Nokian KrP ja Esport Oilers mittelivät paremmuudesta miesten Salibandyliigassa torstaina. Oilers nappasi Raholasta 7-8-vierasvoiton.

Vierasjoukkue aloitti vahvasti ja karkasi 1-5-johtoon ensimmäisessä erässä. Toinen periodi oli maalin valossa tasaisempi, ja viimeiselle kaksikymppiselle lähdettiin tilanteesta 3-7. Kotijoukkue laittoi kirivaihteen päälle kolmannessa erässä, ja voitti erän 4-1, mutta se ei enää riittänyt.

Oilersin tehopelaajia olivat hattutempun laukonut Casper Pfitzner, kahdesti osunut Perttu Pajukoski, 1+1 tehtailleet Eino Pesu ja Jesperi Lindfors sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Markus Markkola ja Santeri Lindfors. KrP:n Henri Johansson ampui myös hattutempun ottelussa. Matti Koskela tarjoili peräti neljä maalisyöttöä ja Joni Henttonen iski pisteet 1+2.

Oilers on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja on viidentenä. KrP:n tahti on hidastunut vahvan startin jälkeen, ja nokialaispoppoo on nyt hävinnyt kolme neljästä viimeisestä ottelustaan. Joukkue majailee sarjataulukon kuudentena.

1. On se Öljymiesten peli parhaimmillaan kyllä huimaisevan kaunista katsottavaa!