Video: Puolustajan kaunis soolo SPV:n murskavoiton kruununa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja LASB mittasivat toisiaan miesten Salibandyliigassa sunnuntaina Seinäjoella. Kotijoukkue oli parempi maalein 10-2.

SPV karkasi 3-0-johtoon ottelun ensimmäisessä erässä, ja johti viimeiseen periodiin lähdettäessä maalein 5-1. Viimeinen erä meni kotijoukkueen nimiin samoin 5-1-lukemin.

SPV:n tehoista vastasivat eritoten 1+3 taiteillut Sami Koski, hattutempun laukonut Jukka-Pekka Pelto-Arvo, 2+1 takonut Jari Hankkio sekä kolme maalisyöttöä kerännyt Tuomas Mustonen. Artikkelin otsikossa hehkutettu Arttu Kukon soolomaali löytyy videolta kohdasta 2.41 eteenpäin.

SPV on voittanut viisi viimeistä otteluaan, ja majailee nyt sarjataulukon kolmosena. LASB on tällä hetkellä Salibandyliigan kymmenennellä sijalla.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Pakko tunnustaa että ei lämmittänyt niin paljon kuin Lasbin maalit jotka oli tyyliä Klik klap Pum. Joita on viihdyttävempää katsoa kuin ainaisia sooloiluja.

  2. Klik Klak Pum ei paljon lämmitä, jos omissa soi kuten sunnuntaina kävi. LASB:n faneille Kai riittää pari nättiä maalia kun pisteitä ei ekan erän jälkeen ollut enää saatavissa.

  3. Näin kun Arttu Kukko harjoitteli samanlaisia laukauksia lauantaina Vaasassa. Pitkään tähtäili samaan paikkaan, ja hyvä nähdä että harjoittelu toi tulosta.