Pääkalloennakko: EräViikingit, Classic ja Welhot B-poikien kärkikahinoissa – SM-sarja viime kautta tasaisempi

Classic lähtee kirkastamaan viime kauden hopeaa. Kuva: Esa Takalo

Tähän päädyttiin viime kaudella: SSV juhlimassa mestaruutta. Kuva: Anu Roimela
Tähän päädyttiin viime kaudella: SSV juhlimassa mestaruutta. Kuva: Anu Roimela

B-poikien kausi 2015-2016 päättyi ennakko-odotusten mukaisesti SSV:n mestaruusjuhliin. Nyt 1999- ja 2000-ikäluokkien miehittämä SM-sarja vaikuttaa viimekautista tasaisemmalta ja ennalta-arvaamattomammalta. Pääkallo.fi ennakoi lauantaina 24. syyskuuta alkavan sarjan voimasuhteita.

B-poikien SM-sarja pelataan 12 joukkueen kaksinkertaisena sarjana, josta kuusi kärkijoukkuetta selviävät suoraan pudotuspeleihin ja 7. ja 8. karsivat paikastaan pudotuspeleihin 1. divisioonan joukkueiden kanssa. Sarjan otteluohjelma ja tilastot löytyvät tuolta.

1. EräViikingit, Helsinki
Fuusioseura EräViikingit eteni SM-sarjaan lyömällä ensimmäisen karsintavaiheen finaalissa Karhut 16-9. Pääasiassa Erän 1999- ja 2000-ryhmistä koostuva EräViikingit lähtee kauteen kirkastamaan pronssimitaleja. Fuusioitumisella ei ole ollut suurta vaikutusta seuran B-junioreiden iskukykyyn ja kasassa on laadukas ja hyvin roolitettu joukkue. Viime kauden välieräsarjatappio on jättänyt uusiutuneelle ryhmälle varmasti paljon hampaankoloon ja se lähtee kauteen yhtenä suurista mestarisuosikeista. Voidaan hyvällä syyllä odottaa, että helsinkiläiset tulevat ilman suuria vastoinkäymisiä pelaamaan jälleen mitaleista. Penkin takana myös erälegenda Sami Lehtinen.

Paras pelaaja: Lauri Laine
Päävalmentaja: Ilari Ilmakunnas

Classic lähtee kirkastamaan viime kauden hopeaa. Kuva: Esa Takalo
Classic lähtee kirkastamaan viime kauden hopeaa. Kuva: Esa Takalo

2. Classic, Tampere
Classic saavutti SM-sarjapaikan voittamalla ensimmäisen karsintavaiheen finaalissa M-Teamin 11-3. Viime kauden hopeajoukkue Classic lähtee hakemaan mestaruutta erityisesti 1999-ikäluokkansa turvin. Kasassa on pallotaitava ryhmä, joka kykenee hyvänä päivänä hallitsemaan peliä mitä tahansa joukkuetta vastaan. Pietari Jääskeläinen on sarjan kärkimaalivahteja, joten joukkueen kivijalka on kunnossa. Ei olisi suuri yllätys, jos Classic olisi mukana mitalipeleissä tänäkin vuonna. Iskukyky vaihtelee suuresti A:sta riippuen.

Paras pelaaja: Aaro Helin
Päävalmentaja: Simo Ruuskanen

3. SB Welhot, Kuopio
Kuopiolaisjoukkue Welhojen tie SM-sarjaan löytyi 1. karsintavaiheesta, kun finaalissa kaatui Rangers lukemin 11-4. 1999-ikäluokassa Suomen kärkijoukkueisiin kuuluva ryhmä lähtee viime kauden puolivälierätappion jälkeen kokeneempana ja SM-sarjaan valmiimpana. Welhot on kasvanut tiiviinä ryhmänä ja pystyy keskittymään vahvasti B-juniorien SM-sarjaan. Kuopiolaisjoukkue otti tärkeitä kehitysaskeleita viime kauden aikana ja se luo hyvät menestysaihiot alkavalle kaudelle. Etuna se, että voi keskittyä B:n SM-sarjaan, koska ei ASM-paikkaa.

Paras pelaaja: Leevi Lahtinen
Päävalmentaja: Joonas Toikkanen

4. LaSB, Lammi
Täksi kaudeksi suuren organisaatiouudistuksen käyneen LaSBin tie SM-sarjaan avautui 1. karsintavaiheessa, kun finaaliottelussa SPV jäi jalkoihin lukemin 11-1. Viime kaudella B-juniorien 1. divisioonaa pelannut LaSB koki kesän aikana seuranlaajuisia muutoksia fuusion merkeissä. Täksi kaudeksi se poiki SM-sarjapaikan ja ryhmässä on potentiaalia olla hyvää keskitasoa. Joukkueesta löytyy paljon ratkaisijoita, mutta ehdoton syömähammas on Justus Kainulainen, jonka viimeistelytaito hakee sarjassa vertaistaan. Kun hän tulee mukaan peleihin, voi kääntää yksin pelejä.

Paras pelaaja: Justus Kainulainen
Päävalmentaja: Petri Manninen

TPS:n C1-pojat juhlivat tuplamestaruutta. Nyt ikäluokka on uuden haasteen edessä. Kuva: Timo Lindqivst
TPS:n C1-pojat juhlivat tuplamestaruutta. Nyt ikäluokka on uuden haasteen edessä. Kuva: Timo Lindqivst

5. TPS, Turku
TPS löi 1. karsintavaiheen finaalissa FoSun luvuin 9-3 ja selvitti tiensä SM-sarjaan. Viime kaudella puolivälierissä Erälle tappion kärsinyt TPS on nyt saanut riveihinsä tuplamestaruuden C-junioreissa vieneen 2000-ikäluokan. Omaa juniori-ikäluokkaansa dominoinut ryhmä on nyt uuden haasteen edessä astetta kovemmassa sarjassa ja joukkueen alkutaival B-junoreissa saattaa olla takkuinen 1999-ikäluokan terävimmän kärjen pelatessa jo aktiivisesti A-nuorten sarjassa. On erityisen mielenkiintoista nähdä, miten 2000-ikäluokan ehdottomaan kärkeen kuuluvat Jasper Juuti, Juuso Varjokumpu sekä Oskari Fälden sopeutuvat B-juniorisarjaan. Joukkueessa on kasassa ratkaisuvoimaa sarjan keskivaiheille ja pudotuspelipaikan irrotessa Palloseura saattaa edetä vahvimmalla kokoonpanollaan pitkälle.

Paras pelaaja: Teemu Lintunen
Päävalmentaja: Petri Heino

OLS:n viime kausi päättyi pettymykseen. Kuva: Juhani Järvenpää
OLS:n viime kausi päättyi pettymykseen. Kuva: Juhani Järvenpää

6. OLS, Oulu
OLS kärsi 1. karsintavaiheen finaalissa tappion HIFK:lle, mutta selvitti tiensä sarjaan voittamalla toisen vaiheen finaalissa NST:n 5-10. Vaikean karsintavaiheen läpikäynyt OLS lähtee sarjaan potentiaalisena haastajana viime kauden neljännen sijan jälkeen. B-junioreissa Oulusta on perinteisesti nähty mielikuvituksellista ja monipuolista hyökkäyspeliä, usein puolustuksen kustannuksella. Täksi kaudeksi voidaan odottaa organisoidumpaa Luistinseuraa ja kasassa on raskaasta karsintavaiheesta huolimatta taitava sekä monipuolinen ryhmä, jonka otteluista voidaan kuitenkin odottaa suurinumeroisia lopputuloksia. Tulokset vaihtelevat paljon A:ssa pelaavien Eetu Ijäksen ja Konsta Kallion läsnäolon mukaan.

Paras pelaaja: Otto Kurronen
Päävalmentaja: Niko Kvist

7. Koovee, Tampere
Koovee saavutti SM-sarjapaikan voittamalla 1. karsintavaiheen finaalissa Indiansin 5-3. Seuran 2000-ikäluokka oli viime kaudet mukana C-junioreiden kärkikahinoissa ja se tulee kantamaan päävastuun alkavalla kaudella B-junioreissa. Lahjakas ryhmä on vielä testaamaton B-junioreissa ja astetta kovempaan sarjaan sopeutuminen saattaa aiheuttaa tilastotappioita kauden alkuvaiheessa. Erityisesti ykköskentästä löytyy kuitenkin paljon pallollista taitoa ja maalissa päävastuun kantava Oskar Sillanpää on ikäluokkansa kärkinimiä. Onnistuessaan Koovee taistelee aktiivisesti viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Paras pelaaja: Kim Hyrkkönen
Päävalmentaja: Kimmo Kontiainen

8. Oilers NG, Espoo
Oilers NG voitti 1. karsintavaiheen finaalissa Steelersin luvuin 6-1 ja selvitti tiensä SM-sarjaan. Junioritoimintaansa jatkuvasti kehittävä Oilers on nousemassa poikien sarjoissa varteenotettavaksi haastajaksi. Prosessi on vielä kesken, mutta oespoolaisryhmä on osoittanut kehitysaskeleita ja tämänkautinen ryhmä Toni Rintalan sekä muutaman 2000-ikäluokan kärkikahinoissa GrIFK:n riveissä mukana olleen täsmähankinnan, erityisesti maalin suulle tulleen Nemo Sipilän, johdolla tulee nostamaan joukkueen viime kautta korkeammalle B-junioreiden SM-sarjassa. Joka tapauksessa Oilers tulee olemaan vaikea kaadettava ja pudotuspelipaikka ei olisi massiivinen yllätys.

Paras pelaaja: Toni Rintala
Päävalmentaja: Aleksi Lammi

9. Tiikerit, Vantaa
Tiikerit pelasi SM-karsinnat pidemmän kaavan kautta ja sarjapaikka irtosi toisen vaiheen finaalista Rangersia vastaan lukemin 11-6. Viime kausina Suomen poikajuniorisarjojen kärkipäähän palannut Tiikerit on kahtena kautena peräkkäin päättänyt kautensa B-junioreissa puolivälierävaiheessa. 1998-ikäluokkaan viime kaudella voimakkaasti nojannut vantaalaisryhmä etsii nyt uusia vastuunkantajia ja joutuu tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta. Uusista 2000-ikäluokan pelaajista erityisesti Victor Nybergiltä voi odottaa paljon alkavalla kaudella.

Paras pelaaja: Victor Nyberg
Päävalmentaja: Miro Mäkelä

10. HIFK, Helsinki
HIFK eteni SM-sarjaan 1. karsintavaiheessa voittamalla OLS:n finaalissa 10-11. HIFK yllätti karsinnoissa ennakko-odotukset ja nappasi sarjapaikan OLS:n nenän edestä. Ennakkoluulottomasti hyökkäävä joukkue tulee olemaan mielenkiintoinen tuttavuus SM-sarjassa. Erityisesti GrIFK:sta tulleet Jasse Tuunanen ja Aleksi Huttunen tulevat olemaan isoissa rooleissa. Karsintafinaalivoitto ensimmäisessä vaiheessa tarkoittaa, että joukkueella on olemassa potentiaalia ja se saattaa yllättää kauden edetessä. HIFK:ssa riittää potentiaalia, joten sarjasijoitus voi hyvinkin nousta merkittävästikin ylemmäksi. Pystyy keskittymään vain BSM-sarjaan.

Paras pelaaja: Jasse Tuunanen
Päävalmentaja: Janne Tähkä

11. Indians, Espoo
Indians voitti FoSun 2. karsintavaiheen finaalissa luvuin 3-4 ja selvitti tiensä SM-sarjaan. Viime kaudella Indians pelasi B-juniorien 1. divisioonaa ja saavutti viidennen sijan, mutta pudotuspelikarsinnoissa tie nousi kuitenkin pystyyn. Seurassa on ajettu sisään tiiviisti puolustavaa pelitapaa ja joukkue saattaa B-junioreissa aiheuttaa harmaita hiuksia useaan otteeseen. Ryhmässä ei kuitenkaan ole leveyttä haastamaan sarjan kärkijoukkueita ja pudotuspelipaikka jäänee haaveeksi.

Paras pelaaja: Jaakko Kariniemi
Päävalmentaja: Juha Seppä

12. Steelers, Hämeenlinna
Steelers saavutti SM-sarjapaikan lyömällä Happeen toisen karsintavaiheen finaalissa 4-6. Tiiviiseen puolustuspeliin ja vastaiskuihin pelinsä viime kaudella perustanut Steelers-ryhmä kävi karsinnat läpi pidemmän kaavan kautta. Viime kaudella SM-sarjassa kymmenennelle sijalle päätynyt, aikaisemmin 1999-ikäluokan kärkikahinoissa mukana ollut Steelers on taantunut huippuvuosistaan ja edessä on raskas kausi.

Paras pelaaja: Jose Takala
Päävalmentaja: Mika Hiltunen

Pääkallo.fi:n junioriennakot tarjoaa Jopox, jonka salibandyseuroillekin suunnatuista palveluista voi lukea tuolta.

367 comments

  1. Tiikereiden Tainio siirtyi jo viime kauden päätteeksi HIFK:n riveihin.

  2. Jerry Tainio taitaa pelata kyllä hifkissä eikä tiikereissä. Hyvin taas mukana asiantuntijat.

  3. Löytyykö mistään tietoa kuinka monta viime kauden bsm kultamitalistia pelaa alkavalla kaudella bsm sarjaa ?

  4. Luulisin, että 0 kappaletta. SSV vuoli kultaa ja kyseistä seuraa ei ole enää olemassa.

  5. Mitä merkitystä sillä on ettei SSV:tä enää ole? Kyllä niitä viime kauden kultamitalisteja pelaa myös tänä kautena bsm sarjaa. Lukumäärästä ei fakta tietoa, mutta hyvä arvaus on 7!

