Öljymiehet-dokumenttisarjan avausjakso julkaistu – kuka juoksi Oilersin kovimman testituloksen?

Kuva: Kuvakaappaus dokumenttisarjasta.

Kuva: Kuvakaappaus dokumenttisarjasta.
Kuva: Kuvakaappaus dokumenttisarjasta.

Miesten Salibandyliigassa pelaava Esport Oilers julkaisee tämän kauden aikana 10-osaisen dokumenttisarjan edustusjoukkueesta. Sarjan avausjakso on nyt julkaistu.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan Oilersin valmistautumista tähän kauteen. Luvassa on muun muassa seuran sisällä perinteiseksi muodostunut Olarin testijuoksu.

Lisäksi Oilers aloittaa harjoitusottelunsa uuden päävalmentajan Petri Huttusen alaisuudessa ja kohtaa näytösottelussa Pietarinkadun Oilersin.

Dokumenttisarjasta julkaistaan uusi jakso kerran kuukaudessa. Tuotannosta vastaa Oilersin mediavastaava Jonasz Savolainen.

12 comments

  1. Tää huden tiivistys on hyvin pitkälti totta ja tiivistää monen säbäilijän, miksei muunkin urheilijan/pelaajan ongelman, ainakin mun mielestä: ”ilman asennetta meillä ei oo mitään, ei mitään väliä kuinka hyviä pelaajia te luulette olevanne”. Itse pätkä on todella hyvä, ei mikään 2minsan pikkukiva tiivistys…

  2. Oilers on näköjään ottanut ison askeleen viestinnässä. Vastaavan tyyppistä dokumenttisarjaa ei ole nähty ainakaan salibandyssä.
    Huumoriakin dokkarissa löytyy, Talvitien hauis kohta oli hauska. Vakavampaa ja pyäyttävää oli kapteeni Pajukosken puheenvuoro videon lopussa.

  3. Pääkallon kymmenestä tuoreimmasta jutusta neljä käsittelee Oilersia, kuusi kaikkea muita yhteensä. Näilläkö mennään jatkossakin, toimitus?

  4. Hah, itse peräänkuulutin että miksei näitä oilers-uutisia nosteta esille ja nyt kun nostetaan niin ei kelpaa jollekkin, että tulevat peräkkäin. Sori pääkallo, ei oo teillä helppo duuni miellyttää meitä sählyääliöitä 😀

    Dokkarista sen verran, että kyllä maistuu sählyn suurkuluttajalle tällainen formaatti! Pientä viilaamista vielä toteutukseen esim äänimaailmaan niin avot. Pajukosken ja Huden puhe asenteesta näytti uppoavan, sen verran hyvällä ilmeellä Öljymiehet olivat sunnuntaina.

  5. Ymmärrän, että Pääkallokin joutuu tekemään klikkiotsikoita nykyisessä mainosrahoitteisessa mediamaailmassa. Mutta jos kysymysmuotoisen klikkiotsikon tekee, niin voisiko uutistekstissä vastata siihen otsikon kysymykseen? Kiitos!

  6. Ylempänä kirjotetusta asenteesta sen verran, että asenne pitäs vaan olla jokasessa treenissä itsestäänselvyys, jos haluu tulosta tehä. Oilers petrannu huomattavasti tekemistään viestinnän osaltakin tekemistään, ja pelaajat selkeesti ekan jakson perusteella ottanu hyvin kopin sarjan kuvaamisesta, sen verran hyvin olivat heittäytyny kameran edessä, ja niin se pitääki olla. Ja kuvastaa hyvin oilersin viestinnän kehityksestä sekin että nyt julkastu kallossa lyhyen ajan sisällä monta eri uutista. Sunnuntaina oli sen verran hyvä ilme, et selkeesti olivat läksynsä tehneet asennepuolella, ja sen seurauksena paljon hyvii asioita tapahtu pelin sisälläkin.

  7. Oilersilla tapahtuu paljon ja niistä uutisoidaan… Parempi näin kun että kaikista yritettäisiin väkisin vääntää jotain juttua. (ainakin omasta mielestä)

  8. Ev ottanut myös askeleita eteenpäin, hommia tekee muu kuin siskonpoika. Toivottavasti muut seurat tekee vastaavia. Ja klikkiotsikoista voi huudella muualla, täällä tuskin ketään kiinnostaa, jos nyt toi kiinnostaa ketään muuallakaan.

  9. Hyvin tehty video! Antaa hyvän ”inside” fiiliksen joukkueesta ja seuraava video on jo odotuslistalla!

    Kiitos!

  10. Minustakin hyvin tehty. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa osaa 🙂

  11. Vaikka en Oilersia fanitakaan niin tälläiset videosarjat ovat äärimmäisen hyvä ja toivottava lisä. Lisäävät varmasti mielenkiintoa joukkuetta kohtaan kun pääsee kurkistamaan vähän esiriipun taakse.

  12. Tämähän oli hyvä. Jään mielenkiinnolla odottamaan mihin tarina vie.