Video: Taidokas hyökkäys päättyi näyttävään ilmasta lyötyyn rystyswingiin

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ja Erä Akatemia kamppailivat sarjapisteistä sunnuntaina Loviisassa. Erä Akatemia vei lopulta voiton maalein 5-7.

Ensimmäiset kaksi erää menivät tasaisissa merkeissä ja tilanne oli kahden erän jälkeen 3-3. Vierasjoukkue osui kolmesti viimeisen periodin ensimmäisellä kympillä, ja se ratkaisi lopulta voiton Akatemian hyväksi, vaikka viimeisellä kympillä nähtiin vielä kolme osumaa.

Akatemian Jussi Mäkinen naulasi pisteet 2+1. Sauli Taipale ja Petri Kuitunen onnistuivat tehojen 1+1 arvoisesti ja Mika Majalahti keräsi kaksi maalisyöttöä. Santeri Kainulainen pysäytti vieraiden maalilla 25 laukausta. Torin tehopelaaja oli 2+1 iskenyt Jonas Hällfors. Jouko Sumen nakutti pisteet 1+1.

Erä Akatemia on aloittanut kautensa vahvasti. Joukkue on voittanut molemmat ottelunsa ja on Welhojen jälkeen sarjakakkosena. Torille ottelu oli kauden ensimmäinen. Voittosarake on siis vielä avaamatta ja loviisalaispoppoo on sarjataulukon sijalla 11.

Otsakkeessa mainostettu maali syntyy videolla kohdasta 2.17 eteenpäin. ”Kuviossa” mukana ovat alullepanija Andreas Hietala, maalisyötön tarjoilija Jere Jokinen ja viimeistelijä Jesse Tolvanen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Sumen vaihtanut nimensä virallisesti Julleksi, jos varmistusta haluatte ni käykää kurkkaamassa vaikka passi ja ajokortti. Eli Jouko on vanhentunutta tietoa!