SS Rankat Ankat ja O2-Jyväskylä väänsivät lauantaina sarjapisteistä Oulun Kastellissa. Rankat Ankat oli ottelussa parempi maalein 8-3.

Kamppailun ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä molemmat joukkueet osuivat kahteen otteeseen. Ottelun ratkaisuhetket nähtiin 45 minuutin kohdalla, jolloin tilanne oli 3-3.

Vieraiden Emmi Luoma sai tuolloin viiden minuutin jäähyn korkeasta mailasta, ja SSRA osui kahdesti ylivoimalla. Kotijoukkue onnistui vielä kolmesti viimeisen kolmen minuutin aikana, joten ottelun viimeinen neljännes meni oululaisten nimiin maalein 5-0. Täten Rankat Ankat aloitti liigataipaleensa kotivoitolla.

Rankkojen Ankkojen tehopelaaja oli 1+4 nakutellut Hanna-Mari Uimonen. Jonna Virkkunen osui kahdesti ja Emmi Niemelä sekä Sanna Risteli iskivät pisteet 1+1. Jenni Kaipainen ja Kiia-Mari avikainen tehtailivat tehot 1+1. Tanja Matilainen venyi 29 laukauksen tielle.