Video: KrP jatkoi voittojen tiellä – Merto liekeissä juhlaottelussaan

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP ja LASB väänsivät maanantaina sarjapisteistä miesten Salibandyliigassa. KrP oli ottelussa parempi loppuluvuin 7-4.

KrP johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen maalein 2-1. Toinen periodi meni vielä selkeämmin kotijoukkueelle, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteesta 5-2. LASB viritteli pienoista kiriä viimeisellä kympillä, mutta KrP kesti loppuun saakka.

Kotijoukkueen teholinkoja olivat 2+1 nakuttaneet Tommi Merto ja Ilkka Mäkipää. Merto pelasi samalla sadannen liigaottelunsa, ja iski ottelun avausmaalin sopivasti ajassa 1.00. Henri Johansson nakutti pisteet 1+1 ja Matti Koskela syötti kaksi maalia. Santtu Pohjonen pysäytti 29 kutia. LASB:n Julius Aaltonen ja Heikki Hätönen onnistuivat pisteiden 1+1 arvoisesti.

KrP on aloittanut kauden hyvin ja voittanut molemmat ottelunsa. Joukkue majailee miesten liigan kolmospallilla. LASB on hävinnyt kaksi peliä ja pelannut yhden tasapelin. Nousijajoukkue on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Tulosvetovihje:

Jatkaako KrP voittoputkessa?

Kooveen ja LASB:n kotonaan jo kaatanut joukkue saa torstaina vieraakseen SPV:n, joka pölläytti Happeeta Jyväskylässä pyhäiltana peräti 6-14. Edellisillä kausilla vastaava peli on päättynyt 9-10 ja 9-12, joten maaleja lienee nytkin luvassa. Arkinen vieraspeli Raholassa on kaikille haasteellinen.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: Nokian KrP 6,7,8-SPV 7,8,9
Peliaika ja -paikka: to 29.9. klo 18.30, Rahola

Veikkauksen Tulosvetoon >

4 comments

  1. Mäkipää, Merto, Johansson.
    KrPllä oivia hyökkääjiä. Voi tulla ihan hyväkin kausi.

  2. Kaikkien aikojen paras KRP varmaankin kasassa, mutta silti voi olla pleijaripaikka kiikunkaakun. Noo 7. – 8. sijoille vois olla tsäänssit meikäläisen arvioiden mukaan.

  3. Viidennen maalin tekijä näyttää olevan Koskela. Kimposi puolustajasta. Videolla kohdasta 2.40.