Kuva: Kuvakaappaus videolta

Welhot ja Blue Fox kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin merkeissä. Ottelu päättyi tasatulokseen 5-5 ja.

Ensimmäinen erä oli vierasjoukkueen heiniä maalein 1-2. Toisessa Welhot oli terävämpi, ja viimeiseen periodiin lähdettiin lukemista 4-2. Kolmannessa erässä Blue Fox aloitti vahvasti, ja iski ensimmäiset kolme osumaa. Kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin viimeisellä vitosella. Jatkoajalla ei nähty maaleja.

Welhojen tehokkain oli 0+2 taiteillut Pauno Kajoksinen. Koko ottelun parhaana pisteniilona hääri hattutempun naulannut Blue Foxin Tero Saaristo. Saariston kaikki osumat olivat sangen näyttäviä.

Welhot ei ole edelleenkään kärsinyt tappioita, ja johtaa miesten Divaria. Kyseessä oli kuitenkin kuopiolaisten ensimmäinen pistemenetys. Blue Fox on tällä hetkellä neljäntenä.