Video: Miko Kailiala muutti käyristystään – valmentaja uhkasi sahata kärkikoukun lavasta pois

Pääkallo.fi pääsi tutustumaan Miko Kailialan mailakassin sisältöön.

Pääkallo.fi pääsi tutustumaan Miko Kailialan mailakassin sisältöön.
Pääkallo.fi pääsi tutustumaan Miko Kailialan mailakassin sisältöön.

Pääkallo.fi pisti pystyyn uuden Minä ja mun maila -juttusarjan, jonka ensimmäisessä osassa perehdytään EräViikinkien ja Suomen maajoukkueen maalitykki Miko Kailialan työkaluun.

Minkälaisella mailalla Kailiala pelaa? Minkälainen varsi ja lapa ovat hyökkääjän mieleen? Entä minkälaisella käyristyksellä hän painaa maaleja? Nämä ja aika moni muu asia selviää alla olevalta videolta.

– Nuorempana oli aikamoinen kärkinökö lavassa, mutta Ray Backman (Kailialan valmentaja TPS:ssä) tuli ja sanoi vetävänsä sen sahalla poikki, koska sillä ei pysty aikuisten peleissä pelaamaan, Kailiala naureskelee videolla.

Kailiala pelaa mainiota kautta EräViikinkien riveissä. Kymmenessä liigaottelussa on syntynyt tehot 17+7=24. Kaikkiaan 23-vuotiaalla pelimiehellä on käynnissä jo seitsemäs kausi Salibandyliigassa. Tehoja runkosarjassa 151 ottelussa on tähän mennessä kertynyt kiitettävät 177+71=248. EräViikinkien lisäksi Kailiala on edustanut liigaurallaan TPS:aa ja SSV:tä.

14 comments

  1. Loistava juttusarjan aihe! Ehtymätön kaivo. Toivottavasti ei jää pariin kolmeen juttuun.

  2. Juttusarjana loistava, tätä ei ole videomateriaalina nähty koskaan. Pääsarjat (MLiiga, Nliiga, D1vari) voisi toimia hyvin, toki resurssit ovat rajalliset.

    Ps. Kailiala ilmeisesti Exelin sponsoroima ja kaveri painaa yhden kovimmista kilpailijoista (Fat Pipe) housut jalkaan haastatteluun.

  3. Exel on tässä kohtaa vieraalla maalla, kun eviä sponssaa fättäri, niin väkisinkin tulee sekoitusta merkkien välillä :-).

  4. Postiivinen juttu kaikkiaan. Sponssikin sai hyvin näkyvän todistuksen pelaajan työvälineestä.
    Juuri tälläisiä nuorempia säbän tähtiä kun tuodaan esille postiivisesti, saa junnutkin hyviä esikuvia.
    Pääkallo uudistuu kuten muutkin printtimediat, hyvä homma, me lukijat saamme videoiden kautta värikkäämpää seurattavaa.

  5. S7, housut näyttäisivät olevan perus FP kollarit joissa säbän kuumimman koutsin Markus Huhtimon firman logo. Eräviikinkeihin nuo housut eivät liittyne. Twitterin mukaan Exel mukana tässä, eli hienoa jos mailafirmat haluvat rahoittaa tälläistä, hyvää julkisuutta kyllä.

  6. Kai ne nyt liittyy, Mahu kantaa pojille ylijäämät, ettei tarvii hennesistä käydä hakemassa 😉

  7. Jos oikein muistan, taitaa henkilökohtainen sponsori mennä joukkueen tai seuran edelle!

  8. Ajatuksena aivan loistava videosarja, monia junnuja ja muita välineistä kiinnostuneita säbäniiloja kiinnostava konsepti. Mutta missä viipyy sarjan uudet jaksot? Tämän kaltaiset pidemmät tauot ja epätietoisuus siitä, ollaanko sarjaa edes jatkamassa, vaikuttavat mahdollisesti epäsuotuisasti katsojien määrään.

  9. Tattis asiallisesta palautteesta nimimerkille #20100. Kieltämättä suunniteltua maltillisempaa tahtia olemme näitä saaneet puskettua ulos, mutta jatkoa on kuitenkin luvassa. Seuraava osa on jo kuvattu ja saadaan pian julkikin. Ja tarkoitus on puskea pian lisää, on vain ollut muiden kiireiden päälle hieman haasteita saada MJ-pelaajia tavoitettua kuvauksia varten. Ovat näillä hetkillä kovin kiireisiä…

  10. Loistavaa, että tämä sarja saa jatkoa, koska kuulun juuri tähän mainitsemaani säbäniilo kategoriaan. Toki on täysin ymmärrettävää, että niin toimituksella kuin itse pelaajillakin pitää kiirettä. Varsinkin näin MM-kisojen alla. Kiitokset ja ehdottomasti plussat myös toimitukselle asiallisesta sekä nopeasta vastauksesta.