Liigat

Kuusiosainen videosarja seuraa Jarkko Niemisen ja ”arrogantin sporttijournalistin” touhuja Classicissa – ensimmäinen jakso katsottavissa

23.09.
2016
Liigat
Ensimmäisessä jaksossa seikkailevat Raine Siltalan kanssa Tampereella mm. Samu Kuitunen, Pasi Peltola sekä Petteri Nykky. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ensimmäisessä jaksossa seikkailevat Raine Siltalan kanssa Tampereella mm. Samu Kuitunen, Pasi Peltola sekä Petteri Nykky. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Mitä tapahtuu, kun Tapanilan Erän entinen liigapelaaja Raine ”@raineaarre” Siltala lähtee pyrkimään Jarkko Niemisen vanavedessä Classicin liigamiehistöön? Se, ja moni muu asia selviää Veikkauksen uudessa kuusiosaisessa videosarjassa, jonka ensimmäinen osa on nyt julkaistu.

”Arrogantiksi sporttijournalistiksi” itseään tituleeraava Siltala on tehnyt nimellä @raineaarre sangen hauskoja ”Wannabe Superstar”-videoita jo vuosien ajan, mutta salibandyn pariin mies pääsi vasta nyt.

– Kehitin formaatin jo viisi vuotta sitten, ja olen aina halunnut tehdä Wannaben myös salibandysta. Suomen mestari ja Jarkko Nieminen oli kombo, jota lähdettiin tuottaja Oskari Saaren kanssa tavoittelemaan. Onneksi kaikki tahot innostuivat ideasta, Siltala avaa.

Videosarjan kuvauksissa on hauskaa piisannut, ja kaikki osalliset ovat olleet hienosti mukana.

– Voin rehellisesti sanoa, että kaikki on mennyt purkkiin ensimmäisellä otolla, koska formaatti on suurilta osin realityä. Muutama juonta kuljettava kohtaus on toki rullattu muutamaan otteeseen saadaksemme vähän draamaa komedian ja faktan sekaan.

Kaikki Wannabet on kuvattu täysin realistisissa harjoitus- ja peliolosuhteissa, ja raineaarre-hahmo osallistui joukkueen tapahtumiin täysipainoisesti muun joukkueen tapaan.

– Classic on ollut mukana todella hienosti tässä. Pihan Jussi on auttanut kapteenin roolissa paljon, Jarkko on ollut huikea, eikä Nykyn ja Kuitusen näyttelijätyötä sovi unohtaa. Keskiviikkona tosin meinasin lopettaa kuvaukset kesken päätöserän ja lähteä kotiin Tampere Areenalta, sillä en olisi kestänyt sitä, että LASB olisi voittanut sarja-avauksen Classicia vastaan ja meikäläisen touhut olisivat olleet jotenkin vaikuttamassa tappioon, Siltala naurahtaa.

Mitähän ihmettä tässäkin tapahtuu? Raineaarren touhu menee aina vain sekavammaksi ja sekavammaksi, kunhan videosarja etenee.

Mitähän ihmettä tässäkin tapahtuu? Raineaarren touhu menee aina vain sekavammaksi ja sekavammaksi, kunhan videosarja etenee.

Seuraavista osista Siltala paljastaa sen verran, että Jarkko Nieminen saa isompaa roolia.

– Nyt keskitytään vähän enemmän Jarkkoon ja rauhoitutaan, ja loppua kohti mentäessä viimeisissä jaksoissa meikäläisen hahmolla hajoaa kasetti. Raine ei tiedä enää itsekään, kenelle on valehdellut ja mitä, Siltala virnistää ja jatkaa vielä toistaiseksi loukkaantuneiden kirjoilla olevasta Niemisestä:

– Se täytyy sanoa, että Jarkon tekeminen ja lajiosaaminen ovat yllättäneet todella positiivisesti. Kaikkea ei uskalla jaksoissa näyttää, mutta pieniä väläyksiä on tulossa, Siltala lupaa.

Seuraa sarjaa Somessa @VeikkausVedot ja @raineaarre. Muut Wannabe Superstarit löydät osoitteesta www.raineaarre.com.

Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen