Helppoa, kun sen osaa. Rankkarispesialisti Tuomas Mustonen veivasi pallon Kooveen Arvid Vonkin selän taakse. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan perjantaisessa ottelussa Seinäjoen Peliveljet haki täyden pistepotin Tampereelta kaatamalla Kooveen maalein 1-6. Voitto oli SPV:lle jo kuudes perättäinen.

SPV:hen täksi kaudeksi kaudeksi siirtynyt Tuomas Mustonen vei jo lähes patenttirankkarin maineen saaneella veivillään seinäjokiset 0-2-johtoon toisessa erässä.

Vierasjoukkue rankaisi maalipaikoistaan armotta ja kolmannen erän alkajaisiksi Ville Kuusela löi ylivoimalla tilanteeksi 0-5.

SPV-maalilla torjunut Hannes Hannula oli pitkään lähellä pelata nollapelin ja torjui muun muassa Kristian Lammisen rangaistuslaukauksen päätöserässä. Neljä minuuttia ennen loppua Lassi Ylisiurunen pääsi kuitenkin iskemään Kooveen ainokaisen.

Kooveen vaikea kausi sai jatkoa perjantaisen tappion myötä, ja joukkue on sarjataulukon 13:s. SPV lähtee lauantain kärkiotteluun EräViikinkejä vastaan toiselta sijalta.