  6. 3kpl + HIFK
    Jaakko Kariniemi, Indians
    Toni Rintala, Oilers
    Tommi Sirkka, Indians

    HIFK:ssä 4,5 kentän -99 poikia

  7. EräViikinki ryhmä tulee vahvistumaan myös todella paljon, jos A junnuista tulee joukkuetta vahvistamaan kalastustaidoistaan tunnettu Joni- Jesper Niinikoski. Kova perhokalastaja jokta myös heittokalastus onnistuu, saaliiksi jää usein isoja Toutaineja ja Raitapaitoja!

  8. Meni vitsi ilmeisesti ohi, niin jätän tämän vain tähän.

  9. Tiikereissä pelaa ehken yksi koko sarjan parhaista pakeista, Niklas Kuisma. Taitaa vaan olla, ettei näitä isoja pakkeja arvosteta Suomessa samalla tavalla kuin Ruotsissa. Katsoo vaikka miesten maajoukkuetta, yli 175cm ei mahu mukaan;-)

  10. Pakko nostaa esille myös Oilersin periksiantamaton kilpakalastaja Toni ”Bobi” Rintala. Miähen bravuureihin kuuluu luukkosen härnääminen Suomi-Lipalla ja pinta-sammakoilla. Bobin järkyttävän nopeat liikkeet pelikentällä ovat peräisin harppuuna-kalastuksesta. Bobilla myös perho lentää kohtalaisesti ja huhun mukaan hänen suurin kalansa on 5 kg nahkiainen! Bobi on tunnettu kalastuspiireissä ”Catch and Release” kalastustaktiikastaan. Hän aina päästää saamansa kalat takaisin jatkamaan sukua. Tämän miehen otteita kannattaa mennä ilomielin seuraamaan, luvassa voi olla komeita kalastustuuletuksia sekä rajuja muilutuksia. Ainoa haitta johon Bobin tehokkuus pelikentällä voi kaatua on se, että hänen selässään ei ole numeroa kolme.

  11. Sarjan ennakko on osunut aivan nappiin!!! En olisi paremmin voinut itse ennakoida! Ehkä hiuksen hienona virheenä pidän Kooveen sijoitusta. Niin lahjakas ja tiivis joukkue kuuluu aivan ehdottomasti sarjan top-2 joukkueisiin, ellei jopa sille korkeimmalle sijalle. Kaiken kaikkiaan sarjasta on tulossa erittäin tasainen, ainoana poikkeusena pidän Hämeenlinnan häpeäpilkku Steelerssiä. Joukkue tulee ottamaan kuokkaan jokaisen ottelun vähintään 6 maalilla.

  12. Miksi welhoja ei ole rankattu ykköseksi, selvä ennakkosuosikki!joukkuueesta löytyy kuitenkin numerolla 56 operoiva kapasen suvun ehdoton kultakimpale.. P.S Missä niko uurtio?

  13. Tällä kaudella nähdään vauhdikasta, taitavaa ja fyysistä Tampereella eli kannattaa seurata Kooveen ja etenki Classicin pelejä!

  14. Inkkarit tulee puolustamaan omaa maaliaan raivokkaasti, eikä edes kahden miehen ylivoimaa pelatessaan nouse pallottomana yli puolen kentän. Pallollisena peliväline viedään oman maalin taakse kunnes vastustaja lopulta kyllästyy ja käy tönäisemässä pelaajan sieltä pois. Pallollisten kuvioiden hionta on viety niin äärimmilleen, että pisimmät pallorallit vastustajan päässä saattavat kestää joskus kolmekin sekuntia ja niissä voi olla peräti syöttö. Tämän lähes täysin 99-ikäisistä koostuvan joukkueen pelaajista ollaan koulimassa maajoukkuetason pakkeja, ihan hyökkääjiä myöden. Jopa pallokassin on nimi on valmennuksen toimesta vaihdettu pallopakiksi.

  15. @Sählääjä69 Ei tainnut Steelers olla sarjan mustahevonen.

  16. Ols-Steelers 8-7, ei Hämeenlinnalaiset ilmaiseksi pisteitä anna. Tulee yllättämään monet joukkueet tulevalla kaudella.

  17. Tps ei tule yltämään noin korkealle… Rangersin B:kin voitti hönäsählyllä

  18. No OLS-Steelers oli todellakin ison luokan yllätys hämeen peräsmiehiltä, että ei mitään rajaa. Paikanpäällä olevilta olen kuullut, että Steelers oli aivan järisyttävän suuressa mankelissa, ja vain suuremman luokan jumalallinen johdatus piti tuloksen siedettävänä.

  19. Korjaan Lasb tulee olemaan sarjan heittopussi, koska kertoohan se jo aika paljon kun hävii tuollaiselle tuppukyläl sähläri seuralle, mutta pakko nostaa esille hämeenlinnasta lasbiin siirtynyt Miko Heinonen oli tänään huikeassa nousussa iskien 2+0 tehot joukkueen hävitessä 7-6 welhoille!

  20. @Mustaritari Aika mautonta kommenttia. Taidat itse olla kakka pelaaja.

  21. @mustaritari Voisit tukkia leipäläpesi. On todella törkeää käyttää tuon kaltaista kieltä, foorumilla jossa kaiken ikäiset salibandyn ystävät pääsevät lukemaan kommentteja. Todella ikävää tuollainen käytös.

  22. Steelerssin salamakasi eli joukkueen maalivahti Aleksi lappalainen oli tänään huikeassa vireessä ottaen monta hienoa koppia, itse olin paikalla katsomassa ja totesin, että puolustuspeliin olisi voinut panostaa molempien joukkueiden osalta!

  23. Mielestäni ensi viikonloppuna oleva Hämeen derby paljastaa Lasbin ja Steelersin väliset voimasuhteet. Ottelussa tulevat esille suuret tunteet ja kova mutta rehti peli.

  24. Tässä kaiken keskellä on pakko nostaa yksi nimi esille ja se on MIRO HAKALA! Mirohakala on tunnettu hyvästä englannin kielestä. Miro hakala painakaa mieleen.

  25. Mustaritari faktat haltuun. HML väkiluku 67donaa, Kuopio 112donaa. Kumpi sitten on pahempi tuppukylä?

  26. @salibandyfanaatikko hämeenlinnan derby tuo pintaan varmasti kutkuttavia tilanteita sekä kovaa ja tahtovoimaista salibandya

  27. Unohtakaa veljeni kommentit. Hän ei ymmärrä salibandystä mitään.

  28. On tää kyllä aikamoinen tietäjien palsta, ei voi muuta sanoa.

  29. Nonii koko perhe syömään ja turhat kommentit vähemmälle.

  30. Nonii kuningattaret ja kreivittäret rauhottukaa ettei tarvi koko iltaa riehua

  31. Steelersin pelaajien kommentit on naurettavan helppo löytää ketjusta. Äijillä ei riitä pelisilmä edes sosiaalisessa mediassa.

  32. Oma veikkaus
    1. Evi
    2.Classic
    3.LASB
    4. Oilers
    5. Koovee
    6. Welhot
    7.Hifk
    8. Koovee
    9. Steelers
    10. Tiikerit
    11. Indians
    Tasainen sarja. Kaikki voi voittaa kaikki. Viimeiset paikat pudotusotteluihin on mielestäni ihan jokaisen joukkueen otettavissa, ja loppukaudesta veikkaisin, että saamme huomata sijoilla 7-12 olevien joukkueiden olevan todella tiiviissä nipussa.

  33. Ja tietysti laittaisin OLS:in sijalle 6 ja kaikki siitä sitten yhden alaspäin siirtyvät loogisesti. 🙂

  34. @Innebandy Onko kenties TPS luovuttanut sm paikkansa ja Koovee lähtenyt messiin kahdella joukkueella 🙂

  35. No johan on. Voisi oikolukea tekstin enne kuin lähettää sen eteenpäin 😀 TPS kuuluu listallani tuohon ensimmäisen Kooveen tilalle ja lopullinen Kooveen sijoitus olisi siis 9. Todennäköisesti olen kuitenkin kauden loputtua aivan väärässä tässäkin asiassa 😉

  36. Miten LASBista tuli yhtä äkkiä huippu joukkue? LASBilla on yksi hyvä pelaaja joka pelaa ehkä 1/3 otteluista

  37. Miten LASBista tuli yhtä äkkiä huippu joukkue? LASBilla on yksi hyvä pelaaja joka pelaa ehkä 1/3 otteluista

  38. Nyt on hyvää settiä luettavana, lisää vaan niin saadaan nauraa koko kausi:D

  39. Riku Ruonakangas Ols on sarjan mustahevonen. Nappisuorituksella tämä right-puolelta ampuva kiituri voi ratkaista yksinkin pelejä. 2+1 ensimmäiseen peliin ja jos sama rumba jatkuu on Ruonakangas sm-sarjan kovimpia pistehaita!

  40. @chillis yhdyn kommenttiisi. Riku Ruonakangas on tänä vuonna varteen otettava top 10pistepörssin mies. Näkee että kesätreeni tehonnu. Ruonakangas on yksi sarjan pallotaitavimmeista right pelaajista ja hyvä tekemään töitä jalalla.

  41. Lasbi nappasi koko lahden seudun parhaimmiston riveihinsä… Esim sb Heinolalaiset

  42. Ei nyt hyvältä näytä lasbin peli oulussa. Sb welhoja vastaan kaksi maalia iskenyt Miko Heinon tehottomana. Innolla odotan miten peli etenee.

  43. Kyllä tänään Koovee näytti huikean kuntonsa!! On joukkue kovassa tikissä ja voitti leikitellen tämän kaveriporukkajoukkueen! Oli hienoa katsoa Kooveen upeita syöttökombinaatioita, ja asetelma omissa papereissani ennakkosuosikkina vain vankistuu!

  44. @SÄHLÄÄJÄ69 Siellä taas yksi kooveen pelaaja/faniäiti ajaa oman joukkueen asiaa. Ja käsittääkseni 7-5 ei taida ihan olla leikittelyvoitto, varsinkaan kun ekan erän jälkeen ollaan 3-0 häviöllä. Jatkossa nämä oman ryhmän tsemppausviestit voi laittaa vaikka sinne oman seuran whatsapp ryhmään kun ketään ei kiinnosta.

  45. @JAAHAS No taitaa sinua ainakin kiinnostaa, kun noin vedit herneet nenään 😉 #Kooveeforgold2017

  46. Kooveen vakuuttava nousu oli mielestäni päivän suurin yllätys vahvaa IFK-nippua vastaan. Jumboksi ennakoitu Steelers jyräsi tänään Welhot, mikä kertoo joukkueen iskukyvystä myös selvästi kovempia joukkueita vastaan.

  47. Welhojen kompastelua steelerssin jumbo joukkuetta vastaan pidän kierroksen suurimpana yllätyksenä. En voi uskoa kuinka pahasti welhot ottivat kuokkaan steekerssiltä. Mutta vika erä näytti jo siltä miltä steelerssin pelin kuukuisikin. Ehkä LaSB pystyy laittamaan lopun tälle steelerssin nousujohteiselle pelille.

  48. Steelerssin voitto ei ollu mikään yllätys. Steelers on vahva ja taitava joukkue joka pystyy haastaan kenet tahansa

  49. Tiikerit – Oilers ottelua katsottuani täytyy nostaa oilersin yhtenäisyys ja puolustuspeli esille. Tiikerit jauhoivat 30min ottelusta omassa päässä kun oilers tukki keskialueen mallikkaasti. Täytyy myös nostaa esille oilersin pallotaituri Rintala ja pikakiituri Karppinen, jotka olivat alati vaarallisia läpi ottelun.

  50. @silmä tarkistahan tietosi ja mieti uudelleen. Steelers on vain tehnyt tuurimaaleja tähän mennessä. Joukkueesta ei löydy yhtään taitopelaajaa ja ei maalivahti pelikään kovin häikäisevää ole. Ei steelers millään tule pääsemään playoffeihin.

  51. Kyllä tämän vuoden sarja tulee olemaan sellainen, että kuka vain voi voittaa kenet vain, b-junnujen kokoonpanot elää joukkueiden a-junnujen mukaan ja lopulta keväällä nähdään kaikista hienoimmat pelit. Nyt vaan nautitaan sarjasta

  52. Welhot- Steelers peli ollut huhujen mukaan erittäin matalatempoinen matsi, jossa welhot hallinnut palloa koko pelin, mutta teräsmiesten maalilla ottelun parhaaksikin valittu veräjänvartija pelasi elämänsä pelin napsien koppeja koppien perään. Nopeat steelersin hyökkääjät iskivät vastaan ja welhomaalissa pelanneet veskarit eivät tänään saaneet edes omia silmiään kiinni!

  53. @joku säbä-äijä oliko mielestäsi steelerssin maalit pelkkää tuuria? Joukkue osaa pistää hyökkäyspäässä pallon nopeasti liikkeelle ja löytää tyhjää tilaa jonka johdosta tulee hienoja maalipaikkoja sekä maaleja!

  54. Yhdyn Petteri Nykyn arvioon Welhojen maalivahtipelistä tänään Steelerssiä vastaan. Eräskin Steelerssin maali tuli ehkäpä kaikkien aikojen hitaimmalla vanhanaikaisella, jonka suoritusaikana olisi voinut kahvit keittää ja pullat syödä. Jos siinä aikana ei kerkeä toiselta tolpalta toiselle, voi miettiä kannattaisiko kokeilla siipiään jossain muualla, Kuopiolaisten kassareiden täytyy kyllä esittää roima ryhtiliike, sillä tämänpäiväisillä esityksillä ei tulla kyllä montaa torjuntaa kauden aikana suorittamaan.

  55. @mustaritari olet yhtä pihalla kommentiesi kanssa kuin lumiukko pakkasella. Ota silmä käteen ja katso steelerssin kokoonpanoa.

  56. Steelers – Welhot pelistä sen verran että jos joukkue tekee 16 maalia pelissä niin kaikki maalit ei vain voi olla tuurimaaleja

  57. @joku säbä-äijä mitäs vikaa steelerssin kokoonpanossa on ? Kysyn vaan

  58. Uskon Welhojen lähteneen ylimielisellä ja takki auki olevalla asenteella Steelers peliin. Tietysti voin olla väärässä koska kumminkin pelataan SM-Sarjaa jossa jokainen joukkue osaa yllättää eikä varmasti ole huono.

  59. Minusta TPS voi taistella hyvinkin mahdollisesti mitalleista tällä kaudella, jos saavat parhaat pelurinsa A-junnuista. Petri Heinon johdolla odottaisi hyvää peliä. Esille haluan nostaa myös TPS:n helpohkon voiton HIFK:sta. Voisiko TPS yllättää mitaleille?

  60. @mustaritari katsoppa nyt nimiä mitä löytyy steelerssin kokoonpanosta. Eihän noita tiedä kukaan.

  61. Oma veikkaus:
    1. EräViikingit
    2. OLS
    3. Classic
    4. Oilers
    5. TPS
    6. Koovee
    7. Welhot
    8. LASB
    9. Hifk
    10. Steelers
    11. Tiikerit
    12. Indians

  62. Ols ipi ja ols Riku ovat tulevalla kaudella lyömätön tutkapari! Iiron uskomaton fyysisyys ja Rikun silkin pehmeät kädet tulevat olemaan kovaa valuuttaa sarjassa! Ottakaahan seurantaan nämä pelaajat;)

  63. Tuukka haudanlampi 2001 syntynyt aloittanut ihan ok kauden. 6 maalia pariin peliin ihan ok suoritus.

  64. Kyllä tuo oli pelillisesti huono peli vielä TPS pojilta, Parempaa ja järkevämpää oletan olevan vielä tulossa? Ehdottomasti mitallijoukkue.

  65. Katsokaa kuinka steelers ottas tänään pataan ja lujaa lasbilta. Odotan innolla kuinka rajut lukemat taululla lukee pelin jälkeen.

  66. Onko EräViikingeillä Espoossa kentällä taas joku reservien reservien reservi? Ei ihan näytä varmalta mestarilta tämä nippu. 10-2 35 min pelattu.

  67. Se joka sano että steelerssistä ei löydy yhtää taitavaa pelaajaa on kyllä ihan hakoteillä, koska siellä pelaa suomen parhain 2000syntynyt pelaa jose takala

  68. sählääjä-69 ja joku säbä äijä kattokaa tulospalvelusta kun steelerssin ”paska jengi” taas vahingossa pöllyttää vastustajia……..

  69. Eihän tästä sarjasta tule mitään. Steelerssin rupusakki heiluu kolmantena sarjassa parhaalla maalierolla. Ja @moi olet nyt niin väärässä ei jose takala ole mitään. Ja tänään tuli tehoja aivan vahingossa.

  70. @JK Steelers oli huhujen mukaan tänäänkin aivan mankelissa, mutta maalivahtien parhaina kavereinakin tunnetut tolpat kilisivät semmoista tahtia, että olisi hullua hömistyttänyt! Uskoisin, että alkukauden vastustajat ovat lähteneet aivan takki auki Steelerssiä vastaan, ja kauden edetessä pelien tuloksetkin alkavat näyttää jo odotetunlaisilta!! Kooveeseen uskon myös edelleen kuin kristitty Jeesukseen.

  71. @sählääjä69 olet ihan hakoteillä nyt steelerssin suhteen!

  72. Katosoja olet ilmeisesti tuon Tuukan äiti tai isi, kun pitää joka pelin jälkeen sen maalimääriä ja ikää hehkuttaa xD

  73. @steelers? Mielestäni steelersillä on laadukkaita pelaajia kolmeen kenttään mutta onnistumisia on tullut vain kahdelle ensimmäiselle kentälle.

  74. @moi no ei todellakaan ole. Ei kaverilla taitoa ainakaa ole. Ainoastaan satumaista tuuria, ei muuta. Kuten koko joukkue tähän mennessä.

  75. Ku tahansa voi kerran elämässään iskeä 4+2, joten kyllä. Tehot olivat tuuria.

  76. Riku ruonakangas classicia vastaan liekeissä!! 3maalia ja kaikki tärkeitä! Perjantaina riku heiluttaa peittoa ja lauantaina verkkoa. #eiesmegaäiä no ei riku es pane 😀

  77. Pakko sanoa, että Steelerssin kauden aloitus on ollut yllättävän terävä. Nyt jo 3/4 voittoa ja aika mehukkailla maalieroilla. Ei se tosin niin suuri yllätys ole, mitä isa täällä kirjoittaa. Kuitenkin 1999-ikäluokassa molempina vuosina mitaleilla ja 2000 syntyneet ja nuoremmat antavat taustatukea mallikkaasti. Ns ”isoja” joukkueita Steelers ei ole kuitenkaan kohdannut kertaakaan, ja onkin mielenkiintoista nähdä miten niitä vastaan hämeenlinnalaisilla käy.

  78. Ja Koovee jyräsi jälleen!!! Tällä kertaa kaatui Tampereen poikien käsittelyssä SB Welhot!! Tehot jakautuivat kenttien välillä tasaisesti, ja paikanpäällä olleena on todettava Kooveen, että ei Welhoilla ollut tänään mitään saumaa. Ottelua voisi verrata Dumbledoren ja Dobby-tontun väliseen taistoon, kun kerran Tylypahkassa pelattiin.

  79. En tiedä kuka Kooveen mammoista tämä sählääjä69 on, mutta kannattaisi hänen aloittaa koomikon ura.

  80. @KV Minun mielestäni sählääjä69 puhuu täyttä asiaa. Kv on tällä kaudella erittäin kova. Odotan innolla KV:n playoff pelejä ja sitä kuinka KV nostaa kannua tänä vuonna #kvforgold2017

  81. Nyt tais kyllä tämä viimeisin ”JOKU SÄBÄ-ÄIJÄ” olla sama henkilö kuin SÄHLÄÄJÄ69, joka vain etsi ensimmäisen nimen minkä löysin ja toi omalle koomiselle kommentille kannattavuutta. Mitä kooveeseen tulee… ei vaan riitä.

  82. @kv2 taidat sinä olla pelkäävä classicin fani, joksa pelkää joukkueensa puhtaan pelin katkeavan kun kv:n huippu jengi tulee ja jyrää koko sarjan matalaksi #kvforgold2017

  83. Katsokaa kuinka kv jyrää tätä sarjaa. Classic jäi jalkoihin murska lukemin. Ja steelerssin rämpimistä oli kyllä nautinto katsoa.

  84. @JOKU SÄBÄ-ÄIJÄ Kuten viestiini tagatty henkilökin jo ennusti aikaisemmin viikolla, Koovee oli aivan pysäyttämätön, Tampereen kakkosjoukkueen taipuessa nuorten miesten kovassa käsittelyssä!!! #Kooveeforgold2017
    Jälkikirjoitus: Steelers palasi alkukauden suonenvetojen jälkeen omalle tasolleen!! Begalintiikereiltä eka erä turpaan 7-1!!! Aijaiaijai!!!!!!!!

  85. Kuitenkin korjaan että, 6-5 eivät mitkään murskalukemat ole ja vastustajakin oli kova. Koovee pelasi vain todella hyvin. #kooveeforgold2017

  86. Kuka kopioi minua?????????? En taitanut sanoa muutenkaan, että lukemat olisivat olleet murskajaiset. Vastustajaa en pidä kuitenkaan kovana. Perkele. Todella noloa kopioida toisten nimimerkkejä. Leikkaa sipuli kiinni kohta.
    T. Original Sählääjä69

  87. Kyllä minä pikkuhiljaa alan uskoa Kooveeseen. Kävin tänään paikan päällä katsomassa miten nämä Sählääjä69 suosikit pelasivat ja olihan se hurjaa katseltavaa. Pistäisin Kooveen mestaruudelle kertoimeksi 1.34

  88. Missä on jere mikkola aivan mahtava persoona kentällä ei oo viellä
    Päässyt pelaamaan kunnolla ja ei pisteitä tullu jere on kovan luokan pelaaja 99/00 5/5

  89. Steelerssillä vaisu eka erä ja 7-1 takkiin mutta loppupelin veivät 4-7 ja kun torjuntoja katsoo nii kotijoukkueella huomattavasti enemmän. 11-8 ei kuitenkaa mitkään murskajaiset

  90. Tulospalvelun perusteella ainakin classicilla taisi olla farmin farmi pelaamassa että en nyt tuosta vetäisi vielä mitään johtopäätöksiä, mutta mahtavasti pelattu kooveelta silti. #kooveeforgold2117

  91. hauska katsoa miten @katsojan kommentit loppuivat saman tien, kun joku hänelle siitä sanoi. Eikä se nyt ole mikään ihme, kun oilerssiakin vastaan hänen kulta tuukkansa jäi nollille. 😀

  92. Nyt kun lasb haki avausvoittonsa ja kainulainen pääsi irti niin lammin porukka on pysäyttämätön. Lasb nousee kultaan. Kertoimen lasbin mestaruudelle pistäisin 1.63

  93. Steelers suli Erviä vastaan, kuin huhtikuinen hanki!!! Aijaijaijai!! Kooveelle tilastotappio, mutta ensi kierroksella Tampereen pojat ottavat isolla sydämellä murskavoiton!! #ennustus #kooveeforgold2017

  94. Heh, heh. Kooveelle 13-5 päättynyt tilastotappio. Heh, heh hee…

  95. Taas nähtiin hämeenlinnalaisten taidokkaan porukan huippu pelaamista kotikentällä. 1-10 on aika raju lukema ja tälläisillä lukemilla pääsee pian sarja jumboksi

  96. Näin myöhemmin kun lukee ennakkoa, niin heräsi mieleen pari kysymystä.
    A) Miten EV voi olla noin korkealla kun joukkueessa on vain 7 hyvää -99 syntynyttä pelaajaa. 00 kalusto on tänä vuonna liian heikko pärjätäkseen kovissa peleissä. Keväällä erämäistä nousua voidaan nähdä jos A-junnuista tulee vahvistuksia.
    B) Ei ole kirjoittaja tainnut katsoa Welhojen peliä tai tilastoja ikinä, sillä heidän puolustuksen taso on tunnetusti heikkoa. Maalinteko kisat joukke voittaa, mutta niillä ei pitkää sarjaa voiteta.
    C) Parin Classicin pelin seuranneen voin sanoa että joukkueella on laajalla rintamalla ratkaisijoita. Heidän onnekseen eivät siis ole niin riippuvaisia A-junnu vahvistuksista mitä ennakoitiin.

  97. Samaa mieltä edellä olevasta. Ennakko on taidettu tehdä vain ja ainoastaan sm karsintojen tulosten perusteella (Welhot murskasi vastustajansa siellä, mikä ei merkitse sm-sarjassa mitään). Classicilla noussut monia uusia pelaajia bsm tason huipulle ja maalivahtipeli on muiden joukkueiden harmiksi aivan suvereeniä. Eräviikingit ei vain pärjää yhdellä kentällä kuten on jo huomattu.

  98. Classicilla ei ole mitään hätään kunhan on Pietari tolppien välissä. Oilers on ollut erittäin vakuuttava.

  99. Tylypahkassa ollaan tunnetusti #keväänmiehiä joten alkukausi ei markkaa mitään. Pleijjareissa katsotaan kun itse dumbeldoren johdolla Harry ja kumppanit alkavat pelata tosissaan #tylypahka #keväänmiehet #tontsa #loitsu #huispaus

  100. Jos tylypahkalla tarkoitetaan kuopiota niin ei tuolla menolla playoffeja nähdä.

  101. Steelersillä yhäkin onnistumisia vain ykköskentältä. Huonoa tuuriako?

  102. Kyllä innolla odotan tuota lauantain Oilers – Classic peliä. Tulee olemaan tärkeä peli molemmille runkosarjan johtoaseman kannalta. Molemmat olleet erittäin vakuuttavia tähän mennessä ja peli tulee olemaan erittäin tasainen.

  103. Jännittävä peli kyllä tulossa! Pelissä on paljon taitavia pelaajia, jolloin puolustavat pelaajat ovat isossa roolissa. Uskon, että peli ratkeaa siihen kumman joukkueen maalivahti ja puolustus ovat pelipäällä!
    P.S. Seuratkaa molempien joukkueiden kurinalaisuutta ja työmoraalia!

  104. Samaa mieltä edellisten kanssa. Nämä kaksi omaa luokkaansa sarjassa. Huippu pelaajat ja valmennus ammattimaista ja innostavaa. Nautinnollista salibandya!

  105. Miten niin tulossa tasainen kärkikamppailu? Tämä mainio ennakkokin arvioi Classicin 6 sijaa tasokkaammaksi :3

  106. Koko B-poikien sm sarjan isoin matsi lähenee päivä päivältä. Lauantaina se tapahtuu, kun 2 suurta ja pelottavaa kohtaavat: Oilers – Classic. Tässä alkaa katsojanakin jo perhosia olemaan vatsassa kun odottaa tälläistä trilleriä!

  107. Mielestäni Oilers on alunperin arvioitu todella huonoksi. Sen takiako ettei paljoa nimellisiä pelaajia vai koska viimekaudella niin heikko joukkue? Oilerssilla on tänä kautena sarjan parhaita maalintekijöitä ja he ja koko Oilers ovat mielestäni valmiit kohtamaan ja jopa kaatamaan Classicin!

  108. Joo siis ErVi ja Welhot b poikien kärkikahinoissa?? Hyvä kun pääse edes pleijjareihin. :] Muutenkin koko ennakon tehnyt selvästi eräviikinkien leivissä oleva henkilö. Noh kauden jälkeen nähdään kuka pärjää ja kuka ei.

  109. Korjaan niitä jotka ovat sanoneet että steelers pärjäisi tässä safjassa. Viimeiset pelit ovat olleet melkoista ryömimistä. Heillä oleva viikonlopun peli on jo menetetty kun tuleva kultajoukkue kv on vastassa. Innolla odottaen millainen mylly siitäkin pelistä tulee. #kvforgold2017

  110. Tämän kauden finaalipari kohtaa lauantaina tapiolan urheiluhallilla eikä meinaa pysyä housuissaan kun peli lähenee. Kun kaksi loistavaa joukkuetta kohtaa niin silloin on taivaan portit auki! Toivottavasti tulee runsas väkijoukko katsomaan.

  111. Oilers ei haasta Classicia fyysisesti ja päästää pelaamaan omaa peliään. Jos classicilla on parhaat mukana ja tahto voittaa, peli on selvä. Lammi on tosin hyvin valmistautunut…

  112. Miten Welhoilla on piste sekä maalipörssin kärkisijoilla kaksi pelaajaa vaikka ovat rämpineet alkukauden pahasti??

  113. Otetaan kaikki pieni hetki ja nauretaan kovaan ääneen jokusäbä-äijälle ja kooveelle. #7-5

  114. Kyllä oli aivan järkyttävä epäoikeudenmukaisuus tänään Kooveen ja Steelerssin välisen ottelun tulos!! Koovee pyöritti peliä aivan mielin määrin ja Steelerssin kassarin lottovoittajan tuuri piti joukkueen mukana pelissä! Hämeenlinnalaisten jokainen maalikin oli aivan käsittämättömillä pompuilla tullut ja en voi uskoa, että kyseinen joukkue tulee menemään keväällä muualle kuin joukkueen kauden päättävään saunailtaan (maaliskuussa). Jos Koovee jatkaa samaa tahtia ei ole muilla joukkueilla mitään saumoja ja en usko, että joukkue häviää kaudella enään yhtään kamppailua!!!! #kooveeforgold2017

  115. Sählääjä69 ei ole yksin näkemyksineen. Aina ei osu hyvistä paikoistakaan ja kaveri osuu jonkun parin pompun kautta hyvällä prosentilla. Toki Steelers oli myös hyvä vastahyökkäyksissä, mutta oli viimeiset kaksi erää täysin köysissä! Kooveen peli pyöri vähän liikaa mukavuusalueella ja haastoja maalia kohti kaivataan lisää – ja ennenkaikkea pallo liikkeelle ja kuljetukset pois!

  116. Ensin uhotaan, sitten tulee takkiin ja sitten selitetään. Sähly on maalintekopeli. Kooveen matka jatkuu maksimissaan puolivälieriin.

  117. Mites se lauantain kärkikamppailu? Onko kellää antaa raporttia/näkemystä kyseisestä ottelusta?

  118. Classic näytti jo menevän menojaan, mutta jostain Oilers löysi vielä toisen vaihteen ja tasoitti ottelun. 6-6 jatkoajan jälkeen.

  119. Kyllä tekee hyvää katsella Steelerssin vauvamasita konttaamista!! Takkiin HIFK:ilta ja TPS;ältä murskalukemin!!! Aivan käsittämätöntä, että näinkin heikko joukkue on päässyt alueellisia sarjoja korkeammalle, saati sitten SM-sarjaan!!!!!

  120. Sählääjä69 onkohan sulla nyt ihan kaikki muumit laaksossa. Tuon jälkeen kun sinun lellikkisi otti steelerssiltä kuonoon, oli hetken aikaa aika hiljaista. Vaikka steelers on ailahtelevasti pelannutkin on se noin 2 kertaa parempi kuin kilpaveljet ja eilinen oilers-voitto ei pitäs jättää epäselvyyttä joukkueesta. Kertoimen kooveen tippumiselle enne playoffeja laittaisin noin 1.12.

  121. Aivan huikeata. Aina kun joku jengi alkaa näyttää hyytymisen merkkejä parin tappion myötä, iskee se seuraavalla kierroksella heti kärkeä pataan! Mahtavan erikoinen sarja, pientä eroa Classic, Oilers ja TPS todennäköisesti ottavat muuhun porukkaan lopulliset erot Tammikuun aikana ja siinä myös Suurmestarin veikkaus mitalisteiksi. Tulis nyt joku ”puolivälinkrouvin analyysi per SM-sarjataso” Pääkallosta niin tämä huikea kommenttiketju jatkuu yhtä elävänä kuin tähän asti!

  122. Classic vie koko potin ansaitusti. Vahva ja taitava joukkue. Tottunut voittamaan. Classic menestyy lähes kaikissa ikäluokissa. On siinä muilla tekemistä. Espoota pohjoisemmasta ei ainakaan löydy vastusta.

  123. On tämä jo huutava vääryys kun steelers porskuttelee playoff viivan yläpuolella. Oilers peli oli pelkkä onnenkantamoinen, ei sitä kannata jäädä hehkuttamaan ja nyt voitto olsista on toinen onnenkantamoinen. Pelkkää tuuria koko joukkue. Steelers ei tule pääsemään playoffeihin tällä kaudella millään.

  124. Kyllä mitallikoomikko tulee olemaan 1.Koovee, 2.Ervi ja 3.Welhot!! Neljäntenä todennäköisesti OLS! Sanokaan minun sanoneen! #Kooveeforgold2017 #ennustus #makkaraperunatilmanketsuppiakiitos!

  125. Kyllä se on sillä lailla että kärkikolmikko tulee olemaan: 1. Oilers 2. Clasu 3. Tps ja finaalissa kohtaa oilers ja classic

  126. EräViikingit nostaisin edellisen kommenttini jälkeen top4 joukkueeksi. Kooveeta vastaan joukkue oli varsinkin ekassa erässä kuskin paikalla. Sen jälkeen peli tasaantui ja Kooveen pallollinen peli johti ajoittain hyviin tilanteisiin, kone jauhoi ja se sai maalipaikkoja kylläkin, mutta ihan ei riittänyt. EräViikingit vakuuttavasti kuitenkin voittoon.

  127. 1. Classic ja muut tulee kaukana perässä. Oilers vahvin haastaja, muilla ei jakoja. Kooveelta puuttuu pelikirja. Steelers voi vielä nousta, hyvä henki päällä. Welhot tarvitsisi maalintekijän.

  128. Sarjan kuumin joukkue taitaa olla tällä hetkellä Lasb. Kahdeksaan peliin seitsemän voittoa ja yksi häviö.

  129. Lasb voittaa niin kauan kun saa pelata kotona. Kotipelit ovat olleet täysiä sirkuksia, joilla ei ole ollut mitään tekemistä salibandyn kanssa. 3v3-kaukalon kokoinen kenttä ja tuomarit ilman silmiä ei ole hyvä pohja BSM-ottelulle. Todennäköisesti vielä play offeissakin voittoja tulee niin kauan kun saavat pelata kotonansa.

  130. Taitaa lasbajaa vaan olla katkera kun on saanu todistaa lasbin nykyistä virettä.

  131. Vihaan steelerssiä. Tuuri riittää kyllä aika pitkälle näköjään tässä sarjassa.

  132. Harmittavia, tiukkoja tappioita on sattunut tampereen ylpeydelle. Kevättä kohden on joukkue kuitenkin aina parantunut kuin sika juoksuaan, ja uskonkin, että pokaaliin voi silti kaivertaa Kooveen nimen. #kooveeforgold2017

  133. Eilisessä iittalan iltapelissä nähtiin miten valmennus voi ratkaista pelin.

  134. Eilinen steelerssin ja oilerssin välinen kamppailu oli aika hyvin steelerssin hallussa koko pelin ajan, 2 kertaa pääsi oilers rokottamaan, mutta ei tälläkään kertaa riittänyt steelerssin kaatoon. Steelers on pelannut vahvaa salibandya pienen alamäkilaskun jälkeen, jonka johdosta uskon, että steelers tulee olemaan runkosarjan 3. parhaan joukossa ja tulee olemaan vahva joukkue myös pudotuspeleissä.

  135. #KURKO haha ottelun nähneenä voin kertoa, että ottelu oli kaikkea muuta kuin steelerssin hallussa. Oilers hallitsi ottelua, mutta oli vain niin tehoton maalinteossa. Ainoa minkä takia steelers ylipäätään pärjää on heidän ykkös kenttänsä. Sieltä kun on joku pois tai heidät saadaan aisoihin ei joukkue pärjäisi edes divarissa.

  136. #SÄBÄ TYTTÖ mitä tarkoitat tuolla, että valmennus ratkaisi pelin?

  137. Voisin kompata SÄBÄ TYTTÖÄ siitä syystä, ettei Oilersin valmennus reagoinut pelillisesti mitenkään Steelersin tekemiseen. Steelers lähti peliin kahdella kentällä ja sai rauhassa vetää henkeä omassa päädyssä, Oilersin pojat odotteli kiltisti keskikentällä.
    Kolmanteen erään toki valmennus oli kokenut valaistumisen ja karvausta oli nostettu.
    Kahteen kenttään supistaminen oli varmaan muuten hyvä ratkaisu, mutta kentälliset oli ilmeisesti arvottu, ei ainakaan kahden ensimmäisen erän perusteella valittu.
    Taitaa Espoolaisten menestys keväällä olla paljolti kiinni päävalmentajan paikallaolosta.
    Hämeenlinnalaiset kiittää.

  138. Tätä olen ihmetellyt, että miten ihmeessä Steelers pystyi voittamaan Oilerssin nyt toistamiseen ja vielä selvin numeroin ja miten yleensäkin tämä joukkue (Steelers) on noinkin hyvin pärjännyt eli on nyt 4. sarjataulukossa. Ei kai yksin kukaan Jose Takalakaan voi pelejä kääntää, vaikka huomaan hänen olevan pistepörssissä toisena. No edellä peleissä paikalla olijoiden kommenteissa vähän selitystä asiaan. Luotan edelleenkin Pääkalloennakon kirjoittajan asiantuntemukseen, jossa joukkue oli arvioitu sarjan surkeimmaksi porukaksi. Kevään edetessä totuus varmaan paljastuu, ei kuitenkaan ihan tuurilla playoffeihin edetä.

  139. Steelerssillä on tällä hetkellä kaksi pelaajaa ketkä tekee pisteitä, jos toinen kavereista pois kokoonpanosta niin kylmää kyytiä luvassa. Joukkueena kohtuu porukka mutta ratkaisijoita taitaa olla vain kaksi

  140. Ensimmäisessä Oilers-Steelers pelissä 08.12 kotijoukkue meni nopeasti 3-0 johtoon ja johti vielä 25 min pelin jälkeen selkeästi 6-2. Oilers on periatteessa materiaaliltaan leveämpi ja parempi joukkue mutta tässä ottelussa ehkä iski 8-1-1 saldon syyskaudelta omanneelle kotijoukkueelle jonkinlainen vauhtisokeus ennakolta heikompaa, sarjataulukossa alempana olevaa joukkuetta vastaan.

    Oilersin joukkueena pelaaminen heikkeni mielestäni ottelun edetessä pikkuhiljaa romahtaen kolmannessa erässä. Varsinkin muutama tähtipelaaja ehkä syyllistyi liikaan sooloiluun yrittämällä yksin kääntää ottelua takaisin raiteilleen. Yksityisyritteliäisyys johti tokassa ja kolmannessa erässä pallonmenetyksiin joista Steelers pääsi nopeasti kääntämään pelin ja joukkueen tehopelaajat irtosivat vastahyökkäyksiin ja maalintekoon kerta toisensa jälkeen. Ajateltiinko ennen ottelua vaan että kotiottelu taulukossa alempana olevaa jengiä vastaan, mennään ja tehdään paljon maaleja ja unohdettiin että vastustajakin voi niitä tehdä?
    Steelers pelasi paremmin ja tasaisemmin joukkueena ja hyvällä asenteella ottelun läpi eikä lähtenyt hötkyilemään selvässä tappiotilanteessakaan.

    Olisiko jälkimmäisessä ottelussa Oilersin pelaajien mielessä kummitellut Steelersin reilun kuukauden takaisessa pelissä vyöryttämät pallonmenetyksistä johtuneet vastahyökkäysmaalit ja sitä seurannut liiallinen passiiviisuus ja varovaisuus?

  141. Onko jollain kommenttia/analyysiä classic-steelers pelistä? Tiukka peli ainakin tuloksen perusteella

  142. Classic selkeästi parempi. Ei ollut steelerssilla mitään sanaa siinä pelissä. Classic johti jo 10-4 kunnes loppetti pelaamisen ja päästi 10-8 täysin turhaan.

  143. Mitäs täällä ollaan mieltä, mitkä kaksi joukkuetta pelaavat finaalissa?

  144. Minun finaalii-veikkaus on tällä hetkellä ErVi-Koovee. Sarjan kaksi kovinta joukkuetta, ja Tampereelle voi alkaa jo varata mestaruussaunaa.

  145. @SÄHLÄÄJÄ69 Todellakin voi alkaa jo pikku hiljaa varailla, mutta kuitenkin classicille. Aivan omaa luokkaansa tällä hetkellä.

  146. Aivan omaa luokkaansa? Jakavat sijan yksi, joten ei se nyt aivan omaa luokkaansa ole…

  147. Ja Koovee osoitti, että talven sairastelut ja koneen yskimiset ovat historiaa! Vakuuttava voitto TPS:stä suorastaan murskaavan esityksen jälkeen! Olen täällä useaan otteeseen sanonut, että Koovee on yksi suurimmista mestarisuosikeista, ja eiköhän tämä voitto laita epäilijöiden suut suppuun! Runkosarjassa top-4 ja finaalin murskaava voitto tulossa! #Kooveeforgold2017 #backhandforehand #puikotonauki!

  148. Juu, katsotaan vaan. Se on jo KooVeelle voitto jos pääsevät playoff:seihin asti

  149. Samaa mieltä. Ilman pelikirjaa kooveen pääsy sm-sarjaan oli jo voitto. Playoffit epätodennäköiset, sm-kulta mahdoton. Toki alkaa jo vähän epäilyttämään että nämä sählääjän kommentit ovat vain sarkastisia vitsejä. Kukaan tervejärkinen ei tosissaan ole tota mieltä.

  150. @JUURINÄIN
    No terveisiä sitten hullujenhuoneelta! Joukkueen toimintaa läheltä ja intohimoisesti seuranneena voin sanoa, että pöhinä on tällä hetkellä kova ja joukkueen positiivinen mieliala ja liukastakin liukkaampi peli tulee tuottamaan vastustajille loppukaudesta ennenaikaista kaljuuntumista ja närästystä! Kultaa kohti!

  151. Mitäs mielipiteitä sarjan tähän mennessä vakuuttavimmista pelaajista?

  152. Surullisen alkukauden jälkeen HIFK on alkanut tyhjentyä ja joukkueen vahvuudesta on poistunut mm. viimevuoden B-suomenmestari Nicanor Krasi, Oliver Bäcksbacka ja viimevuoden B-divarin pistenikkari Niilas Nurmela. Surullista voi loppukaudesta olla HIFKin meno SM-sarjassa…

  153. @SURULLINEN HIFK
    No kyllä HIFK ainakin tänä viikonloppuna Steelerssin möyhentää

  154. Oilersin kotipelejä seuranneena sarjan vakuuttavimmat vastaantulleet pelaajat:

    Jose Takala-Steelers
    Jasper Juuti-TPS

  155. ..oli KooVee-LaSB peli. Aivan kamalaa peliä molemmilta ja suuret teiniegot vauhdissa ilman taitoa ja järkeä. Toivottavasti joku näyttää pelin videolta pojilla ja kertoo kuinka hölmöltä koko pullistelutouhu näyttää. Herätys KooVee, kohta tämänkin sarjan jumbo!

  156. Oho, näyttänyt olevan tiukka peli tuo Oilers-Tps. Onko jollain paikanpäällä olleella kommenttia pelistä?

  157. Sarjan vakuuttavimmat pelaajat:
    Riku Ruonakangas
    Tuukka Haudanlampi
    Molemmat olssista ja nakuttelee molemmat joka pelissä hattutemppuja!

  158. Näinhän se on, että hyvä pelaaja on se joka tekee paljon maaleja, piittaamatta +- tilastoista…

  159. Sitten ihmetellään kun näitä pistemiehiä ei huolitakkaan maajoukkueisiin ja hämmästellään moista isoon ääneen. On taito tehdä hattutemppuja, mutta kovia joukkueita vastaan se ei vaan riitä. Vaaditaan muutakin kuin kärkkymistä tai hyvää vetoa. Kunpa nämä pistemiehet tähteydessään sen ymmärtäisivät – Saati täällä kirjoittelevat.

  160. Saa nähä riittääkö kellään divariporukalla nippu haastamaan noita 7-8 sijojen SM-joukkueita… Tällä SM:ssä on Eräviikkarit ja Welhot näillä sijoilla. Divarissa vahvimmat KrP, NST ja Rangers, ehkä SPV. NST todella kova jos kaikki mukana, ilman Kovasta ja Kekkiä toki heikompi. Muut vetää ylärajoilla jo, toki kaikilla yks pelaaja välillä muualla, KrPllä Mattila, Rangersilla Andersson ja Spevellä Keskinen. Oma veikkaus että yksi dirrejoukkue pääsee top8.

  161. Joo voi toki olla että divarista jopa kaksi nousee top 8, mutta en millään jaksa uskoa yhdenkään divari joukkueen pääsevän siitä enään eteenpäin. 1-2 divarijoukkuetta top8, 0 pääsee top4 ->

  162. Hullujenhuonetta taitaa harmittaa kun oma suosikki ei kykene samaanlaiseen ilotulitukseen mitä lasbin pojat kooveen kustannuksella esittivät

  163. NST:llä ei riitä paukut SM porukoita vastaan. Eilen hävisivät lähinnä 01-syntyneistä koostuvalle Fosulle oikeastaan kaikessa. Vain isokokoinen ja hyvin vastaantuleva maalivahti pelasti rökäletappiolta. Fyysisyydessä hävisivät selvästi, vaikka porukka koostuu lähinnä 99-ikäisistä. Kaksi tähtipelaajaa muuttaa joukkuetta paljon, mutta taso ei riitä SM keskikastiin yhdellä hyökkäysketjulla. Pakkikalusto on kovin köykäinen, jotta yksi ketju sen ehtisi paikata.

  164. Vahvimpana itse pidän KrPt:tä ja Rangersia menemään playoffeihin. Rangers pelannut huonosti mutta potentiaali joukkueessa varmasti divarin kovin. Tasainen ja fyysinen joukkue, Dalhgren todella kova maalintekijä. KrP voittanut kaikki pelinsä kotona, hyvä hyökkäyskalusto, top6 kaikista äijistä ratkaisijoiksi. Suurin ongelma että ykkös ja kakkoskenttä harvoin onnistuu samassa pelissä. Maalivahtipeli molemmilla oli kysymysmerkki mutta Nokian Tomukorpi/Viteli kaksikko nostanut tasonsa korkealle.

  165. En jaksa uskoa KRP:n playoffeihin. Savolainen ainoa pelimies, muut hyökkääjät eivät pysty horjuttamaan toimillaan vähänkään järjissään olevaa pakkikalustoa. Puolustuspäässä Mattila joukkueen ainoa mainitsemisen arvoinen, mutta tämänkin vahvuudet lähinnä hyvässä viivavedossa. Pallottomana ok, pallollisena suuria puutteita. Maalivahdit pelanneet yli odotusten, mikä korvaa pakiston keveyttä. Fyysisesti kevyt porukka jo ikärakenteen puolesta. Rangerssilla voisi olla mahdollisuuksia, mutta 99-porukaksi tekeminen on ollut keskinkertaista. Porukan fyysisyys divarissa hyvää tasoa, mutta huonoa ikärakenteen huomioiden. Tasainen porukka, joten mahdollisuus playoffeihin on olemassa. SPV:n näkisin itse parhaaksi kanditaatiksi, mutta se on enempi vastustajan pelitavasta ja fyysisyydestä kiinni. Kovakuntoinen 00-porukka, jonka uskon olevan ensi vuonna SM kärjen tuntumassa. Mteamilla en näe mahdollisuuksia. Maalivahti on ainoa pelimies ja porukan fyysisyys ei riitä, vaikka koostuu pääasiassa 99-syntyneistä. Karhuilla hyvä hyökkäys, mutta maalivahtiosasto ja puolustus ei riitä jatkoon.

  166. SPV hävinnyt viimeisessä 8 ottelussa niin KRP:lle Rangersille NST:lle kuten myös Happeelle. Toki kaikki vieraissa, mutta silti. Rangersilla kaikkein helpoin loppu otteluohjelma, kun kohtaa ainoastaa kaksi top7 joukkeista, Happeella myös 2/6 top7, Karhut 3/6, SPV 3/6, KRP 3/6, M-team 4/6, NST 5/6.
    Jännä nähdä kuinka paljon vaikuttaa A-junnut tähän soppaan, varsinkin karsintavaiheessa.
    Karhujen ykköskenttä on pystynyt pelaamaan monta voittoa heille, ja uskon että pysyvät top6 dirressä ja pääsevät karsintojen karsintoihin, muttei max yhtä voittoa pidemmälle. SPV:n puolustupeli ollut hyvää ja maalivahtipeli vielä parempaa (Honko yli 83 torjunta%lla.) M-Teamia pakko kehua kuinka kääntää tiukat matsit voitoiksi.Voittanut 5 peliä maalilla, näistä 3 päävastustujilta.
    Ilmeisesti divarissa ei paljoa oli ”järjissään olevaa pakkikalustoa” kun krpn top6 hyökkäjät + mattila painaneet vähintään 31pst ja sijailevat kaikki pistepörssin 17 parhaan joukossa.

  167. Kyllä Lasb tulee tänä vuonna olemaan mitaleilla väriä ei voi vielä sanoa.

  168. …kun on tasainen sarja. Classic ja Oilers vähän karannut, mutta kyllä tossa riittää jänskää viimeiselle kierrokselle. LASB on kyl vahva, ottaen huomioon, että takataskussa vielä mm. Kainulainen ja Helén, jos pleijareihin yltää.

  169. Kärkikaksikon voi haastaa ainoastaan TPS. Tuleva Oulu viikonloppu on tärkeä. Onko tietoa mihin Lintunen on kadonnut?

  170. @HAASTAJA
    Lintunen taisi loukkaantua Steelerssiä vastaan pelatussa pelissä. Ei taida sen jälkeen miestä näkynyt kokoonpanoissa.

  171. saattaa olla, mutta yhdellä kentällä ei voiteta mestaruuksia. Yksittäisiä pelejä voi voittaa.

  172. Tuleva sarjan vakuuttavin ketju löytyy todennäköisesti classicin A-junnuista, herrat Pietilä Suoraniemi Helin.

  173. Jos ja kun Classic ja Oilers ovat top 2 joukkuetta, mitä luulette mitkä joukkueet he valitsevat/pitäisi valita ensimmäiselle kierrokselle? Joo tiedän sarja kesken mitä vain voi tapahtua, mutta mitkä joukkueet sopisivat heille?

  174. Clasu vie ja muut tulee perässä eli kenelle menee 2 ja 3 sijat mitallien suhteen?

  175. Lasbin ykkönen taitaa pelata nykyään aika suuria minutteja. Ei siinä mitään kun homma toimii. Toivottavasti jätkät jaksaa loppuun asti. Luulisi tosin vastustajien olevan helppo pelata pois tuo yksi trio.

  176. lasbi pöllysi menemään eilen kolmella kentällä ja niiden kakkonen ja kolmonen luo kyl hienosti paikkoja, mutta tehoissa jää jälkeen. Jospa Kainulaisen laittaa sinne, 4 peliin 18 pistettä, on se kova!

  177. Lasb pelas Steelerssiä vastaan kyllä näennäisesti kolmella kentällä, mutta oikeasti peliajasta ykköskenttä vei vähän alle 40 minuuttia. #sählyonparastapaikanpäällä

  178. Jani Rauhala ollut todella kova pakinpaikalla HIFKin rosterissa. Uskon että jos kehitys pysyy samanlaisena, nähdään Rauhala parin vuoden päästä U19 maajoukkueen ympyröissä.

  179. @Surullinen HIFK
    Niilas Nurmela todella painoi aika kovia tehoja bpoikien divarissa ja Oliver Bäcksbackastakin olen kuullut -00 ympyröissä mutta missä tämä kyseinen Nicanor Krasi pelaa tällä hetkellä?

  180. @KATSOMOKOUTSI. Vieläkö olet sitä mieltä, että KRP:llä mahdollisuus voittaa karsinnoissa yhtäkään matsia, kun vastaan asettuu SM keskikastin joukkue? Päivän pelin Fosua vastaan nähneenä sanoisin, että ihmeitä pitää tapahtua. Täytyy muistaa, että Fosulla ei ollut yhtään 99-syntynyttä ja joukkueesta yli puolet on 01- tai 02-syntyneitä. SM-sarjassa ei tällaista nuorisojoukkuetta ole mahdollisuus vastaansa saada. KRP oli tänään fyysisesti kovin kevyt ja kolmannessa erässä siltä loppui kunto tyystin. Siltipä kolmas erä Fosulle 3-0.

  181. KRPn pelissä parasta on ehdottomasti hyökkäyspään peli. Parhaimmillaan joukkue pääsee suorastaan hurmokseen. Valmennus elää jokaista peliä joka solullaan ja se tarttuu pelaajiin. Peli käännetään aina ensisijaisesti ylöspäin ja vauhdissa olevalle pelaajalle, omaan päähän ei jäädä himmaamaan. Hyökkääjät pääsevät hyviin maalipaikkoihin ja pallo on hyökkääjillä suurimman osan ajasta. Peli on parhaimmillaan hyvin viihdyttävää ja taidokasta. Myrkkyä KRPlle on hidasta peliä pelaavat fyysiset joukkueet, jotka ottavat tilan pois hyökkääjiltä. Uskon että KRP on vahva ensi vuoden BSMssä, jos paketti pysyy kasassa. Paras pelaaja mielestäni myös Savolainen.

  182. Sm-sarja joukkueet eivät varmaan sitten ota tilaa pois hyökkäyspäässä. Ei mitään jakoa edes keskikastin joukkueita vastaan.

  183. KRPSTÄ kanssa suunnilleen samaa mieltä. Valmennus tosiaan elää pelissä mukana, eikä se ole yleensä huono juttu pelaajien kannalta. Fosu pelissä valmennus alkoi kuitenkin keskittyä kolmannessa erässä pelkästään tuomareihin ja samalla veti koko joukkueen samaan mussutukseen. Itse peli jäi taka-alalle ja kun vielä kuntokin loppui, niin lopputulemakin oli mitä oli. Savolaista itsekkin pitäisin KRP:n parhaana pelaajana, mutta kärsii pahasti fysiikan puutteesta, kuten koko joukkue. Siltipä en usko KRP:n jatkomahdollisuuksiin tänä vuonna. SM:ään uskon minäkin KRP:n pääsevän jo 00-pelaajien määrän puolesta, mutta paljon pitää kesällä tapahtua, jotta kärkisijoista pystyisivät pelaamaan.

  184. En osaa sanoa tuosta Fosu pelistä, mutta ovatpahan siellä muutkin divarin kärkijoukkueet käväisseet ja ilman pisteitä lähteneet. Tän viikon pelissä Mteamia vastaan 1-6 -> 10-7. Kahdeksan peräkkäistä maalia ja tärkeä nousu. Mteamiltä tosi paha pisteiden menetys, olisivat kaivanneet isosti nuo pisteet mukaansa. Mielenkiintoiseksi menee divarin kärki, Krpn jälkeen 2-7 sijoilla on pisteen erolla kaikki, toki eri määrä pelejä pelattuna. Myös SM-sarjassa tuo ”säälipleijareihin” menevät täysin auki. Itse epäilen että Welhot vielä nousee top8, toisaalta heillä juuri kovin loppuohjelma… Jännäks menee kevät.

  185. Kyllä, Hienoa aikaa. On todella hieno kausi B junioreilla käynnissä. Tasaista taistelua ja Espoon nousu tässä ikäluokassa on tuonut sarjaan ihan uutta hohtoa.

  186. HIFK hiihti TPS:n ohi hienosti. Liekö tulossa mukaan loppupeleihin. Hyvä Hifki!

  187. Eikö KRP pitäisi mennä heittämällä playoffeihin, koska niillä on eniten liiga pelaajia joukkueessa. Miten ei riittänyt aluksi SM-sarjaan?

  188. Niinhän sitä voisi joo luulla. Taitaa vain nimenomaan krp olla seura jotka ottavat melkoisen helposti junnuja miesten joukkueeseen

  189. Tottakai KRP ottaa junnut miesten joukkueeseen, kun pelkona olisi se että ne siirtyisivät naapuriseuroihin.

  190. Taitaa Lasbilla olla sama että aika helposti pääsee miehiin mukaan.

  191. …taitaa tuo kainulainen päästä helposti mukaan moneen juttuun…

  192. Huomioitavaa että oilersilla on sarjassa toisiksi eniten tehtyjä maaleja, mutta ei ketään pistepörssin top 10:ssä. Hyvin tasainen ja vahva porukka

  193. Tarkoitin kyllä kommentillani enemmän Puolakkaa ja Lavosta…..

  194. Onhan se tietysti eri jos perheenjäsen on valmentaja tai joukkueenjohtaja ym., ovet avautuvat ihan erilailla. Niin se vaan menee. Kainulainen on tosin oikeesti hyvä.

  195. Yli huomenna ne taas kohtaa classic ja oilers!!! Saataisko tällä kertaa jopa voittaja ottelusta?..
    A:n runkosarjan loppuminen lisää kyllä oman lisän otteluun.

  196. Toivottavasti molemmat joukkueet saavat kaikki pelaajansa kentälle. Luvassa varmasti joka tapauksessa laadukas ottelu.

  197. Kooveen kauden määrittävänä sanana on epäonni. Voin vannoa lukuisia pelejä paikanpäältä nähdessäni, että Kooveen materiaali, ja pwlin taso olisi voinut riittää vaikka päätyyn asti, mutta lukuisten tuomarivirheiden avittamana jatkoon on pääsemässä Steelerssin kaltaiset pubijoukkueet. Käsittämätöntä kuraa seeprojen toimesta koko kausi. #ensivuosionmeidänvuosikooveeforgold2018

  198. Siirtyköhän Kooveen projekti nyt vuodella vai vieläkö sieltä noustaan? Välihuomiona niin taitaa tämän hetken kuumin joukkue löytyä Tikkurilasta. 7 voittoa jo putkeen, joukossa koviakin päänahkoja.

  199. Tuomarit voivat kyllä yksittäisiä pelejä pahimmassa tapauksessa mutta totuushan on se että kyllä kooveen b kaudella 16-17 on sarjan huonoin. Aina ei jossittelu auta

  200. Luin kaikki kommentit ja ihmettelen suuresti niiden negatiivisuutta ja subjektiivista katsantokantaa. Joukkueet ovat erilaisia, materiaali on erilaista, sm b-sarja kuitenkin tasainen. Ei kai kenenkään menestyminen, pelaaminen liigassa tai maajoukkueessa yms. ole muilta pois? Harjoittele,pelaa ja kehity – ovet ovat avoinna kaikille….

  201. Pääkallon ennakossa hyvin ylös nostettu SB Welhot ei päässytkään jatkoon?

  202. @Ennakko Welhojen nostaminen ennakkokaavailuissa olikin koko jutun suurin tsoukki. Millä ihmeellä joukkue, joka ei ole viime kaudella pelannut BSM voidaan rankata 3? Ja joukkue muka kuulunut 99-ikäluokan kärkeen? Sallikaa minun nauraa! Peränpitäjänä 99-ikäluokan C1 SM-sarjassa, peränpitäjänä BSM sarjassa.
    Toinen lähes yhtä huvittava kohta on Steelerssin rankkaus siajlle 12!?!?!?!?!?!? Joukkue joka oli 99-ikäluokan SM sarkoissa C2 kaudella hopealla ja C1 kaudella pronssilla. Lisäksi lähestulkoon pelkistä 99 koostuvana viime kaudella 10 BSM-sarjassa. Ei se nyt ainakaan samalla joukkueella vanhempana ikäluokkana huonommin sijoitu!
    Olisi kiva tietää kuka tämän ennakon alun alkaen on vääntänyt. Väitän, että todenmukaisemman ennakon olisi aika moni ikäluokkaa pidempään seurannut osannut väsätä.

  203. Divarikarkeloita jonkin verran nähneenä voin sanoa, että kun kyse on yksittäisestä ottelusta, niin kyllä siellä SM-sarjan 7. ja 8. saavat hieman pelätä.

    Krp:llä taitava nippu ja vaikka pääosin -00, niin hurmion päälle saadessaan voivat latoa +10 maalia karsintapeliinkin. Aluesarjoista tuskin tulee Krp:lle vastusta.

    Toinen karsintaan etenevä joukkue tulee olemaan SPV tai NST, jonka toki pitää ensin vielä karsia päästäkseen pelaamaan SPV:tä vastaan. Selvästi pelillisesti kaksi divarin edistyneintä ja kurinalaisinta joukkuetta. Voivat kumpikin yhdessä pelissä horjuttaa SM-sarjajoukkuetta, kun on vain voitettavaa. NST saa uskoakseni Kovasen ja Kekinkin loppuihin peleihin ja on silloin astetta kovempi. SPV:ltä A:n mukana tällä hetkellä Keskinen ja Heikkilä, jos pääsevät B:n mukaan loppupeleihin, niin luonnollisesti iso apu.

    Divarin viimeisessä ottelussa nähtiin mielenkiintoinen tapaus, kun Fosu haki jatkoajalla voiton M-Teamista ilman maalivahtia! M-teamille olisi tasapeli riittänyt jatkopaikkaan ja NST:n kausi olisi päättynyt silloin siihen.

    Onko kellään lisätietoa miksi Fosu halusi niin kovasti NST:n jatkavan M-Teamin sijasta? Tuskin pelkästään ”urheilullisin perustein”. Vai halusivatko vain päättää kauden voittoon? 🙂

  204. Bsm finalistit= Classic ja ols
    Pronssipelissä=oilers ja Lasb

  205. ”Onko kellään lisätietoa miksi Fosu halusi niin kovasti NST:n jatkavan M-Teamin sijasta? Tuskin pelkästään ”urheilullisin perustein”. Vai halusivatko vain päättää kauden voittoon? :)”

    Kyseessä pukukoppipäätös Lande vs. Stadi. Lande sai selvästi sympatiat puolelleen. Kahdessa viimeisessä pelissä ei Fosulla enää panosta ollut, joten liekö ollut myös valmennuksen keino saada porukasta yritystä kentälle vielä viimeiseen peliin ja jatkumoa loppukauden selvään nosteeseen. Voitot kuitenkin yhtenäistää joukkuetta parhaiten ja yhtenäisyys taas näkyy kesätreeneissä osallistumishalukkuutena.

  206. Arvioita ketkä jatkoon Play Off karsinnoista? Entä kuka valitsee ja ketä ekalla kierroksella? Omat välieräpariveikkaukset: Classic-Nokian Krp, Oilers-EräViikingit, TPS-LASB, Steelers-OLS.

  207. Classic valitsee Tiikerit, Oilers OLSin, TPS LASBin ja Steelersille jää EV. Jatkoon Classic, Oilers, LASB ja EV. Välierä Classic-EV ja Oilers-LASB. Pronssi Oilers-EV ja pronssia EV,lle ja finaali Classic-LASB. Kainulainen ratkaisee kolmannessa finaalissa LASBille.

  208. Niin se vaan molemmat joukkueet 1dirrestä tuli ja otti paikan playoffeissa. Tiukat pelit SM-joukkueita vastaan tosin. NST teki voittomaalin 59:58 ja KRP voitti jatkoilla ensiksi tasoittaen ilman veskaria.

  209. Veikkaisin, että NST voi mennä jopa todella pitkälle laadukkaan ykkösvitjansa soittaessa rempseästi banjoaan!!!!!!

  210. Vaikka NST Kovanen räpsytteli viikonloppuna, niin sillä systeemillä ei päästä Oilersista eteenpäin. Tampereella ja Hämeenlinnassa päästään kovien paikallisvääntöjen pariin ja TPS mittaa ErVin. Mielenkiintoista nähdä vieläkö Kainulainen jaksaa vai onko Steelersistä yllättäjäksi, onko Kovasesta kantajaksi vai kulkeeko öljymiesten juna röyhkeästi yli. Entä istuvatko KRP:n liigakokemusta saaneet pelurit systeemiin vai viekö Classicin rutinoitunut porukka? Miten TPS-ErVi voimasuhteet TPS:n A:n selvittyä jatkoon ja ErVin poikien vapauduttua oman ikäluokan peleihin? Kevät on pelimiesten aikaa!

  211. Tulee mielenkiintoinen playoff kausi B-junnuissa. Vahvimmat veikkaukset finaaleihin Classic-Lasb.

  212. Miksiköhän TPS valitsi Ervin LaSBin sijasta? Itse näen ErVin miljoona kertaa vaarallisempana ja leveämpimateriaalisena joukkueena varsinkin nyt kun ErVin A:n ja Erä akatemian kaudet loppuivat. Toki LaSBkin saa kainulaisen Liigasta, mutta uskoisi nyt TPS:sän pystyvän riisumaan LaSBin ykkösen aseistaan.

  213. Lisänä vielä se, että runkosarjassakin ErVi oli TPS:lle tulosten valossa vaikeampi vastus.

  214. KRP ja NST on kaksi pubijengiä jotka tippuvat ajoissa. Heidän mestaruus on siinä, että pääsivät pelaamaan pudotuspelejä. KRP:n 00-pikkupojat pärjäävät vasta ensi vuonna, ja Kovanen on täysin yliarvostettu pelaaja. Steelers-LASB sarja sen sijaan on mielenkiintoinen vaikka LASB sen vie.

  215. Tiikerit taas ratkaisupeleissä kuin kuohittu kisulauma,valmennuksestako kiinni..

  216. Classic-KRP
    2-0

    Ei paljon perusteluja kaipaa.

    TPS-EVI
    2-1

    TPS:än hiukan laadukkaampi materiaali vie voiton. Ero tulee puolustuksen leveydessä.

    Oilers-NST
    2-1

    Oilers ottaa sarjan, mutta NST vie järkytyksenä yhden voiton. Kovanen-Kekki akseli on pelottavan kova, mutta se ei yhtä voittoa pidemmälle vie.

    Steelers-Lasb
    0-2

    Lasbin ykkösvitja on liian laadukas, muuten paremman (lue leveämmän) materiaalin omaavalle Steelerssile. Yllätyksen mahdollisuus toki teräspojilla on. Steelerssin jatkoonmeno vaatisi onnistumisen ensimmäisestä osaottelusta

    T. VEIKKAAJATAITURI

  217. KRPn peli on mennyt eteenpäin, erityisesti keskialueen peli ja puolustus. Tiikereitä vastaan hyökkäyspää ei ollut parasta KRPtä, mutta silläkin tuli voitto. 00-pojat pelaavat vaudikasta peliä ja nyt paketti pysyi myös hyvin kasassa. Ansaittu voitto. Ensi kaudella vahva mitalliehdokas. Nyt ei vielä riitä, mutta kesän jälkeen vaikea pala kaikille.

  218. Classic – krp
    Playoff sarja tulee menemään 2-0 classicin ryöpytyksellä. Krp:llä hieno nippu, mutta ei tule tänä vuonna vielä loistamaan ainakaan miltei voittamatonta classicin b poikia vastaan.

    Oilers – Nst
    Playoff sarja tulee menemään Oilersille 2-0. Nstllä Kovanen, kekki pesari kovia pelimiähiä kaikki, mutta eivät tule pärjäämään Oilersin kovalle kokonaisuudelle.

    Tps – Ervi
    Playoff sarja tulee menemään ervin 1-2 voittoon. Tps on pelannut loistavan kauden, mutta ei tule ihan menemään ervin ohi, vaan tulee häviämään sarjassa. Tässä tietenkin saattaa vaikuttaa, saako Ervi käyttöönsä korkeammilla sarjatasoilla pelaavat -99 ikäiset.

    Steelers – Lasb
    Playoff sarja tulee menemään Lasbin 1-2 voittoon. Lasb on näyttänyt vahvoja otteitaan kaudella. Epäilijät kyseenalaistavat Lasbin pärjäämisen ilman superlahjakkuus Justus Kainulaista. Lasbin nippu on kuitenkin osoittanut pärjäävänsä myös ilman vahvuuksia. Samaa mieltä @Veikkaajataiturin kanssa siitä, että Steelers voi kuitenkin yllättää aivan hyvin, voittamalla Lasbin ja kampeamalla itsensä välieriin.

  219. Steelersillä kaikki eväät yllättää Lasb. Mikäli vain joukkueen kärki pitää tasonsa ja onnistumiset eivät jää vain tehokaksikon (Takala-Kurkikangas) harteille. Teräsmiehillä sitä kuuluisaa kokemusta näistä ”isoista peleistä”. Sarja tulee olemaan tasainen ja tolppa sisään, tolppa ulos meininkiä.

  220. Classic- Krp 1-2 Classic on taitava jengi, mutta jää Krp:n fyysisyyden alle. Krp ei häviä kotona niin kuin ei koko kaudella ja ryöstö tapahtuu 4.4. Muut otteluparit Oilers- Nst 2-0, Tps- Ervi 2-1 ja Steelers- Lasb 0-2

  221. Mitä tarkoittaa KRP:n fyysisyyden alle jääminen? Siis kaatuuko kristityt vastapuolen joukkueen pelaajien päälle? Onhan se peittopeliä tuokin, tosin melko ruotsalaista… Mitään muuta fyysisyyttä tuosta joukkueesta ei sitten löydykkään. Hikikammoinen porukka.

  222. Ei taida kymmenen maalia riittää erot Classicin ja krpn välille. Varsinkin jos ajunnuissa pelaavat tulee mukaan. 18-4 ja 6-15 voitot Classicille. Rantapallot kovaa nokialaisille.

  223. Pakko sanoa, että Oilers tulee jyräämään NST 2 ottelussa vaikka Lappeenrantalaisilla on Kovanen ja ne muut. Oilersilla on tasainen nippu ja uskon, että muutkin kuin Laiti, Manninnen ja Rintala tulevat olemaan isossa roolissa tuhoamassa nakkisormia.

  224. Classic-KRP

    Kyllä Classic naputtelee näädät nippuun, pakkaa kassiin ja laittaa lomapostissa rannalla. Vamily-juna vaan on niin voideltu, että ei vaan riitä nokialaisilla.

    Oilers-NST

    Hieno tulo nakkisormilta pleijareihin. Onnistuu varmaan kiusaamaan Oilerssia ja kaikki paineet on Espoossa. Menee kolmanteen peliin ja jos Rintalalla ja kumppaneilla kestää kasetti, niin Oilers jatkoon, mutta tiukkaa varmaan on.

    TPS-EV

    Mielenkiintoinen valinta Turulta. Oliko jotain sisäpiirin tietoa LASBista, mutta on varmaan ollut vaikea valinta. EV on aikamoisen meritoitunut pleijari-joukkue, vaikka Tepsillä mestaruusvuodet C,ssä takana. Mutta EV vaan kaivaa arkistosta Playoff-mapin, jossa kaaviokuvilla varustettu peliohjeistus, näillä jatkoon. Harmi turkulaisille.

    Steelers-LASB

    Ei tainnut olla Steelerssin toivevastustaja. Tai sitten oli. Steelersistä löytyy kyllä venymiskykyä ja yllätyksellisyyttä vaikka muille jakaa. Mutta jos LASBin Mr. Kainulainen jatkaa samaa lentoa kun liigassa ja kovia pelejä pelanneet muut liigajunnut palaavat hurmokseen, niin taivas on rajana. LASB vie.

    Palataan asiaan viikonlopun jälkeen.

  225. Classic, Oilers, ErVi ja LASB jatkoon.
    Ainoastaan Classic-Krp on täysin taputeltu jo ennen pelejä. Classic tuskin häkeltyy vaikka krp käy hulluna päälle ja parempiaan vastaan todennäköisesti vain sekoilee itsensä pelistä ulos.

    Muut pari tiukempia.

  226. Olen kuullut huhua että Muuan b2 vahvistukset olisi nostettu classicin vahvuuteen, tämä tietää erityisesti krp:n pakkipari-akselille Santala-Estovirta (a.ka isot_korilaat) hellettä sekä perjantaina että sunnuntaina. Toisaalta aina arvaamaton Santala saattaa avata maalitilinsä kevään osalta erikoiseen paikkaan ratkaisemalla sarjan krpn hyväksi Raholan ladossa.

  227. Classic-Krp ottelusarjasta tulee hyvin mielenkiintoista taistelua. Krp omaa isokokoisen puolustus kavalkaadin ja hyvä jalkaiset hyökkääjät. Hyökkääjistä erityisesti kannattaa pitää silmällä Miko Suomista, joka on comebackin jälkeen näyttänyt vahvoja otteitaan kentällä.

  228. Tuntuu et isot korilaat käyny ite heittämäs pari kommenttii tonne

  229. Sählääjä69:lta pitäisi ehkä tarkennuksena kysyä, että minkä kauden osalta tämä nk. varma tieto koskee?

  230. Sählääjän tiedot kyllä luotettavia uskokaa pois! Osoitti sen jo alku kaudesta sanoessaan kooveen olevan kahen sakissa:) Ellei sitten tarkoittanut jo silloin kahta huonoimpaa

  231. Analyysejä päivän peleistä? Näin tilastojen valossa taisi TPS valinnallaan haukata sitä itseään ja Clasun juna voi pysähtyä vaikka Siuron asemalla ja silti olla ajoissa mestaruusjuhlissa, Nokian poikien jäädessä kevät pilkille.

  232. KPRn:n poikien fyysisyys oli esille siinä, että olivat fyysisesti kun paikalla kun ottelua pelattiin mutta siinä kaikki. Kertoo paljon, että tasoero oli noin merkittävä vaikka Classicin pallollinen pelaaminen oli suorastaan huonoa: jatkuvaa puskemista.

    Kiva varmaan, että KRP:n pojat pääsi kokeilemaan SM-pleijareita mutta siinä kaikki. Näkee miten nämä hehkutetut Jaakolat ja Rothit vaipuvat pimentoon, kun vastassa on oman ikäluokan pelaajat…

  233. Taisi clasulla olla kaksi kenttäpelaajaa ekassa erässä, lopuissa erissä yksi pelaavassa joka samaa ikäluokkaa Rothin kanssa. Hänhän on 00 ja Clasu 99-ikäisiä lähes kaikki. Toki sanottava Clasu edellä. Peitto ja maalivahtipelaaminen varsinkin. Pietari classic maalilla ottaa kaikki otettavat.

  234. Näyttäisi Steelers Vs LaSB olla ainoa pareista jossa mennään ns. maalin peli tasaisuudella. Oilers upottaa Nakkisormet kahdessa.

  235. ”Taisi clasulla olla kaksi kenttäpelaajaa ekassa erässä, lopuissa erissä yksi pelaavassa joka samaa ikäluokkaa Rothin kanssa. Hänhän on 00 ”

    Joo, onhan se ikävää ja epäreilua verrata sellaista kaveria omassa B-ikäluokassaan, joka pelasi miesten salibandyliigaakin, koska vastassa on vuotta vanhempia…. voivoi.

  236. Täytyy muistaa, että Roth, Mattila ja Savolainen pelasivat miesten liigaa, koska ovat kyseisen seuran parhaita junioreja. Mitä tuo kertoo kyseisen seuran junioritasosta on sitten toinen juttu. On hyvä että edarin pelaaja voitti pistepörssin, mutta sekään ei riittänyt korvaamaan nuoren pakin toilailuja playoffseissa. Väkisinkin tuli mieleen, että eikö seuralla tosiaan ole parempaa tolle tontille laittaa. Kahvilan täti tai joku siivoojista?

  237. Edellinen kirjoittaja on niin ytimessä – mainitut pelimannet ovat ihan hyvää tasoa omassa ikäluokassaan mutta vielä hyvin kaukana liigatasosta – siis ihan aikuisten oikeasti. Oletan että dominointi BSM play-offeissa jää haaveksi ihan perus Classic B:tä vastaa, jotka eivät näe edes unia liigasta vielä.

  238. Näytti lenkkaavan toista jalkaansa kun kävi kentällä vain ylivoimissa. Ei meinannut pystyssä pysyä, joten ihmettelen miksi edes kentälle pistettiin. Toinen mitä ihmettelin, oli Justuksen vapaa liikkuminen kentällä. Ei ole liikkuva, erityisen nopea tai fyysisesti vahva ja veto lähtee aina omista jaloista jolla ohittaa peiton etupuolelta ja veto suuntautuu siten aina maalin etukulmaan. Yhden vaihdon ajan Takala oli päällystakkina ja Justus ei saanut mitään aikaan. Steelerssin epäonni että Takala on peruslaiska, eikä ota juoksuaskelia kuin hyökkäyssuuntaan. Eilisen perusteella Lasb menee jatkoon, jos Steelers ei saa Justuksen oloa tukalaksi.

  239. Kommentteja sunnuntain peleistä Lasb ja Classic jatkoon. Miten muut pelit joissa otteluvoitot nyt 1-1?

  240. Oilers ja TPS jatkoon. Tps ekassa pelissä ei omalla tasollaan, mutta toinen peli jo parempaa. Voitot 2-1 tps:lle. Oilers hävisi eilen vikan erän 5-1 eli jos huomenna pelaavat loppuun asti ei ole epäilystäkään kumpi menee jatkoon. Voitot 2-1 Oilerssille. Välierät Classic-Lasb ja Oilers-TPS

  241. ”Oilers hävisi eilen vikan erän 5-1 eli jos huomenna pelaavat loppuun asti”

    Oilers kohdalla tämä on aika iso jos. Pelejä kauden mittaan seuranneena Oilersilla on ollut ongelmana pelaamisen tason ailahtelu ja ajoittainen hyökkäys/puolustus tasapainon puuttuminen otteluiden sisällä. Oilers on kahdessa ekassa ottelussa hävinnyt ottelun jälkipuoliskot, ekassa matsissa muistaakseni 4-5 ja tokassa 2-7. Lappeenrannan pelistä tuli vähän mieleen joulukuun Steelers kotiottelun tapahtumat jossa ajassa 6:38 3-0 johto ja puolivälissä 6-3 jonka jälkeen romahdus ja 8-12 tappio. Ja jotenkin otteet eivät ole olleet aivan samoja sen ottelun jälkeen. Hyviä pelaajia ja materiaalin leveyttä hyökkäyksessä mutta haavoittuva joukkue.

  242. Kyllä te tiedätte. Jatkoon 4/4. Tulokset 4/4.
    T. VEIKKAAJATAITURI

  243. Turussa on kyllä huonoa tuomari toimintaa. Sääli jos Tps pääsi tuomareiden ansiosta jatkoon.

  244. Saanevat Lasbin pojat Lavonen,Tolonen,Kainulainen ym …..aloitella mestaruusjuhlia, ei taida löytyä pysäyttäjää oranssipaidoille niin dominoivaa on joukkueen peli viimeaikoina ollut!!

  245. #entiedä Noh hyvin näytti ainakin eilen toimivan 😉 Tps ja oilers jatkoon. Finaalissa LASB-Oilers

  246. #lammilta kajahtaa Jep Lavonenkin ollut viimeaikoina tosi hyvällä pelipäällä. 1 ottelu 0+0. Ja semmoinen pikku juttu, että ei taida steelers voitto vielä ihan riittää..

  247. Classic Lasb taitaa olla selvä, mutta kumpi finaaliin oranssipaitoja vastaan,eipä taida silti olla Lammin pysäyttäjää,torilla tavataan!!

  248. Oilers pesi kasvonsa ja söi nakkisormet öljysinapilla. TPS yllätti kyllä todenteolla ja hatun noston arvoinen suoritus. Clasu ja LASB hoitivat hommansa. 3/4 oikein.

    Oilers-TPS

    Tulee tasainen sarja. Maalin, kahden erolla mennään. Oilers kuitenkin nappaa finaalipaikan 2-1. Turkulaiset kairaavat yhden voiton tuomaripelillä kotonaan. Muuten Oilersin materiaalin leveys vie voiton.

    Classic-LASB

    Saas nähdä miten Clasu peluuttaa A-junnuissa kannujahdissa olevia avainpelureita? Vaikeaa varmasti, sillä kovaa pelaa LASBin pojatkin. Jokatapauksessa tulee hieno vääntö. Nämä kaksi kuuluisivat ehdottomasti finaaliin. Jos LASB saa Lavosenkin pelille, niin taitaa olla oranssien pelit. LASB 2-0 finaaliin.

    Palataan välierien jälkeen astialle.

  249. Oilers-TPS
    1-2

    Tasaväkinen kaksikko joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Oilers lähtee varmasti monien papereissa hienoisena ennakkosuosikkina, mutta joukkue on kuitenkin ollut haavoittuvainen ja täten veikkaankin vahvan puollustuksen omaavan TPS:än kairaavan voiton tästä sarjasta. Todella tiukkaa tulee, ja murskalukemia ei tulla näkemään.

    Classic-LASB
    2-0

    Ottelusarjan lopputulos riippuu ja roikkuu todella paljon Classicin kärkiyksilöiden peluutuksesta. Jos parhaat pelillä, en usko hienon kauden pelanneella Lasbilla kuitenkaan olevan palaa. Jos Classicin kärki jättää B:n pelejä väliin, Kainulainen tulee, näkee ja voittaa.

    Finaaliin siis Classic ja TPS, ja pronssipeliin menevät Lasb sekä Oilers.

    T. VEIKKAAJATAITURI

  250. Super Justus ja kumppanit tekevät tänään ryöstöretken Tampereelle ja sunnuntaina sarja poikki,ei auta vaikka Akola,Helin ja kumppanitkin ovat mukana kun A.lla välipäivät sopivasti B:n peleihin nähden.

  251. Ottakaa huomioon, että LASB voitti classicin molemmissa runkosarjan otteluissa. Ja oilers voitti tps:n niin ikään molemmissa otteluissa. Kyllä, runkosarja oli ja meni, mutta finaalissa nähdään Lasb-oilers. Oilers voittaa laajan materiaalin ansiosta. Classic pronssille ja lasb hopealle

  252. #Veikkaajataituri ”Todella tiukkaa tulee, ja murskalukemia ei tulla näkemään”. Niin siis tota joo. 10-2 oilers-tps, tiukkaa tiukkaa…

  253. Oilers tulee olemaan aivan pitelemätön, mikäli pelaa samanlailla kuin edellisen TPS kamppailun, (tai jyräyksen) jokainen saa itse päättää millä nimikkeellä sitä kutsuu. Pystyy pitämään kurissa muiden joukkueiden yksittäiset kärkiyksilöt erittäin mallikkaasti, ja ratkaisijoita on leveälti. Loppukausi menee seuraavasti: Oilers menee ja muut vikisee.

  254. Meillä on Kainulainen, Puolakka, Tolonen, Lavonen ja mestaruus

  255. Välierät ja Oilers 2 pelissä 19 tehtyä ja 3 päästettyä. Taitaapi olla selvä juttu.

  256. Onko totta että Oikers on pelannut kotipeleistä osan parketilla vai onko tämä vain huhu? Aika outoa minusta, että B-SM pleijjareita pelattaisiin parketilla, jos siis huhu on tosi…

  257. Katsotaan katsotaan, mutta voisin kyllä veikata, että mikäli oilers pelaa samalla tasolla kuin viimeiset kaksi peliä ei ole lasbin 1 kentällä mitään (tarpeeksi) käyttöä.

