Vahva vire jatkuu – tappioton Classic yhä murskaavan ylivoimainen

Nina Rantala ja Eliisa Alanko olivat tehokkaalla pelipäällä Happeeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Nina Rantala (vas.) ja Eliisa Alanko (oik.) olivat tehokkaalla pelipäällä Happeeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee kohtasivat maanantaina naisten Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Sarjakärki ei jättänyt vieraille mahdollisuuksia, vaan latoi taululle murskaluvut 12-2.

Ottelun juoni selkeni jo ensimmäisen kympin aikana, kun Kristiina Kauppila vei kotijoukkueen 4-0-johtoon ajassa 7.36. Kahden erän jälkeen Classic johti jo 9-1. Viimeinen erä oli maalien valossa maltillisin päättyen Classicin 3-1-voittoon.

Kotijoukkueen tehopelaajia olivat 1+5 taiteillut Eliisa Alanko, neljä maalia latonut Siru Kekkonen, 1+3 iskenyt Kauppila sekä 2+2 tehtaillut Nina Rantala. Anna-Mari Linnoinen keräsi ottelussa 21 torjuntaa. Happeen veräjänvartija Mila Lehto pysäytti 24 laukausta.

Classic on voittanut kaikki viisi ensimmäistä otteluaan, ja maaliero on murskaava 54-17. Tamperelaisjoukkue on odotetusti sarjakärjessä. Happeen alkukausi on ollut hankala. Jyväskyläläisnippu on voittanut ainoastaan yhden kuudesta ensimmäisestä ottelustaan, ja majailee toiseksi viimeisenä.