Indians ja SalBa mittelivät paremmuudesta perjantaina miesten Salibandyliigassa. Indians oli kotikentällään vahvempi loppuluvuin 6-2.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasamaalinen ja tauolle lähdetiin tilanteesta 1-1. Toisessa periodissa Indians osui kahdesti ja SalBa kertaalleen. Vierasjoukkue tippui lopullisesti kelkasta viimeisen kaksikymppisen aikana, ja Indians keräsi pistepotin lukemin 6-2.

Maalit jakautuivat ottelussa sangen tasaisesti eri pelaajien kesken, ja kukaan ei osunut kahta kertaa. Kotijoukkueen Antti Aarnio nakutti pisteet 1+1 ja Joonas Föhr syötti kaksi osumaa.

Indians on nyt voittanut molemmat ottelunsa ja johtaa sarjaa maalieron turvin. SalBa on hävinnyt kauden molemmat pelinsä ja on sarjataulukon viimeisenä.