Video: Nuori Iiskola loisti Indiansin neljännessä perättäisessä voitossa

Keskiviikkoillan tehomies oli Indiansin Heikki Iiskola (92). Kuva: Joni Winsten

Keskiviikkoillan tehomies oli Indiansin Heikki Iiskola (92). Kuva: Joni Winsten
Keskiviikkoillan tehomies oli Indiansin Heikki Iiskola (92). Kuva: Joni Winsten

Keskiviikkon ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa Westend Indians jätti Tampereen Kooveen nollille ja nousi 6–0-voitolla Salibandyliigan kärkisijalle.

Erityisesti Indiansin käännöt tuottivat tuskaa Kooveelle, ja espoolaiset iskivät paikoistaan tehokkaasti. Yksi ottelun hahmoista oli kotijoukkueen Heikki Iiskola, joka iski itse yhden osuman ja tarjoili kaksi näyttävää maalisyöttöä.

Maalivahti Marek Öigelle nollapeli oli uran ensimmäinen Salibandyliigassa.

Neljäs perättäinen voitto nosti Indiansin liigan kärkipaikalle, ja neljän ottelun jälkeen joukkue on päästänyt ainoastaan viisi maalia.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Pelin livenä nähtyäni voin todeta, että ei espoolaiset hyvin noita paikkojaan käyttäneet. Kolmannessa erässä ainakin kymmenen 2-3 vs 1 hyökkäystä joista ainoastaan 2 häkkiä, kolmas maali tuli yv:llä. Kooveen yritykset murtaa sumppu oli turhautunutta puurtamista. Iso peukku siitä et kaverilla ei keittäny yli.

  2. Heikki Iiskola kävi kesällä ankaran kesäharjoittelun Juukalaisen Coach Team riveissä, pelasi myös Pohjois-Karjalan kesäliigaa. Samaisen kesäharjoittelun kävi aikanaan myös Tuomas Iiskola ja sen jälkeen lähti raketin lailla kehittymään. Mainittakoon että myös muuan Pauno Kajoksinen kuntouttaa aika ajoin itseään Coach Team harjoitusringissä.