LASB ja M-Team mittasivat toistensa syyskuntoa sunnuntaina Lahdessa. LASB oli ottelussa vahvempi maalein 11-5.

Ensimmäinen erä oli maalien valossa tasainen ja päättyi luvuin 2-1. M-Team otti kuitenkin erän lopussa kahden sekä viiden minuutin rangaistukset, ja LASB pääsi aloittamaan toisen periodin ylivoimalla.

Kotijoukkue naulasi ylivoimalla kolme osumaa, ja heti perään vielä kaksi maalia, joten tilanne oli muuttunut aikavälillä 20.58-25.33 lukemiksi 7-1. M-Team osui toisessa erässä vielä kolmesti, mutta ei päässyt ottelun aikana enää kolmea maalia lähemmäksi LASB:ia.

Kotijoukkueen tehopelaajia oliva 2+3 taiteillut Tino Nivala, 2+1 tehtailleet Heikki Hätönen ja Mikael Järvi sekä 1+2 nakuttaneet Rasmus ja Justus Kainulainen. M-Teamin Niko Mäkinen syötti kaksi maalia.

LASB on tällä hetkellä Salibandyliigan seitsemäntenä. Joukkue ei ole toistaiseksi vielä hävinnyt kotikentällään, mutta plakkarista ei toisaalta löydy yhtään vieraspistettä. M-Teamin alkukausi on ollut katastrofaalinen. Joukkue on hävinnyt kaikki viisi otteluaan, ja maaliero on selkeästi pakkasella (-26). Helsinkiläisjoukkue on sarjan viimeisellä sijalla.

1. M-teamin maalivahdit ovat muutamaa sarjaporrasta liian korkealla.