HIFK julkaisi ensi kauden päävalmentajansa

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divariin viime kauden päätteeksi noussut HIFK on osoittanut ensimmäisiä julkisia elonmerkkejä joukkueen kasaamisen suhteen. Tällä viikolla HIFK tiedotti uudesta päävalmentajastaan sekä parista pelaajasopimuksestaan.

HIFK:n päävalmentajana kaudella 2016–2017 toimii Marko Paju, jonka sopimus on 1+1-vuotinen. Salibandy-HIFK on Pajulle tuttu, sillä hän vuosia taaksepäin toiminut HIFK:ssa sekä miesten että naisten valmentajana.

Seuratasolla Pajun viimeisin pesti on Divari-joukkue ÅIF:n valmentaminen. Selvästi näkyvin Pajun viimeaikaisista salibandypesteistä on Suomen naisten maajoukkueen päävalmentajana toimiminen. Pajun johdolla Suomen naiset ylsivät kotikisoissa MM-hopealle joulukuussa 2015.

Pajun lisäksi HIFK kertoi kahdesta pelaajasopimuksesta. Helsinkiläisseurassa pelaavat ensi kaudella Loviisan Torista siirtyvä Miko-Matias Jussila sekä Erä Akatemiasta tuleva Teemu Tuhkanen. Muista pelaajasopimuksista HIFK ei ole vielä kertonut.

13 comments

  1. Hyvä valmentaja. Ja muutenkin taitaa IFK saada sen verran hyviä pelimiehiä. Että pitäisi olla kohtuullinen joukkue D1variin. Jatkaakohan Räkköläinen?

  2. Osaakos joku kertoa mikä oli eka joukkue, jossa Paju oli valmennuksessa mukana ?

  3. Onko Järvi menossa HIFK:n? Vai mihin se menee vai meneekö mihinkään?

  4. Liekköhän Teemu on menossa IFK:hon, eikös häntä huhuiltu Savonlinnaan opiskelemaan?

  5. Mikke pelaa vielä vähintään yhden kauden. Lopullinen osoite käsittääkseni vielä auki.

  6. Luulis että Tuhkaselle ois ollu käyttöä vaikka esim. Inkkareissa tai M-Teamissa. Hyvä sainaus kuitenkin IFK:lle. Onko muista sopimuksista tietoa? Räkköläinen, Vaitio?

  7. Luulis että Järven pelit on pelattu. Ois varmasti hyvä vahvistus mihin tahansa joukkueeseen.

  8. Markon sopimuksen tilanteen voi lukea nimimerkistä. Ei nimeä , ei melua