Viimeiset junioreiden SM-sarjapaikat jaossa viikonloppuna – tässä lohkojaot

C2-poikien SM-kullasta taistelivat viime kaudella Erä ja SCU. Tämän kauden viimeiset junnujen SM-sarjapaikat ratkeavat viikonloppuna. Kuva: Juhani Järvenpää.

C2-poikien SM-kullasta taistelivat viime kaudella Erä ja SCU. Tämän kauden viimeiset junnujen SM-sarjapaikat ratkeavat viikonloppuna. Kuva: Juhani Järvenpää.
C2-poikien SM-kullasta taistelivat viime kaudella Erä ja SCU. Tämän kauden viimeiset junnujen SM-sarjapaikat ratkeavat viikonloppuna. Kuva: Juhani Järvenpää.

Junioreiden SM-sarjakarsinnat jatkuvat lauantaina ja sunnuntaina 27.- 28.8. Tyttöjen puolella vuorossa ovat A- ja C-juniorit. Poikien puolella B- ja C-junioreissa (C1 ja C2) SM-karsinnat jatkuvat toisen kierroksen otteluilla.

A-tyttöjen SM-sarjaan jaossa on 10 paikkaa, joita karsintaturnauksissa tavoittelee 16 joukkuetta. B-poikien SM-sarjaan (12 joukkuetta) toisella karsintakierroksella ratkaistaan loput neljä joukkuetta. C-tyttöjen SM-sarjassa pelataan kymmenen joukkueen laajuisena. SM-karsintoihin osallistuu 15 joukkuetta. C1-poikien 12 joukkueen laajuiseen SM-sarjaan jaossa 2. karsintakierroksella on neljä paikkaa ja C2-poikien SM-sarjaan (16 joukkuetta kahdessa 8 joukkueen lohkossa) vielä kuusi paikkaa.

Ikäluokkien lohkojaot, pelipaikat näet alla olevista kuvista. Otteluohjelma ja tulospalvelu toimivat osoitteessa floorball.fi/tulokset/

A-tytöt:
AT

B-pojat
BP1
BP2

C1-pojat
C1P1
C1P2

C2-pojat
C2P1
C2P2

C-tytöt
CT

27 comments

  1. Kyllä tuo happee tosta lohko 7 ja 8 menee jatkoon 😀 pelashan se kumminki scu:ta vastaan 5-4

  2. C2 pojissa sm sarjaan menee loiske, krp, josba, hifk, tiikerien 03 ja erä

  3. C2 Sm sarjaan tänään O2 musta, Krp, classic 03, SPV, tiikerit 3 ( lienee ”03 tykit”) ja erä

  4. Classicilla ihan hyvät mahdollisuudet jatkoon mutta spv ei tule missään nimessä voittamaan hifkiä

  5. Älkää unohtako Jokereita. Voimakaksikko on ottanut ohjat kaikissa joukkueissa. Kaksikko ei voi olla väärässä vakka hommat ei ole menneet ihan niin kuin oli suunniteltu. Tekevät hyvää duunia junioreiden eteen eivätkä ajattele omia etujaan. Vai olisiko asiat ihan näin?

  6. Joo C2 lohko, jossa Hifk ja Spv olikin itelle se vaikein. Hifkin tasosta ei ollut oikein hajua.

  7. Spveellä myöskin ihan ok jengi mutta hifki saanut koottua TODELLA hyvän nipun M teamin, ssveen ja erä sinisen parhaista pelaajista.

  8. VEIKKAAJAVILI veikkasi BSM-pojista näin 23/08/2016 Pääkallossa.

    ”Heitetään samantien veikkaus lohkovoittajista
    1. Karhut
    2. Steelers
    3. FoSu
    4. Indians
    5. FBC TUrku
    6. OLS
    7. Tiikerit
    8. RSS Panthers

    Ja veikkaus, et Sm näistä siis Steelers, Indians, OLS ja Tiikerit.”

    Yksi lohkoveikkaus (5.) meni aivan keturalleen, mut 7/8 olisi lohkovoittajista olis vielä mahd osua. Ja 4/4 Sm-menijöistä. Huomenna sen näkee kui käy. Tsemii kaikille, kentän laidalla huomenna!

