Video: SPV jyräsi SalBan nurin – Pelto-Arvo kovassa iskussa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja SalBa kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. SPV tykitteli SalBan nurin loppuluvuin 11-2.

Ensimmäisessä erässä SalBa pysyi vielä kotijoukkueen mukana, ja tauolle mentiin 3-2-tilanteessa. Toinen erä meni SPV:n nimiin lukemin 3-0 ja viimeinen maalein 5-0.

SPV:n tehopelaaja oli 3+1 mättänyt Jukka-Pekka Pelto-Arvo. Henri Urmas tarjoili kolme maalisyöttöä. Joona Kukko iski ottelussa liigauransa avausmaalin. Toiseen erään tolppien väliin komennettu Juuso Pellinen pelasi uransa ensimmäiset liigaminuutit, ja onnistui pitämään veräjänsä puhtaana 40 minuuttia.

SPV on ollut viime otteluissa kovassa iskussa. Se on voittanut kolme edellistä ottelua, ja niissä maaliero on kova 30-9. Lakeuden salibandy-ylpeys on nyt sarjan kakkostilalla. SalBa ei ole onnistunut voittamaan tällä kaudella vielä yhtäkään vierasottelua, mutta kotikentältä joukkue on napannut neljä pistettä. Raumalaispoppoo löytyy sarjataulukon sijalta 11.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

6 comments

  1. SPV:llä on taas se ”joka toinen vuosi” -mestaruus kehitteillä. Hyvä, että edes joku voi haastaa lässikin.

  2. No joo voitot Salbasta ja M-teamistä ei kyllä ole kovin kummoinen mittari…

  3. Kohonen on näköjää jo niin turhautunut saamattomuuteensa, että piti puhua ittelleen maali.

  4. Ja kyllä, olen tietoinen, että on tehnyt yli maali per peli keskiarvolla. Mutta onhan tuo kaveri nyt ihan hukassa ollut alkukauden. Hienoa toisaalta, että Hankkio ja Pelto-arvo nostanut kumpainenkin tasoaan taas pykälällä, kun vanhemmat alkavat hyytyä.

  5. Tästäkin SPV:n ja Kohosen alkukaudesta pitää löytää jotakin negatiivista.