Tatu Ruohonen (#16) vastasi torstai-illan komeimmasta osumasta Turussa. Kuva: Anssi Koskinen.

Miesten Salibandyliigassa Turun Palloseura voitti torstaina 29.9. Rauman SalBan tiukan väännön jälkeen lukemin 7-5.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat todella tasaisia ja TPS johti 40 minuutin pelin jälkeen 3-2. Kolmannen erän alussa Antti Keskitalo joutui 5 minuutin jäähyistunnolle, minkä aikana TPS kuroi eroa lisää ja ylivoimansa jälkeen se hivuttautui jo 6-2 -johtoon. SalBa ei kuitenkaan luovuttanut vaan punnersi vielä maalin päähän, kunnes Joonas Koskinen sivalsi ratkaisevan 7-5 -osuman vajaa minuutti ennen loppua.

Ottelun hienoimmasta maalista vastasi SalBalle kaksi maalia tehnyt Tatu Ruohonen, joka purjehti koko kentän läpi (videolla ajassa 5:35) ja ujutti pallon TPS-vahti Pyry Luukkosen kainalosta sisään. Myös TPS:n Mikko Stenforsin viivapommi ylivoimalla (videolla ajassa 4:22) on mainitsemisen arvoinen.

Ruohosen lisäksi Miikka Sokka osui SalBalle kahdesti ja Niko Kaerla antoi kaksi maalisyöttöä. Voittajajoukkue TPS:n Ville Hirvisuo teki kaksi maalia ja Joonas Koskinen nakutti tehot 1+1.

1. Kyl ol komia! Lisää näitä tatu!? Mut faktahan on se et vaik tehtäis 40 tommosta maalii ja hävitään nii mitä se hyödyttää mut oli kyl positiivinen esitys salbalta materiaaliin nähden. Huomen kaatuu koove!!