Salibandy–Oilers ottaa mittaa Pietarinkadun Oilersista Espoon Perhefestareilla

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

Espoon Metro Areenalla järjestetään tänä viikonloppuna 20.–21.8.2016 Perhefestarit-niminen tapahtuma, jossa myös salibandy on framilla.

Miesten Salibandyliiga-joukkue Esport Oilers kohtaa sunnuntaina klo 14.30 julkisuuden henkilöistä ja hyväntekeväistempauksistaan tunnetun Pietarinkadun Oilersin. Kyseessä on salibandykaukalossa pelattava katusähly-ottelu, jossa maalivahdit pukevat jääkiekosta tutut varusteet päälle.

Pietarinkadun Oilersin riveissä viilettävät sunnuntaina ainakin Toronto Maple Leafsin Leo Komarov (kuvassa), viiden Stanley Cupin Esa Tikkanen, näyttelijä-laulaja Mikko Leppilampi sekä näyttelijä-muusikko Reino Nordin.

Perhefestareilla on katusählyn lisäksi tarjolla muun muassa perheille suunnattuja artisteja sekä aktiviteetteja. Lisää tapahtumasta voi lukea tuolta.

2 comments

  1. Minä ainakin jätän pelin väliin. Minusta 22,40 € on yksinkertaisesti aivan liikaa harjoitusottelun lipusta. Tässä ei ihan oikeasti olla kaukana siitä, että kyseessä olisi kauden 2016-17 Oilersin kallein pääsylippu (Superfinaali sitten erikseen, mutta sinne pääsy on kaikkea muuta kuin varmaa).

  2. Täsmennetään vielä, että tuo 22,40 € peritään siis Tapiolassa olevasta ottelusta sellaiselta, jolla on joukkueen kausikortti.