Esport Oilers ja Koovee kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä Espoossa. Oilers oli ottelussa rutkasti parempi ja vei voiton maalein 8-1.

Oilers oli tyly isäntä heti alusta alkaen. Se latoi taululle 4-0-lukemat heti ensimmäisessä erässä. Toinen erä oli maaliton, mutta viimeinen periodi meni kotijoukkueen nimiin maalein 4-1.

Kotijoukkueen teholinko oli 3+1 naulannut Eino Pesu. Arvid Vonk pysäytti Kooveen maalilla 24 laukausta.

Oilers on voittanut viisi ottelua peräjälkeen ja majailee sarjakakkosena. Kooveelle tappio oli viides perättäinen, ja tamperelaisnippu majailee nyt toiseksi viimeisenä.