Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Erä Akatemia nousi lauantaina miesten Divarin kärkipaikalle kaatamalla vieraskaukalossa LeBan. Helsinkiläiset veivät ottelun nimiinsä maalein 4-6.

Erä Akatemian kovin pistemies oli jälleen hyökkääjä Eero Nuutinen, joka iski neljä maalia toisessa perättäisessä ottelussa. Ajassa 55.12 syntynyt Nuutisen 3-5-maali jäi lopulta myös ottelun voitto-osumaksi.

Erä Akatemia puolustaja Ossi Jalonen osui kahdesti, ja Ilkka Koski tarjoili kaksi maalisyöttöä.

LeBan alkukaudella keräämät kuusi pistettä oikeuttavat sarjataulukon 11. sijaan.

10 comments

1. Akatemia, Nurmon Jymy ja Fbc Turku olleet alkukauden positiivisia yllättäviä. Åif, Josba ja Hifk osittaisia alisuorittajia. Eikä NST:n suorituskaan ole ollut sitä mitä Kytöhongan suojateilta olisi odottanut. Tilanne voi tietysti muuttua vielä kauden edetessä, mutta en oikeasti usko siihen. Lähes aina kauden 5-7 ensimmäistä peliä ratkaisee koko loppukauden sijoituksen. Sama pätee myös liigaan.

2. Jippii!! Urheilun ja salibandyn voitto kun samat pelaajat pelaa liigaa ja ykköstä. Pääasia että käytännössä sama organisaatio johtaa molempia sarjoja

3. Voisitko Masa hieman tarkentaa väitettäsi? Koska kyseessä ei voi olla Nurmon Jymy , Fbc Turku, NST, ÅIF, Josba, eikä HIFK, niin väite ilmeisesti perustuu Erä Akatemiaan? Moniko Akatemian pelaaja on tällä kaudella pelannut miehissä sekä liigaa että divaria?

4. Söderling ollut lähes ainoa joka pelannut molempia sarjoja. Loput Akatemian pelaajista istunut viltissä liigassa, kuten farmijoukkueen pelaajat yleensäkin. Luuletko että Erä Akatemia haluaisi oikeasti nousta liigaan? Tai edes voisi vaikka haluaisi?

5. koko organisaatiohan on naurettava.. naava ja jari oksanen.. huhhahhei

6. Kyllä voisi, koska on eri seura, erä akatemia yhdistys. Koirat haukkuu ja naavan ja oksasen naurettava karavaani otti kurren kyytiin ja vie ja muut vikisee! Totahan se farmi tarkoittaa, että nuoret ja lahjakkaat saa kokemusta, vielä kun pystyis pelaa tammikuun jälkeen farmissa ja ”ylhäällä”.

7. Onko eräviikingit ja erä akatemia kaksi eri seuraa? Jos on niin kuinka pelaajat voivat liikkua päivän kahden viiveellä seurojen välillä. Millaisen sopimuksen vaatii ja voisiko vaikka Classic peluuttaa penkinlämmittäjiä Porin karhuissa jne tai Tps haalia iso rosterin ja peluuttaa osaa vaikka Fbc Turku joukkueessa? Kuka tietää?

8. Eräviikingit ja Erä akatemia ovat kaksi eri seuraa. Voivat liikutella pelaajia seurojen välillä farmisopimuksen takia, sama homma näyttää olevan SPV:n ja Nurmon Jymyn välillä. Jos Classic haluaisi peluuttaa penkinlämmittäjiä Karhuissa vaatisi se farmisopimuksen.

9. Tammikuun lopussa loppuu siirtyminen, mikä väärin! Ei palvele nuoria ja lahjakkaita, joilla ei vielä ihan riitä edustuksessa kentälle.

10. Yllättävän paljon kirjoittajilla tietämättömyyttä lajia koskevista eri säännöistä.