.

  6. Nää arvostus jutut on tälläisiä. Maratonia kai arvostetaan, siinnä voi keksiä yli 3kymppisenä itsensä ja maksetaan päälle ulkomaan reissu, ja pn huippu-urheilua;-)

  7. SJARMO. Eipä taida hallit olla järjestäjille ilmaisia. Ja ei kun
    talkoisiin tienaan ilmainen sisäänpääsy. Et taida olla lajiniilo.

  8. Tampereella kauden avaus käytiin jo viikko sitten players nightissa 😉 <3

  9. ÖÖÖ:lle. En ole lajiniilo. Jos kymmenen euroa on liikaa ÅIF – M-Team -herkusta, niin heitäppä arvaus kuinka paljon olen valmis tekemään talkootyötä päästäkseni katsomaan tätä herkkua.

    Jos tämä järjestetään talkootyönä, ihan kiva tapahtuma. Mikäli tämä on business act, en ottaisi ATV-Marketingia toimijana kovinkaan vakavasti.