Video: Talvitien tarkka laukaus ratkaisi Espoossa ajassa 59.14

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja SPV väänsivät sunnuntaina sarjapisteistä Espoossa. Oilers vei tiukan kamppailun nimiinsä lopulta luvuin 5-4.

Ensimmäinen erä oli vieraiden ja erätauolle mentiin 0-2 -tilanteesta. Toisessa periodissa Oilers osui kahdesti ja viimeiseen erään lähdettäessä puntit olivat tasan. Molemmat joukkueet käväisivät johdossa viimeisessä erässä, ja tasatilanteessa mentiin aina viimeiselle minuutille saakka. Ilari Talvitie teki ajassa 59.14 vahvan nousun ja tarkka laukaus upposi SPV:n verkkoon jääden ottelun voittomaaliksi.

Kotijoukkueen Jesperi Lindfors iski pisteet 1+2. Casper Pfitzner osui kahdesti ja Talvitie tehtaili tehot 1+1. SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo syötti kaksi osumaa. Joonas Kaltiainen ja Julius Kivimäki torjuivat molemmat maaleillaan 25 laukausta.

Ottelutilastot

9 comments

  1. Voittomaalissa SPV karvaa rohkeasti kahdella päädystä vikalla minuutilla, kärkikarvaajat ohitetaan ja hölkkä talvitien perässä on sitä näennäistä puolustamista.

  2. myös puolustava sena jättää vaarallisen pelaajan pysäyttämättä ja ei pidä käytännössä ketään

    säbä on raaka peli, virheistä rangaistaan

  3. Peli nipussa: hirveä määrä keskialueen pallon menetyksiä, joista nopeilla käännöillä maaleja. Lisäksi molemmilla maalivahdeilla nähdyn perusteella ei ihan paras päivä.

  4. Tais pikkasen mennä kosken piikkiin, todella näennäistä karvaamista ja todella laiskaa takakarvia perään.

  5. Noin nyt on spv:n pelaajat haukuttu vikasta maalista:D otetaan kehu välillä, Talivite saa pallon, tsekkaa koko laita aivan auki, laittaa kaasun pohjaan ja varma viimeistely loppuun. Pelimiehen ratkaisu!

  6. SPV:n pelistä huomasi, että ekaan peliin tultiin aika suoraan pururadalta. Kausi sitten näyttää onko se oikea tapa.