Rauman SalBa ja Tampereen Classic väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan sarjapisteistä poikkeuksellisesti Uudessakaupungissa. Classic oli ottelussa etevämpi maalein 6-10.

Ensimmäinen erä oli maalirikas, ja tuolle mentiin lukemista 3-4. Toisessa Classic otti selkeämmin kuskin paikan, ja viimeiseen periodiin lähdettiin lukemista 4-7. Viimeisessä erässä kotijoukkue maalasi kahdesti, ja Classic kolmesti.

Vieraiden teholinkoja olivat viikon toisen hattutemppunsa laukonut Sami Johansson, 2+1 naulannut Riku Reunamäki, kahdesti osunut Uudenkaupungin oma poika Eemeli Salin sekä kaksi maalisyöttöä mieheen tarjoilleet Jussi Piha ja Asser Jääskeläinen. SalBan Antti Keskitalo iski kaksi maalia ja Miikka Sokka onnistui pistein 1+1. Joni Kallioniemi pysäytti 23 laukausta. Paikan päällä oli kaikkiaan 742 katsojaa.

Classic on toistaiseksi hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun, ja majailee neljäntenä. Kolmannen perättäisen tappionsa kärsinyt SalBa on nyt sijalla 11.