Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Loviisan Tor nappasi kotivoiton lauantaisessa Divarin kamppailussa Limingan Niittomiehistä lukemin 11-7. Kotijoukkue karkasi jo kolmannen erän alussa 7-2-johtoon, mutta LNM:n kiri teki ottelusta vielä tasaisen.

Ylivoimat nousivat Niittomiesten kannalta tärkeään osaan kolmannessa erässä, kun se kampesi kahden maalin päähän. Tuukka Kivioja ja Eerik Lukkari osuivat ylivoimalla päätöserän alkupuoliskolla.

Tor meni Jonas Hällforsin johdolla 9-6-johtoon kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Alle minuutti myöhemmin LNM pääsi kuitenkin kahden miehen ylivoimalle, ja Aki Alatalo kavensi lyömällä pallon verkkoon suoraan kulmasta tulleesta sisäänlyönnistä.

Tämän lähemmäksi vierailijat eivät nousseet, ja Tor tyylitteli loppulukemia vielä pariin otteeseen. Loviisalaisten ykköskentällinen oli loistovireessä, ja kentän tehokkain oli 4+1 iskenyt Hällfors. Julle Sumén säesti tehoilla 3+1. LNM:ltä kolme pistettä takoivat Kivioja (2+1) ja Alatalo (1+2).