SB Vaasa antoi porilaisille löylytyksen – katso perjantain salibandytulokset

SB Vaasa järjesti murskajaiset perjantai-iltana. Kuva: Harri Bragge

Perjantaina pelattiin kolme ottelua salibandyn pääsarjoissa. Miesten sarjoissa nähtiin kaksi selvää voittoa ja naisten liigassa tasainen vääntö.

SB Vaasa oli tyly isäntä Porin Karhuille perjantai-iltana. Kotijoukkue vei kamppailua ja siirtyi jo toisessa erässä 5-0-johtoon. Karhut sai avausmaalinsa vasta ottelun puolen välin ylityttyä.

Laajalla rintamalla onnistumisia saanut vaasalaisjoukkue jatkoi maali-iloittelua vielä päätöserässä ja vei kamppailun nimiinsä maalein 7-1. Joukkueen tehokkaimpia olivat 1+1-tehot iskeneet Janne Karvonen ja Valtteri Pajunen.

Tampereen Classic nousi jälleen lähelle miesten Salibandyliigan kärkeä voittamalla kotonaan M-Teamin 10-3. Liigan jumbosijalla oleva M-Team tippui tamperelaisten kyydistä toisessa erässä. Classicin tehokkain pistemies oli Sami Johansson (3+1). Nico Salo (2+1) ja Janne Lamminen (1+2) viettivät kolmen pisteen iltaa.

EräViikinkien ja M-Teamin välinen naisten liigaottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. 3-3-tilanne kääntyi kotijoukkue EräViikinkien voitoksi. Leena Rusanen iski voittomaalin ajassa 44.04., ja Noora Tervonen pääsi tekemään ottelun viimeiseksi jääneen 5-3-maalin.

Voitolla EräViikingit nousi kuuteen pisteeseen ja kuudennelle sijalle. M-Team on pisteen päässä seitsemäntenä.