Ruotsin Superliigaa johtava Falun isännöi keskiviikkona hallitsevaa Ruotsin mestaria Storvretaa. Vaikka hallitseva mestari johti parhaimmillaan 1-3, niin kovassa vireessä oleva kotijoukkue vei voiton maalein 7-4.

Ottelun voittomaalista vastasi kolmannen erän alussa osunut Casper Backby. Kotijoukkueen teholinko oli 0+3 taiteillut Emil Johansson. Hurjassa vireessä oleva Alexander Galante Carlström naulasi kaksi maalia. Maaliruisku on iskenyt yhdeksässä ottelussa pisteet 26+9=35. Laituri johtaa Ruotsin liigan pistepörssiä seitsemän pisteen erotuksella Johanssoniin nähden, vaikka on pelannut yhden pelin vähemmän. Adam Fernqvist keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä.

Lokakuussa Champions Cupin voittoa juhlinut Storvreta kärsi jo kauden neljännen tappionsa, ja on tällä hetkellä seitsemäntenä. Ottelun maalikooste löytyy artikkelin lopusta.

Ottelun lopussa nähtiin myös otsikossa mainittu tilanne, josta Storvretan Jimmie Petterssonille tuomittiin viiden minuutin rangaistus. Petterson repi tilanteessa ottelun voittomaalin tehnyttä Backbya hiuksista. Tilanteen voit katsella oheiselta videolta.