Video: Liigan pistehirmu hurjassa iskussa – kuusi tehopistettä paikallisottelussa

Classicin kaksikko Eliisa Alanko-Nina Rantala (takana) oli pysäyttämätön Kooveeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Classicin kaksikko Eliisa Alanko-Nina Rantala (takana) oli pysäyttämätön Kooveeta vastaan. Kuva: Esa Takalo
Classicin kaksikko Eliisa Alanko-Nina Rantala (takana) oli pysäyttämätön Kooveeta vastaan. Kuva: Esa Takalo

Classic otti kauden neljännen voittonsa naisten Salibandyliigassa lauantaina, kun Koovee kaatui paikallisottelussa 4–9. Ottelun hahmo oli jälleen koko liigan pistepörssiä johtava Nina Rantala, joka kirjautti pöytäkirjaan kuusi tehopistettä.

Liigan kärjessä porskuttava Classic ei antanut tällä kertaa vastustajalle mahdollisuutta yllättää alussa. Lukemat olivat jo avauserän jälkeen murskaavasti 1–5 vierailijoiden hyväksi.

Neljä syöttöpistettä nimiinsä saanut Rantala pääsi tarjoilemaan useamman loistopaikan Eliisa Alangolle, joka kiitti ja iski ottelussa hattutempun.

Kotijoukkue Kooveen tehokkain oli 1+1-tehopisteillä Henna Haverinen. Kooveella on kassa tällä kaudella vain yksi voitto ja yksi tasapeli neljästä ottelusta.

Ottelutilastot

7 comments

  1. Mielenkiintoisen hommasta tekee se, että classicin ykköskenttä teki yhdeksästä maalista seitsemän. Eli siis kyl classicin sisälläkin on valtavia tasoeroja. Heinoa että Eliisa on päässy noin vahvaan vireeseen. Aivan loistavaa tekemistä. Rantala suomen paras pelaaja ylivoimaisesti. Ei häviä yhtäkään kaksinkamppailua. Jos ykköskenttä classicilta jäisi pois, niin tulisi äkkiä tiukempia pelejä. Esim kolmoskentän pakit arkkila-suominen tekivät uskomattomia virheitä läpi pelin ja epävarmuus paistoi takariviin saakka.. toisaalta eivät cc:ssäkään päässeet kentälle, mikä kertoo paljon. Pointtini siis se että sitten kun se pvä koittaa että alangot ja Rantala lopettaa niin voipi olla että classicin ylivalta alkaa sortua. Mutta tällä hetkellä Classic aivan ylivertainen!

  2. Kuva kertoo kaiken.
    Htti, ei molsea vaan saa jättää noin yksin!

  3. Kyllä tulee kooveelle tuskainen kausi näillä näytöillä. Puolustus täysin unella , ( tuore maajoukkue pakki wallenius 5: ssä ekassa maalissa paikanpäällä) ei vaan voi pelata itseään noin pahasti ulos tilanteista. Kieltämättä kova oli vastuskin, mut kyllä,pitäs tasoero pikku hiljaa kaventua eikä isontua. Proo kyntää myös eli mestaruus on yksi selitteisesti ratkennut jo , ei vaan löydy vastusta.

  4. Nina Rantala ylivoimainen sarjaan. Muut eivät hänen tasoaan. Ilman Rantalaa classic ihan kuin mikä tahansa muu sarjajoukkue. Ai että sitä päivää kun hän päättää lopettaa!

  5. Classic on pelillisesti kieltämättä ylivoimainen, mutta Koovee pieksee kyllä koosteillaan kaikki, vaikkei kaukalossa sujukkaan tällä hetkellä. Miehet, naiset, a-pojat. Kaikissa huikeaa laatua ja nopeasti. Kiitos Koovee.

  6. Onhan noi Rantala ja Alangot aivan ylivoimaisia (vaikkei Ella ole vielä ollut edes kentällä), mutta ei toi homma ilman niitäkään liian tasaista olisi. ’Mitalisuosikki’ Pro oli ainakin aivan heittopussina keskinäisessä ottelussa – kevään jälkeen lähtenyt parit ratkaisevan tärkeät pois, eikä mitään vakuuttavaa onnistuttu kaappaamaan tilalle täksi vuodeksi. Pron uudet ’vahvistukset’ olleet toistaiseksi hävettävän huonoja. Classicilla supertähtiensä lisäksi muutenkin parempi materiaali.