Video: Näyttävä veivi onnistui – tämä rankkari ei jätä ketään kylmäksi

Kuva: Kuvakaappaus Instagramista

Kuva: Kuvakaappaus Instagramista
Kuva: Kuvakaappaus Instagramista

Viime viikonloppuna miteltiin Classicin ja Kooveen välinen Kampen, jossa Classic oli parempi pistein 84-33. A-poikien ottelun rankkarikisassa nähtiin varsin kaunis rankkarimaali, josta vastasi Classicin latvialaisvahvistus Klavs Ozolins.

11 comments

  1. Samaa mieltä, selvästi taakse päin tossa alussa. Olisko Savoselta kattonu mallia

  2. Ei maalia. Korkealla mailalla tehty. Eiks polven korkeus ole raja, jolla mailan lapa saa olla kun palloon osutaan, tuossa selvästi yli polven korkeuden.

  3. Tämä rankkari nyt ei ole korkeaa mailaa tai taaksepäin menemistä nähnytkään. Valoja!

  4. Eihän junnujen peleissä lasketa korkeaa mailaa, jos maali on ns. ”hieno”

  5. Veskarina ku oon ollu niin maalin takaa ilmaveivit on järjestään pään korkeudella ja kopsuu lavat kypärään. Ei korkea. Hyväksytään. 🙂

  6. Kai ny osuu konttaajia päähän, potta onneksi suojaa nii ei satu!

  7. rankarit pitås painaa maaliin vaa kulettamalla paloa ja suora veto!

  8. Yhdyn just JUST edelliseen kommenttiin sillä eholla että lapa pysyy lanteen alla ja laukaus tulee suorittaa 3m ennen maalivahtia jotta vältyttäisiin maalivahdin häirintä tulkinnoilta… Mutta eiköhän jokainen lajia muutaman vuoden harrastanut tiedä että säännöt ja niiden tulkinta ei aina kulje käsikädessä edes saman pelin aikana… Ja jos tän tyylisiä pilkkuja ruvettais viheltää pois taaksepäin menon tai korkeen takia ni jokainen voi ite miettii millasen pilkun kävis kiskasee… =)

  9. Säbässä tulkinnat menneet vain ja ainoastaan oikeaan suuntaan. Ysärillä ihan spedeilyä, aluetta kytättiin ja lähivapareita tuli ku vahingossa satuit osumaan alueelle, olit pakki tai hyökkääjä.