  258. Kyllä on pelannut parketilla osan peleistä. B sm sarjassa saa parketilla pelata aa sm ei saa

  259. Lasb kyllä kotonaan vaikea voitettava jos tuomarit eivät eilisestä maalivahdin ajelustakaan antaneet kotijoukkueelle rangaistusta,ja tämä tapahtui vieläpä kahteen kertaan.Samaten 5min rangaistus kun Kainulainen sai mailan kasvoihinsa tuomareilta kova päätös,2min varmaan oikeutettu.Taitaa Kainulainen olla jo teatterikoulun pääsykokeen läpäissyt,senverran näyttävä heittäytyminen ja ihmeparantuminen.

  260. Voi sinua Köllö. Kauden aikana tuomarit eivät ainakaan kotipeleissä ole LASB:a auttaneet. Pyydä kaveriasi huitaisemaan mailalla kasvoihin, niin voit ymmärtää miltä se tuntuu… Rangaistuksien pituudesta on omat sääntönsä. LASB vaan oli viikonloppuna parempi.
    Pelin jälkeen oli ilo seurata miten joukko LASB:n ja Classicin poikia juttelivat pitkään keskenään, vaikka vääntö pelissä olikin ajoittain todella fyysistä ja kovaa.

  261. Jos kauden neljä kohtaamista päättyvät saman joukkueen voittoon, on mielestäni turha nitistä muutamasta tilanteesta. Aivan varmasti mennyt puolin ja toisin kyseenalaisia tilanteita.

  262. Lasbin ylivoima 5/5 ja classicin -1/6 , on turha sanoa että yksi jäähy ratkaisi peliä tai sarjaa

  263. Näkee miten heikko Classicin B-joukkue loppujen lopuksi on ilman kahta kärkipelaajaansa. Paljon ollaan menty alaspäin sitten heidän 99-mestaruuden parin vuoden takaa. Osittain voidaan myös laittaa valmennuksen piikkiin ettei osattu tiivistää joukkuetta kahteen kenttään ajoissa.

  264. Ilman kärkipelaajiaan pelasivat mielestäni koko kauden? ja pääsivät ”vain” pronssiotteluun eli onhan se aika heikko sitten

  265. Juuri näin. Urheilutermistöä käyttäen puhutaan ”alisuorittamisesta”.

  266. Pronssipari Classic-TPS

    Täytyy kyllä sanoa, että turkulaisilla pyyhittiin, ei pelkästään parkettia Espoossa, mutta kyllä tuli puhdasta myös Turussa. Suvereeni esitys Oilersilta. Classic lähtee vihaisena, valmiina ja kokeneena ottamaan pronssit kaulaansa. Ei palaa turkulaisilla.

    Finaalipari OIlers-LASB

    Oilers oli kyllä melkoinen jyrääjä välierässä. LASB taas kohtasi kovan Classicin ja voitti silti suoraan kahdessa pelissä. Runkosarjassa Oilers voitti sata nolla parkettisirkuksen ja toinen peli pelattiin tasan, joten näistä näkökulmista sanoisin, että Oilers on kyllä vahvoilla. Nyt kuitenkin täytyy sanoa, että semmoista lentoa ja ujellusta kuuluu oransseilta, että laitan kaikki velkani LASBin mestaruuteen. Perjantaina ei auta parketit eikä öljyhoidot ja sunnuntaina oranssi juhlii. Tai sitten palataan ensi viikolla asian äärelle.

  267. Kyllä se niin on, että Oilers menee ja lasb vikisee. Ei lasb vain pärjää yhdellä kentällä. Lasbin 2-3 kenttä semmoisia divari pelaajia täynnä että…

  268. Kyllä nyt voidaan jo sanoa että yhdelläkin kentällä voitetaan, Clasun kokeneetkin ukot valmennusta myöden ei löytäneet mitään ratkaisuja Lasbin ykkösen pitelemiseen. Enkä usko että löytää oilerssikaan, näytti olevan vaikeeta pidellä 2 NST miestä… siinä vaiheessa onkin sitten jo kakkaa housuissa kun laitetaan laatua 2 kenttään. Hyvää yötä ja parketille ei syty kuin kerran valot… Lasbille 2-0

  269. Miksi kaikki hypettää lasbin 1 kenttää? Kainulainen hyvä joo, mutta Tolonen aivan kuutamolla alku kauden ja tekee tulosta vain kainulaisen ansiosta… ja Puolukkaa en edes tiedä kuka on. Lavonen loukissa. Lasbin vihaisten kannattajien kommentteja odotellessa. Ja joo on ollut liigassa jee jee. Ainoo vaan että lasbin liiga ei nyt ollut mikään kovin ihmeelminen :DD

  270. jos katsotaan pistepörssiä niin sijat 1 ja 2 Kainulainen ja Tolonen. Sen jälkeen tulee peräti seitesemän oilers pelaajaa ennenkuin lasbin kolmas. Tämä kertoo tasaisuudesta ja siitä, että täysin yhden kentän varassa LASB

  271. #vorssa68 näytti olevan vaikeeta pidellä 2 NST miestä, jep hirveitä vaikeuksia. Kovanenkin teki kahdessa pelissä huimat 0 plus 0. 3 pelin jälkeen Kekki 3 pistettä ja Kovanen 3 pistettä. Ja noi oli 2 kenttä 😉

  272. Voitti mestaruuden kumpi tahansa, molemmat joukkueet ovat kuitenkin raivanneet tiensä tähän asti. LASB pelasi runkosarjan lähes ilman Kainulaista, joten kai siellä joku muukin pelata osaa…
    Viikonloppuna nähdään miten käy. Toivottavasti peli pysyy asiallisena ja tuomarit osaavat hommansa. Meidän muidenhan ei tarvitse kuin kannustaa.

  273. oilerssin puolustuksessa on semmonen legenda, että hyvä jos tulee edes yhtään vetopaikkaa lasbille finaalissa..

  274. Dodiih arvoisat trollit ja muut forumin spekuloijat. Tänään finaalit alkaa niin parasta saapua paikalle eikä jäädä tänne märehtimään.
    tänään 17.00 TUH
    sunnuntaina 17.00 Salpahalli
    tarvittaessa maanantai 17:00 TUH
    * Rintala vs Kainulainen
    * Sipilä vs Hämäläinen
    * Espoon rumpuryhmä vs LASB:n rumpalit

    PS. Pääkallonkin kannattaisi kerrankin eksyä katsomaan pelejä eikä spekuloida muiden tietämättömien kautta asioita.

  275. Huikea finaalisarja alkaa tänään! Voin sanoa että LASBin ykkösketju tulee pelaamaan naurettavat peliminuutit joku paikalla oleva voi kokeilla ottaa laskentaan.

  276. Täytyy kyllä sanoa, että tuolla pelillä se on 2-0. Mikäli oilers pelaa edes lähellekkään omalla tasolla, olen sitä mieltä että oilers voittaa 2-1. Lasb ei ollut erityisen hyvä, kainulaista lukuunottamatta. Lasb 2-3 kentät aivan keitaalla. Tänöän koko oilers oli keitaalla. Sunnuntaina jatkuu.

  277. Noin, näytti olevan Oilerssin jäbillä jännäkakkaa housuissa vai mikä kun kaikki 1vs.1 hävittiin ja pallo pomppi minne sattui (Kiitos parkettivalinnan) Hienot syöttöketjut mitä oli kauden ja erityisesti playoffien aikana totuttu oilerssilta näkemään loistivat poissaolollaan. Huomenna molemmilla sama tuttu matto jossa pallo ei pompi, katsotaan miten oilers onnistuu. Omaa vahvaa karvaustaan jos pääsee optimaalisesti toteuttamaan on Lasb nesteessä. Mutta kuten aikuisten peleistäkin nähtynä, playoffit on ns.sotaa, se on 1vs.1 voittamista, siinä Lasb oli edellä. Sunnuntaina nähdään kaikkien aikojen rähinä salpahallissa!
    P.s jepjepille lärveisiä, pisteet eivät kerro kaikkea. Mm.eilen Lasbin 2 kentässä pelasi sentterinä ”vaalea risu”, katko kaikki syötöt ja vei pallon isommiltakin pakeilta. Toiset vaan osaa ilman pisteitäkin.

  278. #vorssa68Tietääkseni kyseessä on maalinteko peli? Sanoit Oilerssilla olevan vaikeuksia pidellä nst kahta miestä. Mielestäni melko kelpo suoritus jos nollaa kahdessa pelissä? Sehän on ihan sama vetääkö ylärimaan tai tolppaan 19 kertaa maalit lasketaan 😉

  279. Se täytyy kyllä sanoa, että on lasbilla heikko maalivahti tilanne, jos eilen nähty oli heidän 1 maalivahti. Jokainen veto jossa oli hiukan maskia oli vaarallinen. Ei liimanmut yhtikäs mitään. Paitsi vedot ilman maskia puolestakentästä. Siitä täytyy kyllä sanoa, että tyhmästi oilers pelaa, jos ei tuolle maalivahdille tee maaleja.

  280. Lasb on hävinnyt ottelun viimeksi 17.12 kun Hämäläinen aloittanut maalilla. Tuurilla se onnistuu aina voittamaan, tottakai.

  281. Ja kielteisyys kommenteissa jatkuu. Eilen LASB oli parempi ja voitti, se nyt vaan näkyi kentällä ja lopputuloksessa. Huomenna uusi päivä ja parempi voittakoon.

  282. Kiinnittääkö kukaan muu huomioita LASB:n valmentajien 4 kappaletta toimintaan? Oliko ko toiminta sääntöjen mukaista? Ohjeistus ja toiminta? Kuinka monta ns ylimääräistä henkilöä oli vaihtoaitiossa? Ylitti sallitun? Huomenna tuomarit tarkkana, että toiminta täyttää säännöt!

  283. Samaa katselin, välillä oli jopa 5!
    Ja Vorssa68:lle terveisiä, Oilers hallitsee huomenna ja pistää sun risus sinne pellon taakse mistä se on haettukin.

  284. Saako katsomosta valmentaa? Eturivissä istuva henkilö oli koko ajan kontaktissa pelaajiin??

  285. 1) Kummallakin joukkueella on oikeus nimetä enintään viisi toi­mihenkilöä ottelupöytäkirjaan.
    Vain pöytäkirjaan nimetyt henkilöt saavat olla oman joukkueen vaih­toalueella. Aikalisää lukuun ottamatta toimihenkilöillä ei ole oikeutta astua kaukaloon ilman erotuomarien lupaa. Kaiken valmentamiseen liittyvän toiminnan on tapahduttava vaihtoalueelta, missä joukku­een toimihenkilöiden on oltava ottelun aikana.
    Ennen ottelun alkua joukkueen toimihenkilön on allekirjoitettava ottelupöytäkirja. Ottelun alettua korjauksia ei saa enää tehdä lukuun ottamatta mahdollista väärinnumeroinnin korjausta. Mikäli joukkueen toimihenkilö merki­tään myös pelaajaksi, hänet on aina tulkittava pelaajaksi missä ta­hansa epäselvissä tilanteissa vaihtoalueella tapahtuvien rikkomusten yhteydessä.

  286. Kaiken valmentamiseen liittyvän toiminnan on tapahduttava vaihtoalueelta, missä joukku­een toimihenkilöiden on oltava ottelun aikana. ELI EI SAA

  287. LASB:n toiminnasta löytyy aivan varmasti videomateriaalia. Tuleeko toiminnasta jälkikäteen sanktioita? Vai miten tähän puututaan?

  288. Kainulainen 2 oilers 0. Onnittelut molemmille joukkueille. Surullista, että vielä b junioreissa yhdet pelaajat voivat voittaa.

  289. Harmi ettei edes espoosta löydy… ja yleensäkään ei löydy ketään ikinä mistään. Ihan sama mikä taso tai liiga…

  290. Surkuhupaisaa tässä on lasbin 2-3 kentän tunarit ja heidän maalivahtinsa saamat kulta mitalit. Kuka tahansa pelaaja oltaisiin voitu vaihtaa johonkin muun joukkueen pelaajaan eikä taso olisi huonontunut päinvastoin. Kivasti ilmaiset mitalit 1 kentän ansiosta..

  291. Näinhän se on… Barcelonalle jos vaihtais messin,neymarin ja suarezin pois niin kaikki muut taustalla mitättömiä…. kyllä näin toimii joukkueurheilu. Jos oli lasbin 2-3 kenttä kuraa niin miksi espoo hävisi?! Voi sitä miettiä siellä länsimetron varjossa.

  292. No onhan se totta että Lasb pärjäsi lähinnä parin kolmen pojan turvin. Silti koko joukkue oli asian takana ja siitä ei tingitty. Vaikeaa on saada hyvä menestyvä joukkue joka ikäluokkaan vuodesta toiseen.

  293. LASB oli joukkueena ylivertainen tällä kaudella, Nöyrää oli tekeminen kautta linjan ja huolimatta pahoista loukeista sekä edustuksen mukana olleista ratkaisupelaajista selvitti tiensä kaikkia todennäköisyyksiä vastaan pleijareihin. Pleijareissa sitten olikin taas kaikki parhaat mukana ja meno sen mukaista.

  294. Classic pronssia, yllätykseksi tiukka taisto, mutta kyllä osoite oli oikea.

    Ja LASB vei kaksi nolla Oilerssin. Toinen finaali oli aikamoinen jännitysnäytelmä, mutta ei kahta sanaa paremmasta.

    Veikkaaminen kannattaa aina!

  295. ”Jos oli lasbin 2-3 kenttä kuraa niin miksi espoo hävisi?! ” koska Lasbin ykköskenttä oli parempi? Se ei silti tarkoita sitä etteikö 2-3 ollut kuraa.

  296. Kyllä nyt on pakko sanoa että lasbin voitto oli enemmän Oilersin alisuoritusta kuin lasbin 2-3 kenttien hyvyyttä.