Suoria salibandylähetyksiä tarjoillaan yli 120 kaudella 2016-2017 – Yle vahvasti mukana

Suoria salibandylähetyksiä on taas tarjolla sangen kattavasti. Kuva: Topi Naskali

Suoria salibandylähetyksiä on taas tarjolla sangen kattavasti. Kuva: Topi Naskali
Suoria salibandylähetyksiä on taas tarjolla sangen kattavasti. Kuva: Topi Naskali

Julkaisimme alkuviikosta uutisen, jossa kerroimme tulevien viikkojen salibandylähetyksistä. Nyt lähetyslistoja on täydennetty huomattavasti, ja tällä hetkellä uupuvat ainoastaan Ylen lähetysaikataulut.

Listalta löytyy siis nyt koko kauden osalta kaikki ISTV:n, VeikkausTV:n ja Fanseatin tarjoamat lähetykset. Alustavien tietojen perusteella salibandylähetyksiä on tarjolla yli 120 kauden aikana. Mukana on otteluita miesten Salibandyliigasta, naisten Salibandyliigasta ja miesten Divarista.

Yle on salibandyn vahva yhteistyökumppani, ja Yle Areena tulee näyttelemään erityisen paljon salibandya. Erikoisuutena on aina torstaisin lähetettävä ottelu. Ensimmäinen Yle Areenan torstailähetys näkee päivänvalonsa 22.9, kun Divarin LeBa-NST -paikallispelistä tarjoillaan elävää kuvaa. Ottelu alkaa klo 18.30.

TV- ja internetlähetysten ottelulista

10 comments

  1. Miksei pääkallo ole nostanut uutiseksi Oilersin uuden tositv-sarjan julkaisua, tai seuran uutista koskien kapteeni Pajukosken lähellä käynyttä uran lopettamista? Mielestäni kiinnostavia ja tärkeitä juttuja kumpikin…

  2. Jaa täällä pääkallossako? No ei kyllä ole. Tuosta pajukosken tilanteesta ainakaan.

  3. Voitko SJARMO linkittää siihen juttuun Pajukoskesta? Lukisin mielelläni Pääkallonkin näkymyksen tapauksesta.

  4. Pajukosken tapaus oli mennyt meiltä kaudenaluskiireiden vuoksi ohi, mutta pätkä siitä on tulossa kyllä. Kädet ovat olleet aivan täynnä koko viikon, eikä näistä kummastakaan jutusta
    ole tullut meille esimerkiksi tiedotetta, joten ne ovat lipsahtaneet silmiemme ohi. Koitetaan nyt kuitenkin oikaista tilanne lähipäivinä.

    Nämä Oilersiin liittyvät aiheet eivät kuitenkaan liity näihin verkkolähetyksiin.

  5. Nää huutelijat vois oikeesti huutaa edes oikeaan suuntaan. ELI jos teidän mielestä teidän jengistä kirjoitetaan liian vähän täällä, viestiä sinne omaan seuraan että tehkää tiedoitteita ja lähettäkää eteenpäin. Noin niinku paikallislehtiinkin todella usein seurat tekee ite jutut ja lähettää julkaistavaksi.

  6. Minä ainakin lähinnä peräänkuulutan tässä sitä, että jos täällä joku sanoo, että täällä on jotain mitä juuri kysyttiin, niin kertokoot silloin tarkemmin ottaen missä. Varsinkin, jos toimitus itse tulee myöhemmin sanomaan, että ei muuten ole täällä.

  7. Propsit sille joka on innovoinut ja koostanut linkitetyn lähetysaikataulusivun. Tykkään!

  8. Salibandy-lehti takaisin! Sinne kuuluvat ne makasiini-jutut!