Hauet piinaavat ruotsalaisseuraa – jo toinen kalastusonnettomuus vuoden sisään

IBK Dalenia edustavan Fredrik Edholmin kalakaverit ovat olleet todella epäonnekkaita. Kuva: perwiklund,se
IBK Dalenia edustavan Fredrik Edholmin kalakaverit ovat olleet todella epäonnekkaita. Kuva: perwiklund,se

Monilla on edelleen muistissa vuoden takainen tapahtuma, jossa Ruotsin liigaseuran IBK Dalenin pelaajaa Erik Falkmania puri hauki käteen kalareissulla. Kalaepäonnelle ei näy loppua, sillä aiemmin tällä viikolla seuran tuoreelle hankinnalle, Simon Flühmannille, sattui onnettomuus kalareissulla.

Falkman sai vuosi sitten verenmyrkytyksen hauen puraisusta ja joutui sivuun pelikentiltä useaksi kuukaudeksi. Kyseisellä kalareissulla mukana ollut joukkuekaveri Fredrik Edholm vei keskiviikkona sveitsiläisen Flühmannin kalastamaan.

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan Flühmann sai saaliiksi pienen hauen, mutta irrottaessaan saalista koukku juuttui hänen peukaloonsa.

– Menimme hieman paniikkiin, koska Simonin (Flühmann) verensokeri laski, ja hän pyörtyi. Pakkasimme kamamme ja lähdimme terveyskeskukseen, Edholm kertoi Aftonbladetissa.

Tilanteesta selvittiin tällä kertaa säikähdyksellä. Terveyskeskuksessa Flühmann sai lääkehoitoa ja koukku irroitettiin sormesta.

Flühmann pelasi jo torstain harjoitusottelussa.

Dalenin seurapomo Urban Karlsson oli hämmästynyt tapahtuneesta ja pohti puolitosissaan, pitäisikö kalastaminen kieltää seurassa.

– En voinut uskoa, että taas kävi näin. Meidän täytyy ilmeisesti ottaa käyttöön kalastuskielto. Emme voi menettää pelaajia joka vuosi tällaisen epäonnen vuoksi, Karlsson kommentoi ruotsalaislehdelle.

Edholm sen sijaan aikoi lähteä Falkmanin kanssa kalastamaan jo tänä viikonloppuna.

Linkki:
Aftonbladet: Det osannolika hände igen: ’Blir fiskeförbud’

3 comments

  1. Rapalalla sponsoroinnin paikka: lahjoittaa Ruotsin maajoukkuepelaajille parit hienot haukivieheet?

  2. Maalibiisiksi Ultra Bran hoilotus: ”hei hou hauki, avaa leukasi ammolleen…”

  3. Onneksi Ruotsin vesissä ei ole mitään isompia petoja :DDD Harvenis rivit svedujen tuurilla!