Video: Erikoinen oma maali ratkaisi Porissa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Porin Karhut ja NST väänsivät sunnuntaina miesten Divarin pelissä Porissa. Karhut oli ottelussa lopulta parempi maalein 6-5.

Ensimmäinen erä meni NST:n nimiin maalein 2-3. Myös toinen periodi oli vieraiden, ja päätöserään lähdettiin lukemista 3-5. Karhut onnistui iskemään seuraavat kaksi maalia ja tilanne oli tasan viimeiselle vitoselle lähdettäessä. NST:n sangen epäonninen oma maali ajassa 56.18 ratkaisi voiton lopulta kotijoukkueelle. (Maali näkyy videolla kohdasta 5.16 eteenpäin.)

Karhujen teholinkoja olivat 1+2 taiteillut Juha Tikka, 2+0 iskenyt Benjamin Lepola ja 1+1 tehtaillut Ville Salonen. Rasmus Österman pysäytti 26 laukausta. NST:n tehoduona hääri 2+1 iskenyt Petteri Puustinen sekä 1+2 tehoillut Arto Vainikainen. Jarkko Monthan pysäytti 24 kutia.

Karhut on esiintynyt ailahdellen tämän kauden Divarissa, ja joukkue on voittanut puolet otteluistaan. Kuusi pistettä oikeuttaa kahdeksanteen sijaan. NST hävisi viikonlopun molemmat ottelunsa ja on kymmenentenä.

Ottelutilastot

4 comments

  1. Selkeä mailaanlyöti tuo vimonen osuma. Harmi vaan että lähempi dumari oli tämä herra Hakala, miehellä ei riittänyt muutamia vuosia sitten kyvyt kakkosessa joten en ole lainkaan yllättynyt että vetää näin vihkoon paljon kovatempoisemassa sarjassa. Millä ilveellä on päässyt tuomareiden kuntotestit läpi?

  2. Mailaanlyönti vikassa. Minkähän takia tuo Karhujen ensimmäinen maali hylättiin?

  3. Aika kaukana selkeästä ainakin videon perusteella. Ennen kontaktia vitonen alkaa riplaamaan, ja sitten mailat heiluvat pallon seutuvilla suunnilleen yhtäaikaa Karhu-pelurin kanssa. Varomatonta ja hidasta pelaamista yksinkertaisesti.

    Silmään pisti kyllä samalta numero vitoselta myös hieman koomisen näköinen loikkiminen oman veskarin silmillä tätä edeltäneessä takaiskussa. Hieno liikkuva maski siinä ainakin Montulle tehdään.