Tässä on miesten Salibandyliigan otteluohjelma – MM-kisat katkaisevat sarjan marras-joulukuussa

Viime keväänä ikimuistoisen seitsemän ottelun puolivälieräsarjan pelanneet Happee ja TPS kohtaavat heti avauskierroksella. Kuva: Esa Jokinen
Viime keväänä ikimuistoisen seitsemän ottelun puolivälieräsarjan pelanneet Happee ja TPS kohtaavat heti avauskierroksella. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan otteluohjelma on julkaistu. Runkosarja käynnistyy lauantaina 17.9., ja runkosarjan päätöskierros pelataan keskiviikkona 8.3.2017.

Järjestyksessään 31. SM-kauden runkosarja 14 joukkueen kesken käsittää kaikkiaan 182 ottelua. Paras seitsemästä -tyylillä pelattavien puolivälierä- ja välieräsarjojen jälkeen Suomen mestaruus ratkeaa viime vuoden tapaan huhtikuussa 2017 pelattavassa yhdessä loppuottelussa, Superfinaalissa.

MM-kisat pelataan Latvian Riiassa 3.-11.12., ja kisatauolle liiga siirtyy sunnuntain 20.11. pelien jälkeen. Kausi jatkuu kisojen jälkeen torstaina 15. joulukuuta.

Otteluohjelma kokonaisuudessaan:

liigaohjelma1

liigaohjelma2

liigaohjelma3

liigaohjelma4

liigaohjelma5

liigaohjelma6

liigaohjelma7

liigaohjelma8

10 comments

  1. Karkeasti ottaen Oilersilla on seitsemän kotipeliä kahdessa kuukaudessa, puolitoista kuukautta ilman yhtään kotipeliä ja kuusi kotipeliä kahdessa kuukaudessa.

  2. Oilers on ehkä huonoin kabinettipeluri näissä asioissa tai sitten niitä ei kiinnosta hittoakaan katsojien palveleminen. Itsepähän häviävät kun fanit ei viitsi joka viikko käydä pelejä katsomassa. Tasaisemmalla jaottelulla nälkä pysyisi maksimaalisena kaikkiin peleihin. Oilers on salibandy.

  3. Toivottavasti nyt sitten edes A-poikien SM-sarja on laitettu järkevästi tuohon Oilersin ohjelmaan nähtynä. Viime kaudella oli kohtuullinen, mutta 14-15 kaudella oli yhtäaikaa kotipeli edustuksella ja A-pojilla. En muista montako kertaa näin oli.

  4. LASB kausikortti hinta 119euroa (sisältää runkosarjan pelit).
    TPS kausikortti hinta 55euroa (sisältää runkosarjan pelit).
    Kovat hinnat sarjanousijalla, meinaatteko ihan saada uusia silmäparejakin Lahden talousalueelta peleihin.

  5. Pelataan huolella pari sataa matsia ja sitten arvotaan mestari yhdessä vaisussa pelissä.

  6. Oilers pudotti kausarin hintaa viime kaudelle… olikohan 45 eurolla? Mielenkiintoista nähdä, putoaisiko saman verran taas.

    En ikinä unohda sitä tilannetta, kun Esport Arenan kassalta kävin ostamassa kausaria syksyllä 2014 ja kassaneito kertoi minulle vakuuttavasti, että ei ole heillä myynnissä. Pienen neuvottelun jälkeen hän suostui kuitenkin kaivamaan sellaisen jostain laatikosta ja myymään minulle. En tosin ole ihan varma, että oliko tämä ohjeistettu tapa toimia ja jos, niin keneltä ohjeistus oli tullut. Äkkiseltään toki veikkaisin, että joku markkinoinnin professori saattaisi voida kehitellä pienellä aivotyöllä jonkun aavistuksen paremman tavan saada kausareita kaupaksi, mutta tämä nyt on vain maallikon arvaus.

  7. Steelersillä muistaakseni kausikortti D1varissa 90 euron luokkaa. En tiedä korottuuko hinta Liigassa pelaamisen myötä?

  8. Toivottavasti YLE televisioi mahdollisimman monta – mielellään joka viikonloppu – jonkin ottelun, tai edes VeikkausTV.

  9. Joka vuosi sama juttu että pelipäivät sijoitetaan mielivaltaisesti ilman järjen häivää. Nytkin sieltä löytyy järjettömyyksiä ja ehkä yksi pahimmasta päästä on sattunut Kooveen kohdalle. Koovee kohtaa tulevalla kaudella lauantaina 14.1. OLS;n Oulussa ja heti perään sunnuntaina M-Teamin Helsingissä. Sitten on taas parin viikon tauko.