Viikonloppuna useita salibandyn huippukohtaamisia – tarkista otteluohjelma tästä

Indians pyrkii pysymään voittojen tiellä perjantaina Otahallissa. Kuva: Salibandyliiga

Tulevana viikonloppuna väännetään useita mielenkiintoisia salibandyotteluita miesten Salibandyliigassa, naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa.

Indians aloitti kauden hyvin ja löi M-Teamin kotonaan lukemin 5-1. Perjantaina se isännöi SalBaa, joka taasen hävisi kauden avausottelun rumin 0-11 -loppulukemin. SalBa lähtee siis hakemaan muun muassa kauden avausmaalia ottelusta, ja Indians yrittää pysyä voittojen tiellä. EräViikingit-Classic -huippukohtaamisesta voit lukea enemmän täältä.

Lauantaina nähdään peräti kolme uutta areenaa Salibandyliigassa, kun LASB isännöi Oilersia Lahden Suurhallissa, Steelers M-Teamia Elenia Areenassa ja Koovee Happeeta upouudessa Tesoman palloiluhallissa. Kaikki kotijoukkueet hävisivät avauskierroksen ottelunsa.

LASB piinasi Classicia Tampereella, mutta kärsi maalin tappion, Steelers romahti viimeisessä erässä Oulussa ja Koovee joutui nöyrtymään Nokian KrP:ta vastaan. Vieraista M-Team hävisi Indiansille, Oilers nappasi viime hetkillä voiton SPV:stä ja Happee kaatoi TPS:n nahkeasta esityksestä huolimatta.

Sunnuntaina nähdään perinteinen Väli-Suomen Vääntö, jossa Happee ja SPV ottavat toisistaan mittaa Jyväskylässä. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet viime vuosina viihdearvoltaan vahvoja. SPV on uudistunut paljon, mutta esitti pirteitä otteita kauden avauksessa. Happee aloitti kauden voitolla, ja kohtaa ennen sunnuntaita vielä lauantaina Kooveen Tampereella. Sunnuntaina myös Oilersin ja EräViikinkien mittelöstä voi odottaa kovatasoista vääntöä.

Naisten liigassa otellaan yksi sarjan viime vuosien klassikoista, kun Classic ja SB-Pro kohtaavat Tampereella. Classic starttasi kauden vahvasti ja nuiji Steelersin maalein 12-2. SB-Pro kaatoi M-Teamin lukemin 6-3. Lähtökohtaisesti kotijoukkue on ennakkosuosikki tähän otteluun.

Miesten Divarissa pelataan sunnuntaina yksi kamppailu, jossa Loviisan Tor ja Erä Akatemia vääntävät sarjapisteistä. Sangen mielenkiitoista tässä on se, että Tor avaa ottelussa kautensa vasta nyt kun Divaria on ehditty pelata jo kymmenen päivän ajan. Erä Akatemialle ottelu on kauden toinen. Se kaatoi viime viikonloppuna HIFK:n maalein 10-8.

17:00 Loviisan Tor – Erä Akatemia Loviisan LH

Ottelut joista tarjoillaan suora lähetys on lihavoitu.

Tulosvetovihje:

LASB tekee historiaa

Keskiviikkona ansiokkaasti Classicille kampoihin laittanut ja vain maalilla luvuin 5-4 taipunut LASB isännöi Oilersia seurahistoriansa ensimmäisessä liigaottelussa Lahdessa. Isännillä riittää intoa, ja SPV:n niukasti kellistänyt Oilers saa olla varpaillaan. Tasaista on, mutta yllätyshaju leijuu ilmassa, jos öljymiehet eivät ole valmiina.

Pääkallo.fi:n maaliarvio: LASB 4,5,6-Oilers 4,5,6
Peliaika ja -paikka: 24.9. klo 17, Lahden Suurhalli