  9. Sitten jäädäänkin odottelemaan pääkalloennakkoa:) Onnittelut kaikille sm:iin päässeille ja tsemppiä lopuille jatkokarsintoihin. Kovia jengejä kaikki eikä mikään jengi tule pääsemään tavoitteisiinsa ainakaan helposti. Ja hienoa, että laji herättää keskustelua.

  10. Kiitos. 4/4 kakkosvaiheen Sm-paikasta osui veikkauksessa (yllä).

    Näitä ikäluokkia vähän seuraillut ja tänäänkin olin katsomossa.
    Täytyy sanoa et, pari todella heikkoa jengiä oli päässyt kakkoskierrokselle, mutta onneksi järjestelmä on nykyään se, et viimeistään kakkosvaiheeseen jäävät. Onnee kaikille Smään ja Divariin päässeille.

  11. Nyt kun kaikki C1 poikien SM-joukkueet ovat tiedossa, niin voidaan todeta, että SM-sarjan jengeihin tuli varsin mielenkiintoisia muutoksia viime kauteen verrattuna.

    Tulevalla kaudella SM-sarjassa pelaavat:
    Classic, Tampere
    LaSB HML, Hämeenlinna (UUSI)
    EräViikingit Blue Helsinki
    OLS, Oulu
    Karhut, Pori
    SC Urbans, Janakkala
    Oilers NG, Espoo
    EräViikingit Black, Helsinki
    Limingan Niittomiehet (UUSI)
    Nurmon Jymy
    Steelers, Hämeenlinna
    TPS, Turku

    Divarissa pelaavat:
    Welhot, Kuopio
    PHSB, Lahti
    Le-Ki, Lempäälä
    Hatsina, Mikkeli
    Ilves, Tampere
    M-Team, Helsinki (ex-SM)
    SB Vaasa
    Blackbirds, Kerava
    Josba, Joensuu (ex-SM)
    PoNoVo, Lappeenranta (ex-SM)
    Top Team, Savonlinna
    Happee, Jyväskylä (ex-SM play-off)

    Alueelliseen tippuneet ex-SM joukkueet:
    SPV, Seinäjoki
    SB Vantaa

    Yllä olevien lisäksi vielä viime kaudella SM sarjaa pelanneella ÅIF:llä ei ole tässä ikaluokassa joukkuetta enää ollenkaan.

    Huomion arvoisia seikkoja on mm. se, että SPV:a lukuunottamatta kaikki SM:stä poistuneet joukkueet tulivat viime kauden runkosarjan A-lohkosta ja olivat ko lohkon viisi viimeistä jengiä, B-lohkoa edustaneen SPV:n ollessa omansa neljäs.
    Samoin, ensi kaudella ei itäisestä Suomesta ole yhtään joukkuetta SM-sarjassa, kun taas Divarissa niitä on peräti viisi.

  12. Vaasalaisille paikallisvastus taitaa olla Tampere?
    Muuten heille C1-Divari on bussimatkailua idän ihmemaahan :).

  13. C2 sarjassa yhdeksän joukkuetta PK-seudulta. Joku tai jotkut joutuu landelohkoon.
    Mielenkiintoista nähdä lohkojaot, viime vuonna taisi ainakin joukkueet olla tyytymättömiä itälohkoon.

  14. Viime kauden C2 lohkojaot oli tehty puhtaasti maantieteellisin perustein ja eivät todellakaan olleet lajin tai pelin kehitykselle suotuisia.

    Molemmissa lohkoissa pelasi joukkueita, jotka olivat kohdanneet toisensa jo alueellisissa sarjoissa vaikka kuinka monta kertaa.

    Esimerkiksi A-lohkossa pelasi kuusi joukkuetta, jotka olivat pelanneet koko siihenastisen historiansa ajan samassa aluesarjassa, kohdaten toisensa lukemattomia kertoja.
    Ei ollut kovinkaan motivoivaa/kehittävää kohdata samoja naamoja jälleen SM-sarjassa. Toivottavasti tulevalle kaudelle joukkueita sekoitetaan edes hieman paremmin.

  15. Heh,
    olis raju veto pistää toiseen lohkoon 8 pk-seudun joukkuetta ja toiseen yksi.

  16. Taitaa kovimmat mitallikandinaatit olla C1 sm:ssä; Vanha ERÄ(black vaiko blue, en muista), SCU, Classic, OLS ja Oilers? LAsbia en tunne joten sitä en tiedä , millä tasolla siellä mennää, M-Team karsinnoissa ei vielä ollut kova mittari näyttää tasoa, aika näyttää.

