Pääkallo.fi:n kesähaastattelusarja päätökseensä – lue kaikki tuotokset tästä

Kuva: Jari Turunen

Peter Kotilainen oli yksi kesähaastattelusarjan päähenkilöistä. Kuva: Jari Turunen
Peter Kotilainen oli yksi kesähaastattelusarjan päähenkilöistä. Kuva: Jari Turunen

Perinteinen kesähaastattelusarja on saatu tämän suven osalta päätökseensä. Haastatteluita kertyi tänä kesänä kaikkiaan 12 kappaletta.

Tällä kertaa tekijöitä oli mukana varsin mukava määrä. Kirjoittajina oli yhteensä 10 henkilöä, joista kolme oli uusia tekijöitä Pääkallo-ympyröissä.

Kaikki kesän 2016 haastattelut:
Kesähaastattelussa Peter Kotilainen – pysyykö pää kylmänä ensi kaudella?
Kesähaastattelussa Tatu Könönen – LeBan leirissä kabinetin kautta saatu Divari-paikka otettiin avosylin vastaan
Kesähaastattelussa Jarkko Nieminen: ”Classic ei laita turistia tai maskottia kentälle”
Kesähaastattelussa TPS:n nuori pistelinko – ”Joukkueella on mahdollisuudet kärkinelikkoon”
Kesähaastattelussa eläköityneet Blue Fox -ikonit: ”Jos ”Jope” olisi lopettanut viisi vuotta sitten, oma urakin olisi loppunut aiemmin”
Kesähaastattelussa valmentajan verkkareihin vaihtanut Janne Kainulainen: ”Pelikirjastamme löytyy sivu myös henkilökohtaiselle taidolle”
Kesähaastattelussa TPS:n maajoukkuepuolustaja – muuttunut mies palasi Turkuun
Kesähaastattelussa 300 liigapisteen mies – odottaa Divari- ja sorsanmetsästyskautta
Kesähaastattelussa Classicin valinnut Gitta Suominen: ”Jokaisen tulisi kokea kausi, jolloin asiat eivät mene sinne päinkään”
Kesähaastattelussa viiden vuoden tauon jälkeen liigaan palaava 35-vuotias konkari: ”Nyt oli oikea hetki”
Kesähaastattelussa Eerik Lukkari: ”Pelkällä laukauksella en pääse liigaan asti”
Kesähaastattelussa Justus Kainulainen: ”Vedän mieluummin kuin syötän”

7 comments

  1. Hyviä juttuja kesätauolla, kiitos.
    Espoolaisena vähän harmittaa kun salibandyn ainoa media ei ole saanut toimittajaa joka ottaisi myös huomioon espoolaisen salibandyn.
    Indians ja Oilers edustavat kuitenkin seuroina niin junioreissa kun liigatasolla suurta potentiaalia joka on mielestäni tärkeä alue suomalaiselle salibandylle.
    Tuoreena esimerkkinä lauantain ottelu Oilers-Linköping joka oli varmasti tasoltaan parhainpia preseason matseja suomessa jota ei noteerattu missään.

  2. Siitä vaan joku espoolainen alkaa kirjoittelee. Haku taitaa olla päällä koko ajan…

  3. Nyt kai ESPOON kommentissa ei ollut kyse siitä etteikö joku espoolainen voisi alkaa kirjoittamaan, vaan siitä että salibandyn ainoa media, lue Pääkallo, aika hyvin ohittaa Espoolaisen salibandyn.

  4. Perusitkua taas. Vapaaehtoisilla ei aikaa, jokaisesta treenimatsista kirjoitella. Näitä saa täältä lukea harva se päivä, milloin mikäkin jengi muka jäänyt huomioimatta. Se mun pointti..

  5. Pointtina edelleen ei taida olla yksittäinen treenimatsi vaan kokonaisuus. Mutta joo kutsutaan itkijämummot apuun, jospa se siittä!

  6. Mä just kerroin miten se kokonaisuus muuttuu. Joku käärii hihat ja alkaa hommiin. Vanha teekkarien laji ja eikös heitä ole espoo täynnä?

  7. Kuten tuossa aikaisemmin totesin niin Espoolainen salibandy on jäänyt vähemmälle huomiolle vaikka lajin kasvu täällä lännessä poikeuksellisen suurta. Myös liigatasolla Indians ja Oilers ovat menestyneet hyvin viime vuosina ja ovat onnistuneet kasvattamaan huippuja myös maajoukkuetasolle.
    Asenteet Espoolaisia kohtaan ovat kuitenkin olleet jostain syystä turhan negatiivisia. Tämä näkyy valitettavasti salibandyn toimittajien kirjoituksista jotka hyvin harvoin edes käyvät Otahallissa tai Tapiolan urheiluhallissa.