SalBa ja M-Team väänsivät sunnuntaina Raumalla miesten Salibandyliigan merkeissä. M-Team keräsi kauden avausvoittonsa kaatamalla raumalaiset maalein 3-9.

M-Team aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteessa 1-3. Toinen erä oli myös vieraiden heiniä, ja viimeinen kaksikymppinen käynnistyi tilanteesta 3-7. Viimeisen erän maaleista vastasi ainoastaan M-Team, joten täysi pistepotti matkasi Helsinkiin.

M-Teamin ykköstykkinä hääri neljästi osunut Mikko Pasanen. Antti Itkonen tarjoili kolme maalisyöttöä. Raumalaisten tehokkain oli 1+1 nakutellut Miikka Sokka.

M-Team jatkaa Salibandyliigan hännillä, mutta nousi nyt tasapisteisiin Kooveen ja Steelersin kanssa. SalBa kärsi toisen perättäisen selvänumeroisen tappion, mutta jatkaa sarjataulukon sijalla 11.