  17. Yllätys on jos SCU pärjää, tämä vaikka oli finaalissa. Kovin usein ennenkin nää pienet seurat pärjänneet C2, esim. RSS Panthers, mutta sitten kun mennään pidemmälle niin ei rahkeet olekaan riittäneet yhtä pitkälle. Ja nyt hiljaa niiden mielessä käyvien huuteluiden suhteen, arvostan näiden pienten seurojen duunia, mutta ei sille mitään voi että isommilla on paremmat resurssit. Ja sinällään pakkohan nostaa isosti hattua Riihimäen seudun(kai janakkalan saa laskea, ilman puukkua?) duunille säbän osalta. Tulee Lastikkaa, Metsälää, Johaensonia ja RRS ja SCU mitalleilla.

  18. Näinhän se on että isommilla on monesti paremmat resurssit, eipä siinä, mitäs sitä kylmää faktaa vastaan nuriseen. Me pienemmät harataa vastaa ja tehdään taistellaan. =D Pitäisin kuitenkin SCU:n kandina mitaleille vielä, classic ja oilers on vissiin vahvistunut viime kaudesta jonkin verran joten he vahvoilla.

  19. Jos maailmankirjat eivät aivan sekaisin ole, niin kyllä C1:n mitalit ratkaistaan EräViikinkien molempien jengien (Blue=ex Erä ja Black= ex-SSV), Classicin, SCU:n ja OLSin välillä.
    Oilers ei ainakaan ole viime kaudesta vahvistunut vaikka Axel Hagbergin saivatkin, sillä esim. A-lohkon runkosarjan pistepörssin nelonen (ja Oilersin sisäisen pörssin kolmonen) Paavo Peräsaari siirtyi juuri kauden alla EräViikingit Bluehun.

    Muita ennakkosuosikkeja vähättelemättä, kovin jengi paperilla (jolla ei tietenkään mestaruuksia voiteta) on varmastikin juuri EV Blue, joka ei juuri pahempia menestyksiä kokenut, vaikka heiltä pari erittäin hyvää kaveria EräViikinkien B-junnuihin siirtyikin. Toisaalta he saivat yllä mainitun Peräsaaren lisäksi kovia pelimanneja myös SB Vantaalta ja viime kaudella maalierolla SM:stä ulos jääneestä LoSBista.

  20. C1 divari koska huomaatte ton bbu 01 homma pyörii 12-14 pelaajalla ja yhdellä veskarilla. Bbu voittaa divarin. Pääkallo menkää katsomaan keravan betoniin mistä nämä pojat on tehty. Tallinnassa 2016 3 tila… karhut kaatu. Ei turnausta voiteta 12 ukolla mutta yksi divari peli kyllä.

  21. Blackbirds ei tule olemaan edes neljän parhaan joukossa divarissa.
    ei se Elmeri Vilpas mikään sateentekijä ole, vaikka palasikin juurilleen ja vapaamman pelitavan ääreen.

    Divarin kärkipaikoista kamppailee M-Team, PoNoVo, Happee ja Josba.

  22. Kaikki kunnia Keravan kolleille, mutta karhujen 01 junnut oli keväällä sekasakilla liikkeellä. Eli heidän haastajapojat oli siellä messissä ja kun taas parin ekan kentän pelureita oli poissa turnauksesta. Karsinnoissahan tulos oli keskenäisessä aika paljonkin toisin päin. Karhuilla melkein paras kokoonpano tuolloin liikkeellä. Huhut kertoo myös, että ovat saamassa Poriin ainakin yhden ”Pohjola” pelaajan lisää.

  23. Mielestäni C1 divarissa M-teamillä erittäin hyvät mahdollisuudet voittoon sillä joukkueen rosteri on vahva ja tasainen, mutta etenkin markus makettaja68 rissanen on erittäin hyvä kärkimoukarinsa kanssa ja hänen vetoprosenttinsa lähentelee täydellisyyttä. M-Teamillä myös kaksi vahvaa maalivahtia joista etenkin Teemu Lehtoranta on hyvä avaamaan vastustajan kengän nauhoja.