Video: Classic kaatoi Storvretan Uppsalan huipputurnauksen finaalissa – näyttävä maali ratkaisi

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tamperelainen SC Classic osallistui Uppsala Floorball Challengeen miesten ja naisten sarjoissa. Classicin miehet ylsivät turnauksen voittoon.

Turnauksessa pelattiin ensin yksi ottelu, jonka perusteella joukkueet etenivät finaaliin tai pronssiotteluun. Classicin miehet kaatoivat Siriuksen maalein 5-4. Finaalissa hallitseva Ruotsin mestari johti jo 7-2, mutta joutui taipumaan Suomen mestareille lukemin 9-8. Ottelusta on tarjolla maalikooste, joka löytyy artikkelin lopusta.

Classcin naisten turnaus sujui mollivoittoisemmin. FBC Uppsala kaatoi joukkueen perjantaina rankkarikisassa maalein 7-6 rl. Lauantain ottelussa KAIS Mora oli vahvempi loppulukemin 9-3.

Jussi Pihan ja Krister Savosen orkesteroima 9-8-voittomaali oli varsin komeaa katsottavaa. Maali näkyy videolta kohdasta 2.08 eteenpäin.

8 comments

  1. Melkoinen sulaminen Ruotsin mestareilta!!! Olikohan Rudd pelaamassa???

  2. Kyllähän tuo koosteessa ainakin vilahti Rudd. Komea takaa-ajo Classicilta, Savonen kasvamassa todelliseksi pelimieheksi!

  3. Kusessa loppu pelin…. ihan täys kattaus hurreilla. CCeeltä sivussa. Vänttinen, Leikkanen, Lehtinen, Johansson. Tulee peseen ja huuhteleen liigassa!

  4. Herranjestas C:lla on kyllä kova nippu kasassa! En muistanutkaan että Pylsy, Reunamäki ja Jääskeläinen on C:n miehiä. Niemisjakkelle tulee kyllä aika kova duuni hommata pelipaikka tosta nipusta. Piha laitto komeita syöttöjä ja oli näköjään pari kiloa saanut karistettua viime kaudesta, hyvältä vaikuttaa!

  5. Hyvännäköistä menoa. Tervetuloa energia areenalle, huippuottelu heti kärkeen. Mä sanon, että on sitten samat jengit keväällä myös siinnä vikassa ”kotimatsissa”.