Video: Uimonen veivasi upean maalin – pelikieltoon tuomittu Niemelä osui viidesti

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Rankat Ankat ja EräViikingit mittelivät lauantaina paremmuudesta Oulussa. SSRA vei runsasmaalisen ottelun nimiinsä loppuluvuin 12-7.

Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle maalein 4-3. Toisessa erässä SSRA oli vahvempi lukemin 4-2 ja sama maaliero toistui viimeisessä erässä.

Ottelun hahmo oli 5+1 tehot paukutellut Emmi Niemelä, jolle tuomittiin viime viikolla kahden ottelun pelikielto. Tapaus oli kuitenkin vielä lauantaina jatkokäsittelyssä ja Niemelä sai pelata. Aiheesta voit lukea lisää täältä. Kotijoukkueen toiseksi tehokkain oli 1+2 nakutellut Hanna-Mari Uimonen. Vieraiden pistenikkari oli 2+1 iskenyt Noora Tervonen. EräViikinkien Emma Tuomikoski keräsi 29 torjuntaa.

Sarjanousija SSRA on voittanut molemmat ottelunsa ja on sarjataulukon kakkosena. EräViikingit on kärsinyt kaksi tappiota ja majailee sarjataulukon toiseksi viimeisenä.

Uimosen veivimaali nähdään heti ottelun alussa.

Ottelutilastot

One comment

  1. Farssi tää kurinpitojärjestelmä. Maksamalla muutaman kympin saat pelaajan parhaimmassa tapauksessa tärkeään/seuraavaan peliin pelaamaan. Ottamatta kantaa mikä lopullinen tuomio on. Valitusjärjestelä on ehdottomasti saatava nopeammaksi, joukkueet käyttää tätä surutta hyväksi…valitusmaksu myös huomattavasti suuremmaksi!